Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ 537)! "ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ"! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ...

Κυκλοφόρησε και διανέμεται το 537ο τεύχος του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" του μηνός Φεβρουαρίου. Ένα...καυτό από...

ειδησεογραφίας φύλλο, το οποίο σας συνιστούμε να διαβάσετε. Αύριο το παραλαμβάνουν οι αναγνώστες-συνδρομητές μας στο σπίτι τους , μέσω των ΕΛΤΑ, ωστόσο, όσοι θέλουν να βρουν την εφημερίδα σε άλλα πόστα μπορούν να επισκεφθούν τα ΚΕΠ Χολαργού και Παπάγου, καθώς και τη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου! Επίσης, οι δημοτικοί υπαλληλοι που εργάζονται στα δημοτικά καταστήματα του δήμου Παπάγου-Χολαργού, καθώς και στο δημοτικό διαμέρισμα Παπάγου έχουν ήδη λάβει την εφημερίδα! 
Πρωτοσέλιδο θέμα είναι το σοβαρό ενδεχόμενο να γίνει ελληνοτουρκικός πόλεμος εξαιτίας του μεταναστευτικού και της κατάληψης-εποικισμού των νησιών μας. Η δικηγόρος Εθρήνη Μαρούπα μάς έχει προετοιμάσει με δημόσια δήλωσή της ότι έρχεται πόλεμος και ότι ο λαός πρέπει να...οπλιστεί! Ήδη, το Καστελόριζο έχει εποικιστεί με εκατοντάδες λαθρομετανάστες τόσους που έχουν ξεπεράσει τον αριθμό των Ελλήνων μονίμων κατοίκων! Αναλυτικό ρεπορτάζ στη σελίδα 7, όπου παρουσιάζεται το εθνικό έγκλημα των Τσίπρα-Καμμένου να παραδώσουν την κυριαρχία του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ. 
Στα άλλα θέματα της ειδησεογραφίας, ΚΥΡΙΑΡΧΕΊ η εγκληματικότητα σε Χολαργό-Παπάγου η οποία έχει αυξηθεί, με έκδηλη την αγωνία γονέων και παιδιών να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι στους δρόμους των πόλεων. Σχετικό είναι το θέμα με την εγκληματικότητα και το φόβο εποικισμού των πόλεων από λαθρομετανάστες, το θέμα που κυριαρχεί στην 8η σελίδα για την περίπτωση να φιλοξενηθούν μετανάστες σε πρώην Λύκειο της Αγίας Παρασκευής. 
Κατά τα λοιπά δημοσιεύεται ένα επίκαιρο άρθρο του Βύρωνα Πολύδωρα, άρθρο του Σταύρου Σκανδάλη για του Τρεις Ιεράρχες, αλλά και παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της Νανάς Φλώρου Ό Αχιλλέας και ο Σωτήρης", όπως επίσης η σημαντική ομιλία-αφιέρωμα για τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή, τον καθηγητή του Άϊνστάιν, αλλά και η επιτυχής εκδήλωση του Δημήτρη Οικονόμου και της "Παπάγου Πολιτείας" για την οστεοπόρωσηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου