Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ...ΕΣΠΡΩΧΝΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΝΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΘΡΥΛΕ, ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!

Ο βασιλιάς είναι με πήλινα πόδια! Έτσι ήταν πάντα. Από την ώρα όμως...


που στο τιμόνι του μπήκε ο Κόκκαλης (βλέπε Siemens-Intracom) έπεσαν και τα μεγάλα κόλπα! Παράγκες διαιτησίας και... να'σου τα πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο! Με τον Μαρινάκη, η ίδια και χειρότερη ιστορία! (Αλήθεια με το στημμένο παιχνίδι με την Βέροια, τι έγινε; Βα-βα; Ποιος τιμωρήθηκε;) Ο Ολυμπιακός  παιρνοντας τα εγχώρια πρωταθλήματα, αυτό που εξασφαλίζει τόσα χρόνια με σιγουριά είναι το ζεστό χρήμα από τη συμμετοχή του στο Chhampions League και την παραμονή του στην Ευρώπη, μέχρι τον Φεβρουάριο. Το μόνο που έχει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να μην τερματίζει τελευταίος. Στόχος του είναι να περάσει τον τελευταίο του ομίλου του για να μπορέσει να παίξει και δύο παιχνίδια στον Φεβρουάριο! Εκεί, μόλις φτάνει στο Europa Leage τρώει μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα και επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να επαναληφθεί η ίδια διαδικασία! 
Το δούλεμα του λαού πάει σύννεφο. Όλοι οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ομαδάρα, αλλά δεν πειράζει, πρωτάθλημα θα πάρουμε στα σίγουρα και στην Ευρώπη θα ξαναβγούμε! 
Ο πραγματικός νικητής είναι ο Μαρινάκης, ο Κόκκαλης και ο κάθε businessman πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ξέρει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι για πολλά στην Ευρώπη. Στόχος είναι η εξασφάλιση του πρωταθλήματος και το ζεστό χρήμα από τη συμμετοχή και μόνο στο Champions League. 
Αν ο Ολυμπιακός υποχρεωνόταν να δώσει αγώνα νοκ άουτ για τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions Leauge, τότε, άντε γεια, θα έχανε στο πιτς φυτίλι! 
Μην τρώτε κουτόχορτο ρε! Μπίζνα είναι η υπόθεση και στη μπίζνα παίζονται πολλά...
πηγή φωτό: zougla.gr

32 σχόλια:

  1. Η απόλυτη ξεφτίλα. έχασε από μιά ομάδα πολύ κατώτερή του . Απλά δεν υπήρχε η στημένη διαιτησία για να κερδίσει. Ομάδα επιχείρηση με το ζεστό χρήμα να μαπίνει στις τσεπάρες του χοντρομουσάτου. Αλήθεια για τα στημένα πως απαλλάχτηκε ρε παιδιά ; Πάλι ζεστά ευρώπουλα έπεσαν ; άντε τώρα να ξαναπάρει το πρωτάθλημα μαιμού και να ξαναβγεί του χρόνου να τον ξαναφάει και πάλι απο την αρχή. Ούτε στην Ουγκάντα μια μόνο ομάδα δεν παίρνει πενήντα συνεχόμενα πρωταθλήματα. Ντροπή ρε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος, η διαιτησία τον ευνόησε και μάλιστα σκανδαλωδώς!! Σε σημείο να λές, ρε μπας και ο διαιτητής ήταν ''πιασαρουά''...!
    Πέναλτι, που δεν ήταν(πρωτοτυπία!!!) αποβολή αμυντικού που ήταν(πρωτοτυπία!!!) και όλα τα ''σπόρια και σποράκια'' στον θρήνο του χοντρού!! Και παρ΄ όλα αυτά κατάφερε ο άχρηστος και έχασε. Αυτά παθαίνεις όταν δεν ''κουράζεσαι'' στο πρωτάθλημα σου. Στο μεταξύ μαθαίνω ότι έπεσε τάβλα ο τσουκαλάκος και του ρίχνει νερά ο κουμπάρος για να συνέλθει από την ''τσαπού''!!!!
    Τσαπού που του βγήκε από το λαρύγγι, γιατί ήταν ''τεράστια'' και κόντεψε να τον πνίξει, αφού είχε πάρει φόρα ο καραγκιόζης!!!
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πελατες της Καμπαλας εβγαλαν γλωσσα και παλι. Τερματιστε ρε σε θεση πανω απο την 100η στην Ευρωπη και μετα μιλατε για αυτην. Αντε χρεωκοπημενοι που θα εξυγιάνετε το ποδοσφαιρο με τους κατάδικους προεδρους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τσουκαλόπαιδο, αν έπαιζες εως τώρα χωρίς προκριματικά, είναι από την πανάθα, του ενός ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ, των δύο ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ και κάμποσων Προημιτελικών...
      Και για να μην αδικήσω τους άλλους, αυτό το οφείλεις και στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, άκόμα και στην Λάρισα, που μάζευαν βαθμούς, όταν εσύ ρε θρήνε ξεκίναγες την Ευρώπη στις 7 Σεπτεμβρίου και τελείωνες στις 22 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Μόνο κοντομάνικα φόραγες ρε βαρεμένε μαστουρωμένε!!!

      Διαγραφή
    2. Το ανεκδοτο της 10ετιας. Η ομαδα της Χουντας εδινε βαθμους στον εαυτο της για να παιζει ως δευτερη στο C.L. Αντε τωρα να φας το σανο σου και κοιτα τι θα κανεις στα πλέι ωχ γιατι ουτε για εκει δεν εισαι φετος.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΑΝΈΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 20 ΧΡΌΝΙΑ ΕΊΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΘΡΗΝΕ. ΤΟΣΕΣ ΤΣΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΜΕΔΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΦΘΗΝΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ. ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ 10-0 plus!

      Διαγραφή
    4. Πουτσα, μπαλα και Καμπαλα πρεσβη της Φαπας. Καλο βαψιμο.

      Διαγραφή
  4. ΑΣΕ ΡΕ ΓΑΥΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟ ΔΩ ΕΩΣ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΤΟΣΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΚΑ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΩΛ@Ρ@ΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΜΜΘΑ ΟΜΑΔΑ. ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ? ΣΤΟ CHAMPION LEAGUE ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΡΣΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΜΠΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΦΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΥΞΑ. ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΓΙΝΑΤΕ ΡΕΕΕ. Α ΚΑΙ ΝΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ . ΕΦΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ εισαι απο αυτες που τον ετρωγαν με 2-13 ή που δεν εχεις σηκωσει ποτε σεντονι C.L.; Αντε ρε να καψεις κανα βαν της Νοβα και να βαψεις κανα καγκελο και μην ασχολεισαι με την Ευρωπη. Κοιτα μην χρεοκοπησεις παλι και οργωσετε τα χωραφια της Γ΄Εθνικης.
      Υ.Γ. Ο λαθρεμπορας, ο φοροφυγας και ο Πουτινιαρης σε θελουν σωστο και δυνατο. Βελαζε προβατοοοοοο!!!

      Διαγραφή
  5. Πάλι σε σκουπιδοντενεκέ τον πετάξανε τον σγουρομάλη...? Αυτή την φορα δεν ήταν βάζελοι, ήταν Βέλγοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα την εγκληματικη οργανωση των οπαδων σου εσυ που εκαναν επεισοδια κατα παραγελλια για να κλεισει ο Αλαφουζος τη Μπυρα 13 και μην ανησυχείς για τους αλλους.

      Διαγραφή
  6. είδαμε και εσενα με το σεντόνι...το πλενεις το ξαναπλενεις και ο λεκές από το αίμα και το σκατό δεν λεει να φυγει. άτιμη η αιμοραγία του κώλου, θλιβερέ πρωταθλητη του Πειραιά.
    Τραβα τωρα στον ''λιγνό'' να σου πάρει το ''γλυφιτζούρι'' του έτους και κοίτα να δεις αν ...''κουνιούνται και οι βάρκες''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλαει και αυτος που τον αποκλειει ομαδα της Ασιας που μονο απο την Γιουροβιζιον τη μαθαμε. Κανε μια ραφη στον πρωκτο σου ξεσκισμενε, γιατι απο του χρονου θα σε γλεντανε μεχρι και οι Καμπαλες της Αφρικης.

      Διαγραφή
    2. Εσύ μη μπεις στο κόπο να κάνεις ραφή... θα σου την ανοίξουν πάλι την κωλοτρυπίδα...αλλά ξέρω σε πονάει αλλά σου αρέσει να σου ξεσκίζουν το σουφρίδι...!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Γεια σου "περιεργο" αγορι. Τα σουβλακια οχι στον πατο αλλα στα σκουπιδια να τα πετας, μπαλαρινα μου.

      Διαγραφή
  7. ...και μεταξύ μας τώρα ρε γαυράκο, πες μου πόσο μ@λ@κ@ς είσαι;
    Απάντησέ μου με ένα ναι, ή με ένα είμαι...θα ξαλαφρώσεις αν το παραδεχτείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξυ μας πες μου πως αισθανεσαι που οι μπαμπαδες σου ειναι ολοι γαυροι;

      Διαγραφή
    2. Ρώτα την μαμά σου πως αισθάνεται...;

      Διαγραφή
    3. Η δικια σου παντως ακομα δινει ρεστα απο το 5 ευρω. Για τοση φτήνια μιλαμε.

      Διαγραφή
    4. ενώ η δικιά σου που ''παίρνει'' περισσότερα, στα δίνει εσένα να πηγαίνεις να ''βλέπεις'' από κοντά ζωντανά τις πούτσες που χλαπακιάζει η ομάδα, ομαδάρα σου στο βοθρολιμάνι σου...

      Διαγραφή
    5. Το λιμανι ειναι βαθυ αλλα η σουφρα της μανας σου ειναι ακομα πιο βαθεια. Πονας και φταιει ο Πειραιας.

      Διαγραφή
    6. ...ξέρω για την σούφρα της γυναίκας σου και το ξέρω γιατί την ξεχειλώνω κάθε φορά που εσύ πας Καραϊσκάκη...

      Διαγραφή
    7. Λαθος τρυπα ξεχειλωνεις. Αυτες τις Συγγρου δεν πιανονται γιατι εχουν συγγενεια πρωτου βαθμου μαζι σου.

      Διαγραφή
    8. Στην Συγγρού λόγω και της κοντινής αποστάσεως με το Καραϊσκάκη, μάλλον πάτε οι γάβροι, για να σας ξεσκίζουν..!
      Πάντως ρώτησε την γυναίκα σου και κάνε και μπλόφα στην ανάγκη, ''ξέρεις'' εσύ... και δεν χρειάζεται να μας το ανακοινώσεις, αρκεί που το ξέρω εγώ, δύο τρείς φίλοι μου και εσύ!!!

      Διαγραφή
    9. Εχεις εμπειρια απο τη δικη σου ε; Καλο ξεσκισμα πες της απο τους γαυρους γαμιαδες της.

      Διαγραφή
  8. Ρώτησέ τον το σεντόνι καθάρισε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΝ ΡΩΤΆΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΌΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΛΕΚΕΣ ΜΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μεγάλη η ζημιά λες ε?
      Να του προτείνουμε κανένα καλό καθαριστικό, μήπως?

      Διαγραφή
    2. Τον καταπιες ολον τον λεκε. Καλη σου χωνεψη.

      Διαγραφή
  10. Έφυγα, πάω για κανένα ''ξύδι'' να διασκεδάσουμε ρε αδελφέ, αντε γαυράκο καλά να περάσεις και εσύ, σαββατόβραδο είναι.
    Αντε γειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να πεις...; Αν βγάζουν γλώσσα και οι γύφτοι του Πειραιά, ότι έχουν ομάδα, που έχουν στήσει το ποδόσφαιρο στα 9 μέτρα και το εκτελούν 18 χρόνια...! Να πεις ότι αφού έχουν τόσο ''καλή ομάδα'' μετά από τόσα πρωταθλήματα, ε ένα ''κυπελάκι'' ΟΥΕΦΑ έπρεπε να το έχουν πάρει. Αλλά εκεί οι ''παράγκες θέλουν θεμέλια'' και ο χοντρός έχει μάθει στα ''τσαντίρια''!
    Ρε τους Πιγκουϊνους, που μόλις πιάσει χειμώνας στην Ευρώπη, κατεβάζουν ''μαύρο'' και γίνεται ''της παιδικής χαράς το κιγκλίδωμα...'' !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναθαρρησαν οι πονεμενοι κομπλεξικοι που στην Ευρωπη εχουν φαει τις ξεφτιλες με το κιλο. Αν δεν τους αβανταρε η κοκκινη κατα τα αλλα ΕΠΟ δεν θα επρεπε καν να παιζουν στο πρωταθλημα με τους ψευτικους φακελους που φτιαχνουν αλλα βεβαια αυτοι ειναι που θελουν την εξυγιανση. Προφανως με αυτη των κουμπουριων και των κασκολ θα ξαναφτιαξει το ποδοσφαιρο. Α ρε καταντια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή