Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ: ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Η ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης
Παραμονή δεκαπενταύγουστου. Στη καρδιά του καλοκαιριού. Στη γιορτή της Παναγιάς βρήκαν την ευκαιρία δοσίλογοι, Γερμανοτσολιάδες, ψεύτες και απατεώνες πολιτικοί να χτυπήσουν για μια ακόμα φορά τη καρδιά του Έλληνα. Μασκαρεμένοι με αποκριάτικη υπερηφάνεια, με λόγους απίστευτα τρομολαγνικούς, με εκφράσεις και υπαινιγμούς πεζοδρομίου στο ναό του κοινοβουλευτισμού, ανακοίνωναν πρωί - πρωί ότι κατάφεραν πάλι να μας σώσουν. Ο,τι ακριβώς...


έγινε το Μάιο του 2010 που ο πολιτικός εγκληματίας Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο μας παρέδιδε αμαχητί στα σαγόνια των διεθνών οικονομικών τρομοκρατών του ΔΝΤ υπογράφοντας το 1ο μνημόνιο, τον Ιούνιο του 2012 που ο ψευτοπατριώτης Αντώνης Σαμαράς μας προσέφερε λάφυρο στη Μερκελική Γερμανία υπογράφοντας το 2ο μνημόνιο και σήμερα που ο δήθεν αριστερός
ψευτοεπαναστάτης Αλέξης Τσίπρας και ο βοηθός του ο ψευτοαντιμνημονιακός Πάνος Καμμένος μας έδωσαν τη χαριστική βολή, για να ευχαριστήσουν τους Γερμανούς φίλους τους υπογράφοντας το 3ο μνημόνιο. Δεν σεβάστηκαν όλοι τους τις υποσχέσεις σ΄έναν ανήμπορο και ψάχνοντας ελπίδα λαό και τον πρόδωσαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. 
Το δόγμα του ΣΟΚ ήταν μόνιμο όπλο τους και το χρησιμοποίησαν οι τρισάθλιοι με υπολογισμένη και καλά οργανωμένη διαβάθμιση ανάλογα με τη δυσκολία και τη σκληρότητα των μέτρων, για να υποτάξουν την αντίδραση μιας περήφανης αλλά χωρίς πυγμή κοινωνίας. Όσοι αντέδρασαν ή αντιδρούν σ΄αυτό το έγκλημα ήταν και είναι "πραξικοπηματίας", "δραχμολάγνος" και "ανθέλληνας". Οι ίδιες κατηγορίες χρησιμοποιήθηκαν και στα τρία μνημόνια. Μόνο που στο πρώτο και δεύτερο υπήρχαν και αρκετές αντίθετες υποτίθεται αντιμνημονιακές φωνές που τα βέλη των μνημονιακών αποκρούονταν εύκολα ή δύσκολα. Τα παραμύθια του Τσίπρα και Καμμένου έπιαναν τόπο στην απελπισμένη κοινωνία. Ελπίδα ψεύτικη του πουλούσαν οι αχρείοι, οι ψεύτες , οι παραμυθατζήδες. Τώρα είναι δύσκολο ν΄αποκρουστούν οι κατηγορίες των μνημονιακών δολοφόνων γιατί απλά έχουν μείνει ελάχιστες φωνές που αντιδρούν και πολεμούν για την περηφάνεια του Έλληνα. Έτσι περνάνε εύκολα και σε λίγο, αν ο ελληνικός λαός δεν αντιδράσει, τότε θα υποταχθεί μια για πάντα στη μοίρα του και θα καταστραφούν απλά τα παιδιά και τα εγγόνια του. 
Η τρομοκρατία του Τσίπρα και του Καμμένου, βοηθούμενη από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, έχει εισβάλει για τα καλά στη ψυχή και στο μυαλό της κοινωνίας. Μοναδική ελπίδα να είναι προσωρινή η δημιουργική ασάφεια που τη διακατέχει και για μια ακόμα φορά, να ριχτεί στη μάχη για αυτήν και τα παιδιά της.
© 2015 Microsoft Όροι Προστασία προσωπικών δεδομένων και cookies Προγραμματιστές Ελληνικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου