Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΛΟΥΚΕΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΛ! ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΗ ΝΔ.! Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!!!

Η υπερψήφιση του 3ου Μνημονίου και μάλιστα ως..μπετόν αρμέ από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, ουσιαστικά βάζει λουκέτο στο κόμμα! Στις...


ερχόμενες εκλογές οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα γίνουν πολύ σύντομα (μέσα στο φθινόπωρο) στέλνει με απόλυτη ακρίβεια εκτός Βουλής το κόμμα του Καμμένου. Ένα κόμμα που μέχρι πρότινος ήταν καθαρά αντιμνημονιακό, για να κάνει τελικά την πιο αισχρή κωλοτούμπα και να υποταχθεί στους τοκογλύφους φορτώνοντας το χειρότερο μνημόνιο όλων στις πλάτες του λαού! Εκεί ΄που ο Καμμένος έφυγε από τη ΝΔ καταγγέλλοντας τον Σαμαρά (2011) σήμερα είναι αγκαλιά με τον Σαμαρά και τη ΝΔ που είχε καταδικάσει. 
Ξαναγύρισε στα παλιά λημέρια εξαπατώντας με τον πιο αισχρό τρόπο τους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ!
Ο Καμμένος ψάχνει να βρει σανίδα σωτηρίας και να...χωθεί σε ένα κόμμα, τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Με την τακτική του ο σώζων εαυτόν σωθήτω θα ενεργήσει και πιθαβνώς το ίδιο θα πει και στους βουλευτές του: "Παιδιά τελείωσε το κόμμα μας. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ  για να συνεργαστούμε ώστε να μπορέσουμε να επανεκλεγούμε στην επόμενη Βουλή...". Κάπως έτσι θα μπορούσε να μιλήσει ο Καμμένος στους βουλευτές του! Τι άλλο άραγε καλύτερο θα μπορούσε να τους πει; Αφού τα έκανε μαντάρα!

3 σχόλια:

  1. Πανούλη όπως κατάλαβες ΤΕΛΕΙΩΕΣ!
    Κάνε τώρα παρέα στον Γιώργο Καρατζαφέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O σκύλος γυρίζει και γλείφει αυτό που ξερνάει. Το ίδιο έκανε κι αυτό το κοπρόσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα καταλήξει εκεί όπου κατέληξαν όλοι οι προδότες της ψοφοδεξιάς, στον άπατο βόθρο της πολιτικής, παρέα με τον Καρατζαφέρη και πολλά ακόμη κλεπτοκρατικά λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή