Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" (ΤΕΥΧΟΣ 534). ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!

Κυκλοφόρησε και ήδη διανέμεται ο έντυπος "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής". Στα ΚΕΠ Χολαργού και Παπάγου, στο Δημαρχείο Χολαργού αλλά και στο δημοτικό διαμέρισμα Παπάγου, καθώς...

επίσης και στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου, αλλά και στις επιχειρήσεις του Χολαργού, όπως και με τα ΕΛΤΑ στους λοιπούς αναγνώστες μας διανέμεται το 534 τεύχος του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή". Όπως πάντα με πλούσια θεματολογία. 

Το κεντρικό/πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας μας γράφει: "ΤΣΙΠΡΑΣ: ΩΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ), ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ) ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ". Ένα ενδιαφέρον άρθρο. 
Στις εσωτερικές σελίδες υπάρχει η ηχηρή αντίδραση του Κώστα Τίγκα στην επικείμενη παράδοση των γηπέδων 5Χ5 σε ιδιωτικά συμφέροντα, για την οποία μέμφεται τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Στην 3η σελίδα δημοσιεύεται η έκκληση βοήθειας του Δημάρχου Αποστολόπουλου προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ώστε να τιθασευτεί η παραβατικότητα στον δήμο, που γνωρίζει αλματώδη αύξηση, ενώ στην ίδια σελίδα υπάρχει αναφορά στην...αναγέννηση της Πνευματικής Εστίας Χολαργού και στις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου ΔΣ. 
Αφιέρωμα στο φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ θα βρείτε στην 6η σελίδα, ενώ στην 7η σελίδα δεσπόζει η πρόβλεψη της Κομισιόν για την εισβολή τριών εκατομμυρίων ισλαμιστών στην Ελλάδα μόνο μέσα στο 2016! Η Πατρίδα μας ισλαμοποιείται χωρίς να αντιδρά κανείς!
Ο "Βύρωνας Πολύδωρας παίρνει τα...όπλα και σαλπίζει επίθεση", είναι παρουσίαση μέρους της συνέντευξης του Βύρωνα Πολύδωρα στην "Ορθόδοξη Ημέρα" που παρουσιάζεται στην 7η σελίδα μας. Τέλος, στην 2η σελίδα υπάρχει αφιέρωμα στον Μαραθώνιο της Αθήνας και σε μερικά εντυπωσιακά ενσταντανέ. 
Ζητήστε να σας στέλνουμε σπίτι την εφημερίδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου