Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ 532)

Κυκλοφορεί και διανέμεται ο "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής" του μηνός Σεπτεμβρίου (τεύχος 532). Με ..τίτλο Αν και ο πραγματικός νικητής των εκλογών ήταν η αποχή (44%), το 85% όσων ψήφισαν, είπαν ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ...ΣΦΑΞΟΥΝ!" αλλά και με θεματολογία που περιστρέφεται τόσο γύρω από την καυτή πολιτική επικαιρότητα όσο και με τοπικά θέματα. 
Ας δούμε τη θεματολογία της εφημερίδος. 
"Αποτελειώνουν τις επιχειρήσεις Τσίπρας-Καμμένος. Φοροεπιδρομή....


δίχως έλεος από τους ολετήρες! Αύξηση της φορολόγησης από το 26% στο 29% και προκαταβολή φόρου 80%. 23% ΦΠΑ και στα Φροντιστήρια!" . 
"Εγκαθιδρύουν τεράστια ισλαμική μειονότητα στην Αθήνα. 2-3 μόνιμοι καταυλισμοί μουσουλμάνων και πολλά τζαμιά, θα μεταβάλουν σε ισλαμικό ολόκληρο τον νομό Αττικής. Η κόλαση ενώπιόν μας" 

Ένα καυτό θέμα για το καταστροφικό μνημόνιο που έφεραν οι Τσίπρας-Καμμένος. Αφιέρωμα στους πρώτους αθλητές του Φειδιππίδειου δρόμου (246 χλ.μ), ανάμεσα στους οποίους ήταν δύο Χολαργιώτες υπεραθλητές. Η οικογένεια του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού απέκτησε και την κόρη! Το πρόγραμμα του Δήμου για τις δωρεάν εξετάσεις Σακχαρώδη διαβήτη. 
"Έφυγε από κοντά μας ένας παλαιός Χολαργιώτης, μέλος του 1ου Συστήματος Προσκόπων Χολαργού". 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Λέσχης Γυναικών Παπάγου-Χολαργού για τον μήνα Οκτώβριο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου