Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ"!

Καταγγελτικός ο Βασίλης Αλεβιζόπουλος, Πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ (Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας), κατά των Τσίπρα-Καμμένου ζητώντας να κάτσουν στο σκαμνί με την κατηγορία της...

εσχάτης προδοσίας. Όπως επισήμανε στο Εκρηκτικό Δελτίο του Αντώνη Μυλωνάκη, οι Τσίπρας-Καμμένος και όσοι υπέγραψαν το 3ο Μνημόνιο διέπραξαν εσχάτη προδοσία διότι υπέγραψαν την παράδοση του εθνικού εναέριου χώρου στους τοκογλύφους και δη τους Γερμανούς! Δεν φτάνει δηλαδή που παρέδωσαν 14 περιφερειακά αεροδρόμια στη FRAPORT, παραδίδουν και τον εθνικό μας εναέριο χώρο στους Γερμανούς. Κάλεσε δε την αντιπολίτευση, αλλά και την ίδια την κυβέρνηση, έστω και την ύστατη στιγμή να ανατρέψει την αρχική της απόφαση και να μην δεχθεί την παράδοση του εθνικού μας εναέριου χώρου στους τοκογλύφους, διαφορετικά ζήτησε να καθίσουν στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία οι Τσίπρας-Καμμένος! 
Σημειώνουμε ότι χθες από την ίδια εκπομπή του Α. Μυλωνάκη, ο κ. Αλεβιζόπουλος έκανε τη μεγάλη αποκάλυωη περί παράδοσης του εθνικού μας εναέριου χώρου, από την κυβέρνηση Τσίπρα στους Γερμανούς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου