Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΛΙΛΑΣ ΣΟΥΡΑΝΗ!

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Σύμφωνα με την διακήρυξη του ΟΗΕ η σημερινή μέρα, η 3η Δεκεμβρίου  έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Σίγουρα όμως μία ημέρα δεν είναι αρκετή. Ο σεβασμός απέναντι σε κάθε...

συνάνθρωπό μας οφείλει να είναι αυτονόητος κάθε μέρα. Να ενσωματωθεί στην κουλτούρα μας, να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας.
Γιατί ο δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας, προσδιορίζεται και πραγματώνεται μέσα από τον τρόπο που η κοινωνία αυτή αντιμετωπίζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της, όπως τα άτομα με αναπηρία.
Οφείλουμε λοιπόν όλοι μας  σεβασμό και αναγνώριση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους με ευαισθησία και αξιοπρέπεια.

Λίλα Σουρανή
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης
Δήμου Παπάγου - Χολαργού



3 σχόλια:

  1. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Σουρανή δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και εσεις δεν μας είπατε ως νέα αντιδήμαρχος τι θα κάνετε για τον σεβασμό και την αναγνώριση των δικαιωμάτων αυτής της ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας. Καληνύχτα κ. αντιδήμαρχε και όνειρα γλυκά. Όταν ξυπνήσετε να μας τραγουδήσετε το "νέες ιδέες στη νέα εποχή" του κ. Αποστολόπουλου χα ! χα ! χα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΡΑΝΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑ΅ΚΑΙ Κ ΝΙΚΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ Ο Κ ΞΥΔΗΣ????ΘΑ ΜΑ΅ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗ΅Κ ΝΙΚΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟΥ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ????ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!!!!!ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή