Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ! ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να συνταχθεί με τους μνημονιακούς. Επέλεξε...


να φέρει στη βουλή και να επιβάλει στον λαό το χειρότερο όλων των Μνημονίων εξαπατώντας τον λαό και τους ψηφοφόρους του. Είναι βέβαιον ότι θα τιμωρηθεί γι΄αυτή του την κωλοτούμπα και θα έχει την τύχη του Καρατζαφέρη. Και ακόμη χειρότερα: διότι ο Καρατζαφέρης δεν ψήφισε ποτέ ολόκληρο Μνημόνιο ειμή μόνον το 1ο άρθρο του 1ου Μνημονίου. Ο Καμμένος έβαλε ταφόπλακα στον λαό με το χειρότερο Μνημόνιο. Βάζει όμως ταφόπλακα και στο κόμμα του το οποίο δεν μπαίνει στην επόμενη Βουλή. Οι εκλογές που θα γίνουν σύντομα, θα είναι μια συντριβή για τους ΑΝΕΛ!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΥΕΘΑ διαχωρίζει τις ΕΔ απο τα ΣΑ-ΠΣ για τα οποία αναφέρεται νέα διάταξη όπου ¨τα στελέχη των ΣΑ-ΠΣ που θεμελιώνουν δικαίωμα από την επομένη της δημοσίευσης του νόμου αυτού και μετά, δικαιούνται σύνταξης εφόσον συμπληρώσουν 60 έτη ηλικίας ή 40 συντάξιμα".
    Η διαφορά είναι τεράστια: τα ΣΑ έχουν το διαζευτικό “ή”, ότι έρθει δηλαδή πρώτο. Θέτει τα 40 συντάξιμα δηλαδή 35 πραγματικά και 5 εκστρατείας λογιζόμενα ως διπλά εφόσον τα έχουν. Επίσης ισχύει για όσους θεμελιώνουν σύνταξη από τη δημοσίευση του νόμου και μετά άρα το κάνει ηπιότερο σε σχέση με το ν.3865/10 ο οποίος έθετε τα ίδια όρια αλλά για όσους θεμελίωναν από 1/1/15 και μετά, άρα τα ΣΑ κέρδισαν και 7 μήνες. Εν αντιθέσει με τα στελέχη των ΕΔ που οι διατάξεις του ν.3865/10 γίνονται δυσμενέστερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή