Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΡΕ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

Μην τολμήσει κανείς να μιλήσει για ξενοφοβία και ρατσισμό. Καθημερινά στην Ελλάδα εισέρχονται πάνω από 5.000 λαθρομετανάστες! Αυτοί όλοι....

"ελέγχονται" από ελάχιστους, μετρημένους στα δάχτυλα λιμενικούς, αστυνομικούς κ.λ.π. Είναι βέβαιθον ότι ανάμεσά τους έχουν παρεισφρύσει τζιχαντιστές. Τo έχουν επιβεβαιώσει και οι ίδιοι οι τζιιχαντιστές ότι έχουν περάσσει πάνω από 4.000 "μαχητές του ISIS" στην Ευρώπη, μέσω Ελλάδας και Ιταλίας!
Επομένως, από τους εκατοντάδες χιλιάδες που βρέθηκαν ή βρίσκονται ανάμεσα στους πρόσφυγες υπάρχουν και τζιχαντιστές-σφαγείς των χριστιανών. Σε αυτούς λοιπόν τους υποψήφιους σφαγείς των Ελλήνων, ο Καμίνης και τα ΕΛΤΑ μοιρ΄ζουν υλικό...πλεύσης εντός της Αθήνας και της Αττικής. Όπως δε λέει η φίλη μας Μαρία, ο Έλληνας πληρώνει για να μάθει ο κάθε τζιχαντοταλιμπάν πώς ακριβώς θα σε σφάξει, με δρεπάνι, με λεπίδα, με τσεκούρι, με πριόνι….

Πόσο στοίχισε άραγε η προετοιμασία αυτού του φυλλαδίου, οι μεταφραστές στην αραβική, η εκτύπωση, η διανομή….
Ή μήπως τα έβαλε ο Καμίνης από την τσέπη του….
Α… ναι, πλήρωσε η κυρά Λιάνα, από την βίλα της στην Εκάλη έστειλε επιταγή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ndews.gr, ;hdh διανέμεται στους πρόσφυγες ένα χρήσιμο τετρασέλιδο φυλλάδιο στην αγγλική και στην αραβική γλώσσα , σε όλα τα σημεία εισόδου τους στη χώρα, αλλά και σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, με τίτλο: “Είσαι πρόσφυγας; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις”. 

Το φυλλάδιο περιέχει χρηστικές πληροφορίες για την αναζήτηση ιατρικής βοήθειας, κέντρων φιλοξενίας, χάρτη με τα σημεία ενδιαφέροντος, πληροφορίες για τους σταθμούς ΟΣΕ και ΚΤΕΛ, αλλά και για τα Ταχυδρομεία όπου μπορούν να απευθυνθούν για να παραλάβουν χρήματα από το εξωτερικό. 

Το φυλλάδιο που ετοίμασε ο "Αθήνα 9.84" και εκδόθηκε με την πολύτιμη αρωγή των Ελληνικών Ταχυδρομείων, θα αποσταλεί τις επόμενες ημέρες μέσω των ΕΛΤΑ, στους χώρους υποδοχής προσφύγων, στα πλοία με τα οποία μεταφέρονται και σε κάθε σημείο προσωρινής διαμονής τους.

Η διανομή των χρηστικών φυλλαδίων γίνεται σε συνεργασία με τις κατά τόπους ανθρωπιστικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στα νησιά και στην Αθήνα, ενώ φυλλάδια θα αναρτηθούν και στα ταχυδρομεία των νησιών όπου φθάνουν οι πρόσφυγες.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΖΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ
    ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ειναι ΛΑΘΡΟ και με το διεθνες δικαιο
    Ας αφησουν τις αηδιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μιαν απορία.
    Γιατί οι συμπαραστάτες τους δεν τους φιλοξενούν στα σπίτια τους;;
    Τι σημαίνει το ρήμα ''φιλοξενώ'';;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή