Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΦΑΓΗ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ! Η ....ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΡΙΚΗ!

Στις, 27 Σεπτεμβρίου, οι μουσουλμάνοι γιόρτασαν την μεγάλη γιορτή του Κουρμπάν Μπαιράμ. Είναι η γιορτή της θυσίας του Αβραάμ και για σους...
έχουν ζήσει σε μουσουλμανική χώρα, (στην Τουρκία), έχουν φρικτές εμπειρίες από την δημόσια σφαγή των ζωών καθώς το αίμα τρέχει στους δρόμους από τα σφαγμένα ζώα σε σημείο ο Κεράτιος σε ορισμένα σημεία να βαφτεί κόκκινος! Η σφαγή γίνεται ακόμα και μπροστά σε μικρά παιδιά τα οποία κλαίνε από την φρίκη και την βία στην οποία γίνονται άθελα τους μάρτυρες για… θρησκευτική παιδεία!

Μερικά ζώα προαισθανόμενα την σφαγή τους, προσπαθούν να το σκάσουν και τρέχουν μέσα στους δρόμους όπου εκτυλίσσονται χαρακτηριστικές κωμικοτραγικές σκηνές.
Σκεφτείτε και εδώ στην Ελλάδα, καθώς μετατρεπόμαστε τη καλή θελήση κάποιων ανόητων σταδιακά σε μουσουλμανική χώρα, να δούμε στους δρόμους και των δικών μας πόλεων μας τέτοιες σκηνές.

Μιλούν για το Ισλάμ και δεν έχουν ιδέα για το τι πρόκειται. Μιλούν για τους παράνομους μετανάστες και σκόπιμα αγνοούν ποιος τους διακινεί, τι εκατομμύρια τζίρο έχει η διακίνηση αυτή, και ποιο σκοπό υπηρετεί.

Έχουμε καταντήσει χώρα ηλιθίων, που η αδιαφορία μας για όσα γίνονται θα είναι και η καταδίκη μας.

Θαυμάστε το «αύριο» της Ελλάδας με την γιορτή του Κουρμπάν Μπαιράμ!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου