Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩ! ΚΑΤΑΡΡΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK! ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΡΥΨΑΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Όπως διαβάζουμε στο paradrasi.gr, βουτιά καταγράφει σήμερα η μετοχή...

της Deutsche Bank, σε νέο ιστορικό χαμηλό. Μακάρι και να υπάρξει η απόλυτη κατάρρευση της γερμανικής τράπεζας που στηρίζεται σε πήλινα πόδια. 
Το τραπεζικό… καμάρι του Σόιμπλε δεν καλείται μόνο να πληρώσει το πρόστιμο των 14 δις για την υπόθεση των ενυπόθηκων δανείων που της ήρθε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, αλλά και τις ανησυχίες για τα κεφάλαιά της.
Η Μέρκελ μάλιστα, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να γίνει bail out πριν γίνουν οι εκλογές στη Γερμανία, με αρκετούς αναλυτές σήμερα να κάνουν λόγο ακόμα και για σενάρια bail in!
Μάλιστα, την υπόθεση Deutsche Bank τη χαρακτηρίζουν ως την πιο επικίνδυνη και από την κατάσταση των αμερικανικών τραπεζών πριν το 2008 οταν έσκασε η Lehman Brothers.

Την Τετάρτη στο Βερολίνο αναμένεται να βρεθεί ο Μάριο Ντράγκι, που θα μιλήσει στο κοινοβούλιο. Θα έχει συναντήσεις με τον Σόιμπλε και τον Γερμανό κεντρικό τραπεζίτη (και μόνιμο επικριτή του) Γενς Βάιτμαν.

1 σχόλιο:

  1. Kαι έτσι εμείς θα βγούμε για άλλη μια φορά κερδισμένοι....Είμαστε δια τον π@@τσον....
    go back κυρία μέρκελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή