Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ: "Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..."! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....

Δελτίο τύπου

Τομέας Υποδομών και Δικτύων
Το κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ παραμένει σταθερό και αταλάντευτο στην πορεία που ακολουθεί και καταδικάζει κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης  των υδάτινων πόρων!
Η μετατροπή της ΕΥΔΑΠ σε ιδιωτική επιχείρηση είναι αντίθετη στα άρθρα 5 και 21 του Συντάγματος, που επιβάλλουν τη μέριμνα του κράτους....
για την υγεία των πολιτών, αλλά και κατοχυρώνεται το δικαίωμα στην προστασία της υγείας. Σύμφωνα το  ψήφισμα της Ζ΄ Αναθεωρητικής Βουλής (06.04.2001) «κατοχυρώνει το δικαίωμα στην προστασία της υγείας, καθώς και στο άρθρο 21 παράγραφος 3, που ορίζει ότι το κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών». Καλούμε τον αμοραλιστή, αφηγηματικό πρωθυπουργό κ.ΤΣΙΠΡΑ και τον συνεταίρο του κ.ΚΑΜΜΕΝΟ όπως υποβάλλουν την παραίτηση της συγκυβέρνησης τους άμεσα!
Καλούμε άμεσα της δοτή διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να λειτουργήσει σύμφωνα με την απόφαση της  ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), με την υπ΄ αριθμ. 1906/2014  της,που  έκρινε ότι το Σύνταγμα, με δύο άρθρα του(5 και 21), δεν επιτρέπει την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.



1 σχόλιο:

  1. Tωρα που το καταγγείλατε θα διορθωσουν το λαθος...
    Χθες και εγω το κατήγγειλα. Άρα ολα καλα !
    Το πραγμα βαινει προς διορθωσιν !!!! ?????
    Σαματας για το τιποτα... Λογια και οχι εργα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή