Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΣΧΕΔΟΝ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ, ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ....

Η δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό του Alpha μκαι δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα. Σημασία έχει ότι ο λαός θελει να τιμωρήσει τους προδότες, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική λύση γιατί οι οικονομικοί δολοφόνοι φρόντισαν να εκμηδενίζουν τις εναλλακτικές λύσεις, έτσι ώστε αυτοί που έρχονται να συνεχίζουν την ίδια ραγιαδίστικη πολιτική απέναντι στους δανειστές:
Συντριπτική υπεροχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παράσταση νίκης με 64,9%


Με 7,5 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ...
έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας marc για τον Alpha. Το ποσοστό με το οποίο προηγείται η αξιωματική αντιπολίτευση στην πρόθεση ψήφου ανεβαίνει περίπου στις δέκα ποσοστιαίες μονάδες (9,6%) αν γίνει αναγωγή των απαντήσεων χωρίς τον υπολογισμό πρόθεσης αποχής, λευκού και άκυρου. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης στην πρόθεση ψήφου (χωρίς αναγωγή) προηγείται η ΝΔ με 22,3%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 14,8%, η Χρυσή Αυγή με 6,3%, το ΚΚΕ με 5,8%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 4,7%. 

Την ίδια ώρα, συντριπτικά είναι τα ποσοστά που καταγράφονται στη λεγόμενη «παράσταση νίκης» για τη ΝΔ, αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ίδιας δημοσκόπησης οι πολίτες πιστεύουν σε ποσοστό 64,9% ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ να περιορίζεται στο 15,5%. Όπως επισημαίνουν οι δημοσκόποι, ιστορικά, το κόμμα που υπερέχει στη λεγόμενη «παράσταση νίκης» κερδίζει και τις εκλογές.

Εντυπωσιακά μακριά, όμως, από τις απόψεις που εκφράζουν οι πολιτικοί αρχηγοί βρίσκονται οι πολίτες. Σύμφωνα με το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της marc για τον Alpha μόλις το 14% των πολιτών ταυτίζεται με τις απόψεις του Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 21% δηλώνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι ενδεικτικό ότι και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί μαζί, συγκεντρώνουν ποσοστό 35%, υστερούν σημαντικά από το ποσοστό που συγκεντρώνει η απάντηση «κανένας ιδιαίτερα» και φτάνει το 39,5%. 

Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε κατά το διάστημα 19- 21 Σεπτεμβρίου σε 1.005 νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα, έγινε με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις εκλογές, μετά τη ΔΕΘ και μετά τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών. Το κυρίαρχο στοιχείο που καταγράφει η έρευνα είναι η κατάρρευση του προεκλογικού συνθήματος του ΣΥΡΙΖΑ «Η ελπίδα έρχεται», αφού απογοητευμένοι και χωρίς ελπίδα δηλώνουν οι 8 στους 10 Έλληνες. 


Δείτε τις κάρτες της δημοσκόπησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου