Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΙ ΟΙ 10 ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΘΑΡΡΟΥΣ

2.400 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου το 2014 έκανε η Τουρκία, κι ο ευρωπαϊκός κωλομονόδρομος που μας διαφημίζει ο προεδρούμπας των κομματάρχηδων και όλο το "#μένουμε ευρώπη"  πολιτικό δουλοsystem, μετά το έγκλημα που διέπραξε μέσα σε συριακό έδαφος, την επιβράβευσε!
 
Όλα αυτά τα χρόνια σύσσωμη η τοπική ψοφοδημοκρατίλα  μας πουλούσε...



το παραμύθι ότι "τα ελληνικά σύνορα είναι και σύνορα της ΕΕ" άρα,  υπονοούσαν, (τελικά μόνο για εσωτερική κατανάλωση και υφαρπαγή της λαϊκής συναίνεσης) ότι η ΕΕ θα εγγυάτο και θα υπαρασπιζόταν την εδαφική ακαιρεότητα της χώρας, την οποιαν δεν υπηρετούσαν ούτε υπερασπίζονταν ποτέ οι ίδιοι, γιατί ήταν απασχολημένοι να τρώνε τις μίζες που τους προσφέρονταν απ'  όπουδήποτε.

Η κωλο ΕΕ πήρε τα δικαιώματά μας. Μας γέμισε με κανόνες που περιορίζουν την ζωή μας, μας έβαλε ποσοστώσεις στην παραγωγή των προϊόντων μας και τα πετάγαμε στις χωματερές για να πουληθούν αυτά  των άλλων,  δεν μας στήριξε ποτέ, δεν μας υπεράσπισε ποτέ. Μόνο κάτι γενικόλογες χλιαρότητες που τις ακύρωναν ακριβώς την επομένη στιγμή. 

Ήμασταν πάντα μόνοι μας απέναντι στους Τούρκους!

Απέναντι στην Ελλάδα εξαντλείτο πάντα η ευρωπαϊκή αυστηρότητα, ενώ δεν τελείωναν ποτέ οι επιείκιες, τα χαριεντίσματα και τα χαϊδολογήματα προς την Τουρκία.
 

 Μας χλεύασαν, μας διέσυραν, μας κακοποίησαν και μας κακοποιούν ακόμα, μας κατακλέβουν, μας φέρονται λες κι είμαστε τα δουλικά τους, μας προσβάλουν και μας ταπεινώνουν με κάθε πιθανό τρόπο.

Έστησαν την ψεύτικη κρίση μαζί με τοπικούς προδότες με σκοπό να λεηλατήσουν και να ξεκοκκαλίσουν ό,τι μπορούν απ' την Ελλάδα.   

Οι κανόνες ήταν πάντα απαράβατοι για μας αλλά μπορούσαν να καταργηθούν εν μια νυκτί για τους ίδιους, όπως η Σεγκεν... Τα Δουβλίνα όμως...ε;;;;  καλά κρατούν! Εμείς εδώ... το δουλοφρενικό τόξο...  απόλυτα νομοταγές!!! Κλαρίνο στέκεται μπροστά στον ρατσιστικό ευρωφασισμούλη!!!

Και στο τέλος τους βλέπουμε να ξεβρακώνονται απέναντι στον Αττίλα που εισέβαλε στην Κύπρο και κατέλαβε το μισό σχεδόν νησί κι όχι μόνο δεν ξεκολλαει, αλλά απαιτεί να απομυζεί κι από τις ενεργειακές πηγές του ελεύθερου μέρους για να χρηματοδοτεί την κατοχή του στο κατειλημμένο! 

Τους βλέπουμε να επιβραβεύουν το τουρκικό νεοκεμαλικό καθεστώς για την κατάρριψη του ρωσικού  Sukoi,  για τα πλαστά συριακά  διαβατήρια με τα οποία έστειλε τους πράκτορές του να αιματοκυλίσουν το Παρίσι, για τις χιλιάδες παραβιάσεις εναντίον χώρας μέλους της κωλοΕΕ, για τις δηλώσεις που έχει κάνει επισήμως ο Τούρκος  αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών, Χακάν Φιντάν,  υπερ της ΙΣΙΣ, ότι πρέπει να αναγνωρισθεί ως κράτος η δημοφιλής οργάνωση κι ότι αυτή είναι η θέση της Τουρκίας! 

Η ευρωαλητεία που παίρνει δρακόντιους νόμους "κατά της τρομοκρατίας", που κατεβάζει τα στρατά στους δρόμους των Βρυξελλών και των Παρισίων, που έβαλε την Γαλλία στον γύψο υπό τον φόβο της ΙΣΙτζήδικης τρομοκρατίας, επιβραβεύει τον επίσημο διακομιστή, προστάτη κι εκπρόσωπο της τρομοκρατικής οργάνωσης, με σύνδεση με την ΕΕ!!!!

Επιβραβεύτηκε ο  θρασύδειλος μισότρελλος και το καθεστώς του, που πρώτα έριξε το sukoi και μετά έτρεξε να κρυφτεί πίσω απ' τα βρακιά του ΝΑΤΟ, που την ίδια στιγμή που τρέχει πανικόβλητος και ζητά αποκλιμάκωση απειλεί, η κλασομπανιέρα, "μην παίζετε με την φωτιά".. Τι λες μωρή φλογέρα;

Αυτό το αίσχος, αυτό το μικρομέγαλο, αυτό το κατασκεύασμα που κινείται ταυτοχρόνως στα όρια του τσίρκου και του στυγνού δικτάτορα, του δημίου και του αξιολύπητου, επιβραβεύθηκε από την ΕΕ, που πουλάει εξουσία, Ιαβερισμό  κι αυστηρότητα  στους δέκα μικρούς Μήτσους της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος που κάνουν ασκήσεις θάρρους ψελλίζοντας στο τουίτερ  χλιαρότητες περί "ψυχραιμίας".       


Εμείς γιατί πρέπει να συνεχίσουμε να αποτελούμε μέρος αυτής της φασιστικής φυλακής που λέγεται ΕΕ και που οι ηγεσίες της είναι κατ' εικόνα και ομοίωση  των δεσμοφυλάκων του Εξπρές του Μεσονυκτίου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου