Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!

Στους καιρούς της ελληνικής λιτότητας και με το... 3ο μνημόνιο να αποτελεί πλέον πραγματικότητα, η επιλογή του νέου υπηρεσιακού....

αυτοκινήτου του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μάλλον προκαλεί περισσότερο από ότι θα έπρεπε.

Συγκεκριμένα ο κ Τσίπρας έχει αλλάξει 3 διαφορετικά αυτοκίνητα από το 2012 μέχρι σήμερα, με το ένα πιο ακριβό από το προηγούμενο, καθώς ενώ ξεκίνησε με ένα απλό Skoda, στη συνέχεια αποφάσισε να το αλλάξει με ένα Audi, του οποίου την θέση πλέον κατέχει μια πολυτελέστατη BMW.

 Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί η πρότερη μάχη σχετικά με τις βουλευτικές “λιμουζίνες”, τι οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκαζε εντόνως όσο ήταν αντιπολίτευση αλλά και τον πρώτο καιρό της θητείας του ως κυβερνών κόμμα.
piraeuspress.gr

5 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑ . ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εμάς μας ρήμαξε στα χαράτσια και στους φόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις μας ελεεινέ ψεύτη κομμουνιστή . Εσύ ξέρεις να κάνεις μεγάλη ζωή σαν μεγιστάνας σε μια χώρα που την διέλυσες ανθέλληνα . Ντροπή σε όσους στηρίζουν τέτοιους απατεώνες πολιτικούς . Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστρέψει την Ελλάδα και θα εξοντώσει τον Ελληνισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπου νά 'ναι ο ξετσίπρωτος θα αναγάγει και τα Δεκεμβριανά - το ντου των συμμοριτών να καταλάβουν την Αθήνα το 1944 - σε εθνική επέτειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή