Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΚΟΛΑΣΗ! ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ!

Η Δευτέρα είναι μια ημέρα κόλαση για την Τουρκία. Οι Κούρδοι έχουν εξαπολύσει κύμα επιθέσεων τόσο στην Κωνσταντινούπολη, όσο και στην...

τουρκοκρατούμενη κουρδική επαρχία Σίρνακ, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.
Το προξενείο των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη δέχτηκε ένοπλη επίθεση από έναν άνδρα και μια γυναίκα.
Αμφότεροι τράπηκαν σε φυγή όταν η τουρκική Αστυνομία ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς.
Από την επίθεση αυτή δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ όπως έγινε γνωστό η γυναίκα αργότερα συνελήφθη.
ginaika
Σύμφωνα το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan, η γυναίκα (τη βλέπετε στη φωτογραφία) είναι 51 ετών και έχει φυλακιστεί στο παρελθόν για συμμετοχή στον αριστερίστικο Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό – Μέτωπο (DHKP-C), οργάνωση άκρως αντιαμερικανική, η οποία έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις σε Τουρκία και ΗΠΑ.
Σε άλλο σημείο της Κωνσταντινούπολης, ένα όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά ανατινάχτηκε έξω από Αστυνομικό Τμήμα. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν 3 αστυνομικοί και επτά πολίτες.

astinomiko_tmimaΤο αστυνομικό τμήμα στην Πόλη που δέχτηκε την επίθεση πριν ξημερώσει.

Το τουρκικό CNN μετέδωσε ότι δύο Τούρκοι αστυνομικοί και ένας αξιωματικός από το σώμα πυροτεχνουργών, που στάλθηκαν αργότερα να ερευνήσουν, σκοτώθηκαν σε μάχη.
Χτυπήματα είχαμε και στο τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν, στη νοτιοανατολική Τουρκία.
Πέντε αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων σκοτώθηκαν όταν το τεθωρακισμένο όχημα που τους μετέφερε τινάχτηκε στον αέρα από βόμβα που είχαν τοποθετήσει Κούρδοι αντάρτες στην άκρη του δρόμου.
Η επίθεση έγινε στην πόλη Σιλώπη, πάνω στα σύνορα Τουρκίας – Ιράκ. Δείτε τη φωτογραφία από το τουρκικό αστυνομικό τεθωρακισμένο που ανατινάχτηκε.
turkey2
Ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε όταν Κούρδοι αντάρτες έριξαν εναντίον τουρκικού στρατιωτικού ελικοπτέρου, στην τουρκοκρατούμενη κουρδική επαρχία του Σίρνακ, στη νοτιοανατολική Τουρκία. Ακόμα 7 Τούρκοι στρατιώτες που επέβαιναν στο ίδιο ελικόπτερο τραυματίστηκαν. Οι Κούρδοι γάζωσαν το ελικόπτερο την ώρα που αυτό απογειωνόταν.
Εν τω μεταξύ, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο την Κυριακή, βλέπουμε Τούρκους ενστόλους να βασανίζουν έναν Κούρδο πατριώτη. Δείτε το βίντεο:
Εν τω μεταξύ, συγκλονίζουν οι εικόνες Κούρδου αντάρτη ο οποίος μάχεται σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης, στην ένοπλη επίθεση που ακολούθησε στο Αστυνομικό Τμήμα, και λίγο αργότερα κείτεται νεκρός.
KURDOS1
KURDOS2
Τουρκική βαρβαρότητα: Ξεγύμνωσαν για να φωτογραφίσουν το πτώμα ενός εκ των δραστών της επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα
kourdos3
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου