Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΗΣ ADIDAS! ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ!

Πρόκληση σε βάρος της Ελλάδος από την πασίγνωστη γερμανική εταιρεία ADIDAS! Δείτε πού έχουν βάλει την ελληνική σημαία. Στις πατούσες των....

πέδιλων. Έτσι, για να ποδοπατούν την ελληνική σημαία. Καμία διαμαρτυρία δεν υπήρξε μέχρι στιγμής καθ'όσον γνωρίζουμε από την ελληνική Πολιτεία. Μας έχουν οι Γερμανοί για να μας ποδοπατάνε και το δείχνουν με τον πιο χυδαίο τρόπο. 
Ο Απόστολος Γεμοστός από τον οποίο πήραμε το θέμα που έχει αναδείξει στο f/book, δίνει μια άλλη διάσταση:
"ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. ..ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΌΧΙ ΜΕ ΛΌΓΙΑ ΑΛΛΆ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ...ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ....ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΎΡΟ. ...ΜΟΥ ΤΟ ΈΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΦΊΛΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ. ...ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΙΣΟΣ. ...!!!! ....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ΤΙ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ. ...ΣΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΈΧΩ ΝΑ ΔΕΊΞΩ ΠΟΛΛΆ. ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ. ..!!!!"

3 σχόλια:

  1. 10 σημαίες έχει. Εσείς μόνο τη δική μας είδατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως εγώ έχω δει την σημαία του Ισραήλ την πεντάλφα, σε πάτο παπουτσιού γνωστής αμερικάνικης εταιρίας, που στην "γλώσσα" έχει και την αμερικάνικη σημαία... έχω δει επίσης και τον σταυρό σε άλλη γνωστή εταιρία παπουτσιών! Δεν αναφέρω τις εταιρίες για να μην κάνω γκρίζα διαφήμιση. Συμφωνώ με τον 6:45μμ, υπάρχουν και άλλες σημαίες άλλων κρατών στους πάτους και σε τελική ανάλυση μην γινόμαστε και υποχόνδριοι. Κάποτε κάποια κωλόπαιδα έκαιγαν την ελληνική σημαία έξω από το πολυτεχνείο και ο συγχωρεμένος πια, ηθοποιός Διαμαντόπουλος, εκθείαζε την..."μαχητικότητα των νέων μας"!!!

    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την μια έχουμε την adidas και την nike να παραποιούν εσκεμμένα την ελληνική σημαία στις φανέλες των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και από την έχουμε πάλι την adidas να καταπατά την ελληνική σημαία με τις παντόφλες της!!!

    ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή