Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS! ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ...ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑΣ...ΦΑΚΗΣ!

Οι Τσίπρας-Καμμένος είναι οι μεγάλοι προδότες, τα δύο πολιτικά σκύβαλα που ευθύνονται για την ολική καταστροφή της χώρας! Είναι αυτοί που έσκιζαν τα ιμάτιά τους ότι δεν επρόκειτο να λυγίσουν και ότι....


ήταν έτοιμοι ακόμη και Κούγκι να κάνουν προκειμ΄νου να σσώσουν την εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια αυτού του λαού! Όμως, όλα ήταν μια μπλόφα σε βάος του λαού Του πούλησαν το παραμύθι -δήθεν- της σκληρής διαπραγμάτευσης, εξάντλησαν τα αποθέματα της χώρας και λύγισαν το τραπεζικό σύστημα, για να φτάσουν εσκεμμένα στα capital controls ελέω δημοψηφίσματος στο οποίο οι Τσίπρας-Καμμένος καλούσαν τον λαό να βροντοφωνάξει ακόμη ένα ιστορικό ΟΧΙ απέναντι στους δανειστές, για την υπερηφάνεια της Πατρίδας μας! 
Ο λαός έπεσε στην παγίδα δύιο αθλίων! Είχαν συνεννοηθεί με τους δανειστές να διαλυθεί το τραπεζικό σύστημα και να καταστραφεί οικονομικά η χώρα μέσω των capital controls.Οι τράπεζες κυριολεκτικά κατέρρευσαν, Οι μετοχές τους στο χρηματιστήριο διαπραγματεύονταν σε αξίες κάτω από την τιμή ενός κουλουριού η μία μετοχή! Με τιμές 0,13 λεπτά ή το ανώτερο 0,30 λεπτά η μετοχή, ενώ πρώτα είχαν 20 € ή 30 € η μετοχή, τα τοκογλυφικά γεράκια άρπαξαν τις τράπεζες για ένα πινάκιο φακής! 
'Εγκλημα που φέρει την υπογραφή των Τσίπρα-Καμμένου!  Το είχαμε ξαναγράψει και τον περασμένο Οκτώβριο, εδώ Η συμορία των Τσίπρα-Καμμένου γνώριζε από τον Γενάρη την κατάρρευση των τραπεζών και τα Capital Controls. Ξεσκεπάζουμε το μυστικό της εν γνώσει τους δολοφονίας του ελληνικού τραπεζικού στυστήματος!
Γράφαμε λοιπόν χαρακτηριστικά: 
"Λίγες μέρες μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης  Τσίπρα-Καμμένου τον Γενάρη του τρέχοντος έτους, και συγκεκριμένα στα τέλη Γενάρη, μέχρι και τις πρώτες δύο μέρες του Φλεβάρη ο δείκτης των ελληνικών Τραπεζών στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών ήταν γύρω από τις 60 μονάδες. Δείτε τον γενικό δείκτη που σας έχουμε φωτογραφίσει στις 30 Γενάρη και δείχνει 59,93 μονάδες. Ξαφνικά, στις 3 Φλεβάρη, από τις 60 μονάδες που ήταν ο δείκτη δεκαπλασιάστηκε και βάλε!!! 

Δείτε το ντοκουμέντο: Στις 3 Φλεβάρη ο γενικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε στις 753,91 μονάδες! Πώς και γιατί δεκαπλασιάστηκε; Αυτό είναι αδιανόητο! Τι έγινε ξαφνικά με τις ελληνικές τράπεζες; Απέκτησαν οι μετοχές τους τέτοια αξία; Όχι βέβαια! Ρωτώντας ειδικό επί του θέματος χρηματιστή, μας είπε ότι αυτό έγινε για να είναι μετρήσιμο το μέγεθος των τραπεζών! Οι 60 μονάδες δείκτης των ελληνικών τραπεζών είναι πολύ μικρός και ουσιαστικά προσεγγίζει μεγέθη μη μετρήσιμα! 
Γι' αυτό λοιπόν από τις 60 μονάδες έβαλαν τον δείκτη των ελληνικών Τραπεζών στις 600 μονάδες και 700 μονάδες! 
Ήξεραν τι έκαναν γιατί -προφανώς- είχαν υπολογίσει την μετέπειτα συνέχεια. Οι δήθεν διαπραγματεύσεις  της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, το αποστράγγισμα των αποθεματικών της χώρας και τα capital controls ήταν μπροστά μας. Το γνώριζαν οι Τσίπρας-Καμμένος και αυτό αποδεικνύεται σήμερα. 
Δείτε ποιος είναι δείκτης των τραπεζών σήμερα:

209,59 μονάδες, δηλαδή στην πραγματικότητα 20,9 μονάδες οι οποίες δεκαπλασιάστηκαν για να είναι μετρήσιμες! Με απλά λόγια, οι Τσίπρας-Καμμένος από τον Γενάρη γνώριζαν ότι τι τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει τους επόμενους μήνες και επειδή το μέγεθος των ελληνικών τραπεζών δεν θα μπορούσε να μετρηθεί δεκαπλασίασαν τον δείκτη! 
Σήμερα, οι Τράπεζες έχουν ανύπαρκτη αξία. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών επί Σαμαρά κόστισε στον ελληνικό λαό 25 δις ευρώ και απέμειναν 3,5 δις ευρώ σήμερα. Δηλαδή ο λαός πληρώνει για τις Τράπεζες σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Οι Τσίπρας-Καμμένος οι νέοι ολετήρες συνεννοήθηκαν με τους τοκογλύφους για το αποτελείωμα των Τραπεζών, ετοιμάζονται για τη νέα ανακεφαλαιοποίηση-αιμορραγία του ελληνικού λαού για να εξαερωθούν και πάλι τα νέα δις ευρώ στο βαρέλι δίχως πάτο! 
Θα αρπάξουν την περιουσία του λαού για να πάνε στις τράπεζες που διέλυσαν. Ουσιαστικά, για να πάνε στις τσέπες των τοκογλύφων!".


Έτσι κι έγινε! Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ήταν σικέ παιχνίδι για την αρπαγή από ξένα funds!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου