Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΤΗΣ...ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΦΙΛΗ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ, ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ!

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου με τους «συντρόφους» της στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η σύγκρουση της προέδρου με την κυβέρνηση μετρά αρκετές εβδομάδες. Από την πρώτη στιγμή το Μαξίμου είχε καταγράψει τα ατοπήματα και τα τερτίπια της προέδρου, αναζητώντας...



 λύση, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Φίλη να αναλαμβάνει «ειδική αποστολή» κατά της συναδέλφου του...

Με το κλίμα να είναι τεταμένο εν όψει της ψήφισης του τρίτου μνημονίου, οι εντάσεις, τα καρφιά και οι αντεγκλήσεις κλιμακώθηκαν όταν η πρόεδρος πήρε τον λόγο από τα έδρανα της Βουλής και εξαπέλυσε επίθεση κατά των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, μιλώντας στη συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών που βρίσκεται σε
 εξέλιξη από το πρωί στη Βουλή, η κα Κωνσταντοπούλου, απευθυνόμενη κατ' αρχάς στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον ρώτησε για ποιον λόγο τη στοχοποίησε με τη δήλωσή του «Ζωής θέλοντος», μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης το πρωί της Τρίτης. 

Η πρόεδρος, μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα «κακά ελληνικά» του υπουργού.

Ακολούθως καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος σε δηλώσεις του το πρωί στον ΣΚΑΪ σχολίασε τη συμπεριφορά της Κωνσταντοπούλου επικαλούμενος τον Φρόιντ. Όπως είπε η πρόεδρος της Βουλής, «τα εργαλεία της ψυχιατρικοποίησης και της αποδόμησης της προσωπικότητας είναι εργαλεία που χρησιμοποίησαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα και αυτοί από τους οποίους υπέφερε η Αριστερά. Γιατί ξεκινήσατε αυτήν τη στοχοποίηση; Πώς τολμάτε να στοχοποιείτε την πρόεδρο της Βουλής;».
Πυρά εξαπέλυσε η Κωνσταντοπούλου κατά των  Τσακαλώτου-Φλαμπουράρη-ΦίληΗ κα Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στον Αλέκο Φλαμπουράρη (στενό σύμβουλο του πρωθυπουργού) κατηγορώντας τον ότι υιοθετεί το πρωτοσέλιδο της KONTRA NEWS (υπό τον τίτλο: «Ο άντρας της δεν μπορεί να μαζέψει τη Ζωή;») και έκανε λόγο για τάσεις νεοαυριανισμού... Παράλληλα, απευθυνόμενη στον υπουργό Οικονομικών είπε: «Πώς τολμάτε να στοχοποιείτε προέδρους επιτροπών, την πρόεδρο της Βουλής; Πώς τολμάτε να τους αποδίδετε δόλο, όταν προσπαθούν να τηρήσουν τη διαδικασία;».

Ο Νίκος Φίλης παίρνοντας τον λόγο είπε: «Ουδείς νομιμοποιείται να μιλάει ως αυθεντικός διερμηνευτής της ψήφου του ελληνικού λαού. Η περιβόητη τεχνική της εξουσίας, σύμφωνα με την οποία το μπόνους έχει να κάνει με το πρόγραμμα με το οποίο έχει εκλεγεί, δεν λύνεται κατ' αυτόν τον τρόπο...».

Από τη μεριά του, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε: «Η παρέμβαση της κας Κωνσταντοπούλου δεν έχει καμία ουσία. Έχει έλλειψη χιούμορ που έκανα αυτό το αστειάκι. Θέλει απλά να ροκανίσει τον χρόνο. Εγώ αυτό δεν θα το κάνω»...

ΦΩΤΟ: (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
zougla.gr, ΦΩΤΟ: (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου