Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΣ!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Αγ. Ιωάννου αρ. 73, Αγ. Παρασκευή – Τ.Κ 153 42, τηλ. 210-6395643 www.seanaa.gr
  
                Αγ. Παρασκευή, 25-2-2016                                              

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΠΔΔ είχε την τιμή να συνομιλήσει με τον κ. Αρχηγό του ΓΕΣ, Στρατηγό Βασίλειο Τελλίδη σε μια συνάντηση που διήρκησε περίπου μία...


ώρα περίπου και πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα.
Ο Πρόεδρος Θ. Μπριάνης, ο Αντιπρόεδρος Ε. Θεοδοσόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Γ. Μιχαήλ, ο Έφορος Δ. Πετεινάρας και τα μέλη του Δ.Σ. Π. Βαβουγυιός και Λ. Ρίζος που παρευρέθησαν στη συνάντηση, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κ. Α/ΓΕΣ επί των θεμάτων που απασχολούν τους Εφέδρους Αξιωματικούς, καθώς και επί θεμάτων που αφορούν το θεσμό της εφεδρείας γενικότερα.
Σε μια ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους Εφέδρους Αξιωματικούς, όπως εκπαίδευση, συμμετοχή σε ασκήσεις και αμιγώς στρατιωτικές δραστηριότητες, προαγωγές, κλπ., και μεταφέρθηκαν προς τον κ. Α/ΓΕΣ όλες οι πτυχές των εν λόγω θεμάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει ο Σ.Ε.Α.Ν. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΠΔΔ, και από αναφορές των μελών του και εν ενεργεία συναδέλφων, υπό το πνεύμα ενίσχυσης του θεσμού και επίτευξης της μέγιστης αξιοποίησης και αποτελεσματικότητας – αποδοτικότητάς του στο πλαίσιο της αποστολής των ΕΔ. Υποβλήθηκαν προτάσεις οι οποίες έτυχαν άμεσης επικρότησης από τον κ. Α/ΓΕΣ ο οποίος τόνισε ότι κινούνται σε μια ρεαλιστική και κάποιες εξ αυτών σε μια άμεσα υλοποιήσιμη βάση.
Ο κ. Α/ΓΕΣ ενημέρωσε τους παρευρισκομένους τόσο επί των προτάσεων όσο και επί των υπόλοιπων ζητημάτων στα οποία αναφέρθηκαν.
Η συνάντηση όπως κατεγράφη, αποτέλεσε την αρχή μιας συνεργασίας με την Στρατιωτική Ηγεσία του ΓΕΣ, της οποίας θα ακολουθήσουν συγκεκριμένες ενέργειες στην κατεύθυνση των εποικοδομητικών προτάσεων – αιτημάτων των Εφέδρων Αξιωματικών σχετικά με την αξιοποίηση των συνδέσμων – εφέδρων.
Υπό το πνεύμα αυτό, ο Σ.Ε.Α.Ν. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΠΔΔ ανέλαβε τον περαιτέρω συντονισμό, ενόψει και νέων συναντήσεων με στόχο την οριστικοποίηση και ανάληψη των από κοινού ενεργειών.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Θ. ΜΠΡΙΑΝΗΣ                                                      Γ. ΜΙΧΑΗΛ


1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχει ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ με μια ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ και ΠΡΟΔΟΤΩΝ . Αυτή η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ και ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ του Ελληνισμού εδώ και χιλιάδες χρόνια . Μας άρπαξαν τα σπίτια μας και μας έφεραν ΦΤΩΧΕΙΑ και ΕΞΕΘΛΙΩΣΗ . ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και έφεραν εκατ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να τσακίσουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας αυτής της προδομένης Ιερής Γης . Συκοφάντησαν την Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις μας και μας έπέβαλαν ξένα Ήθη και Έθιμα . Πούλησαν την Ελλάδα σε ΞΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και χάρισαν το Αιγαίο στους Τούρκους . Η ΑΝΕΡΓΙΑ τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ και οι ΛΗΣΤΡΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ μας τσάκισαν , μας γονάτησαν και εσείς μιλάτε για ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΛΟΓΟ . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ , τους ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ . Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός με την σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ . ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή