Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ! ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΝΑ, ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!!! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ!


Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ Κ. ΠΑΝΑΝΑ 
γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης
Για όποιον δεν το γνωρίζει καλό είναι να το μάθει. Η σύζυγος του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανά, που ήταν συγκυβερνήτης στο μοιραίο ελικόπτερο Agusta Bell που κατέπεσε στην Κίναρο, έφερε χθες το μεσημέρι στη ζωή το δεύτερο παιδί της. 
Η Μαριάννα Πανανά έφερε στον κόσμο ένα....υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.280 κιλών, το οποίο θα πάρει το όνομα του μπαμπά του.
Μάλιστα ο γυναικολόγος-μαιευτήρας της συζύγου του Κωνσταντίνου Πανανά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου στην προσωπική του σελίδα στο facebook συνοδεύοντάς την με ένα τρυφερό μήνυμα.
«Απέκτησα μια κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό...την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιο σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά, φίλε Κώστα...κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου...τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο....να μας προστατεύει ήταν!
Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιο κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου... θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει!
Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε!
Δημήτρης Κακαλέτρης».
Αυτές τις ειδήσεις πρέπει να τις μαθαίνουμε όλοι. Καλημέρα σας και καλή συνέχεια...

Γ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου