Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ 53 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ! Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΙ ΕΔΩ!!!

Περισσότερες από 53 περιοχές στη Σουηδία ελέγχονται πλέον πλήρως από μουσουλμάνους εξτρεμιστές και εγκληματικές συμμορίες ή από έναν...

συνδυασμό των δύο.
Σε ορισμένες από αυτές τις εκτός νόμου γειτονιές γίνεται ανοιχτή στρατολόγηση τζιχαντιστών.
Τα στοιχεία προέρχονται από μια αναφορά της σουηδικής Αστυνομίας και δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Επιθεωρητή της Αστυνομίας της Στοκχόλμης Λαρς Αλβάρστζο (Lars Alvarsjo), ο οποίος προειδοποιεί: «Το νομικό μας σύστημα, που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας δημοκρατικής κοινωνίας, είναι έτοιμο να καταρρεύσει στη Σουηδία».
Η Αστυνομία δεν μπορεί να πλησιάσει σε αυτές τις περιοχές. Εάν το τολμήσει, τότε οι αστυνομικές δυνάμεις δέχονται επιθέσεις από πέτρες και βόμβες μολότοφ. Ούτε τα ασθενοφόρα δεν εισέρχονται σε αυτές τις συνοικίες εάν πρώτα οι τραυματιοφορείς δεν φορέσουν αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Ο Μάγκνους Ράνστορπ (Magnus Ranstorp), ερευνητής σε θέματα τρομοκρατίας και εξτρεμισμού, είπε:
«Στις χειρότερες περιοχές κάνουν κουμάντο οι εξτρεμιστές, ενώ οι Σουηδοί παρακολουθούν απαθείς. Η αίσθηση της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας απειλούνται καθώς η Αστυνομία είναι έτοιμη να υποκύψει… και το μόνο που φαίνεται είναι ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν».
Ο Ράνστορπ θεωρεί ότι αυτή η κατάσταση είναι σύμπτωμα ενός μεγαλύτερου κοινωνικού προβλήματος.
«Οι μέσοι Σουηδοί ζούνε στα κέντρα των μεγάλων πόλεων και αρνούνται να δουν τι συμβαίνει παραέξω», λέει.
«Είμαστε σε μια καταστροφική κατάσταση με τις αποστάσεις μεταξύ των προαστίων, που ζουν οι μετανάστες, και της σουηδικής κοινωνίας που ζει στα κέντρα των πόλεων να μεγαλώνει. Όλο αυτό τροφοδοτεί τόσο την εξτρεμιστική ακροδεξιά όσο και το εξτρεμιστικό Ισλάμ».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ορισμένες περιοχές της Σουηδίας, από αυτές που ελέγχονται από τις συμμορίες, έχει πλέον επιβληθεί ο ισλαμικός νόμος της Σαρία και «κουμάντο» κάνουν μουσουλμάνοι «θρησκευτικοί αστυνόμοι».
Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες όχι μόνο δεν εντάχθηκαν στην προνομιούχα σουηδική κοινωνία, αντιθέτως γκετοποιήθηκαν και τώρα διεκδικούν και την αυτονομία τους. Αύριο ίσως διεκδικήσουν και ολόκληρη τη Σουηδία…

2 σχόλια:

 1. Και φαντάσου ό,τι εκεί είναι λίγο, ή περισσότερο οργανωμένο το κράτος και οι δομές του!!!
  Σκεφτείτε φίλες και φίλοι, τι έχει να γίνει στην Ελλάδα μας. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, τι έχουν να δουν τα μάτια μας!! Ας ΒΡΟΎΜΕ ΛΎΣΗ ΤΩΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ και για μας και για τα παιδιά μας!!!
  ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
  ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα λέμε
  ''στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα'', αλλά
  τίποτε δεν θα αλλάζει.
  Το κακό γίνεται πανεύκολα, το καλό δύσκολα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή