Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ...ΑΝΤΑΡΣΥΑ (;)!!! ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΗ! ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ...ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Ο Κωνσταντίνος Κούγιας, καθηγητής στο 2ο Λύκειο Χολαργού, προτάθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- από τον ίδιο τον Λυκειάρχη του...


σχολείου κ. Αγγελόπουλο για την ομιλία που έκανε στον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης κατά τον πανηγυρικό της 28ης Οκτωβρίου! Επικοινώνησε ο Δήμος με τον Λυκειάρχη του 2ου Λυκείου Χολαργού και του ζητήθηκε να προτείνει έναν ομιλητή-καθηγητή. Εκείνος πρότεινε τον κ. Κούγια ο οποίος με την ομιλία του, όχι μόνο δεν αναφέρθηκε στο έπος του 1940 και στους Έλληνες-ήρωες, αλλά αντίθετα διαστρέβλωσε το ΟΧΙ του Μεταξά, λέγοντας ότι σήμερα το ΟΧΙ αυτό είναι ΟΧΙ στον ρατσισμό και ΟΧΙ στον ιμπεριαλισμό! Μάλιστα έφτασε στο απρεπές σημείο να ταυτίσει τον Χίτλερ με τον Μέγα Αλέξανδρο, θεωρώντας ότι και ο Μακεδόνας στρατηλάτης ήταν ένας..σφαγέας-ιμπεριαλιστής σαν τον Χίτλερ! Δεν είπε όμως μόνον αυτά. Ασέβησε και προς την Εκκλησία η οποία τον φιλοξενούσε, λέγοντας ότι η Εκκλησία είναι όργανο του παγκόσμιου κεφαλαίου!!!
Αυτή η τραγική επιλογή φαίνεται ότι ανήκει στον Λυκειάρχη του 2ου Λυκείου και αν μη τι άλλο πρέπει να δώσει κάποιες εξηγήσεις.
Ο κ. Κούγιας λέγεται ότι είναι φίλα προσκείμενος του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Το αναφέρουμε με επιφύλαξη, ωστόσο η συνολική στάση και απαράδεκτη ομιλία του παραπέμπει ή στους ακραίους του ΣΥΡΙΖΑ ή στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ! 
Σε κάθε περίπτωση καλούμε τον καθηγητή να μας δώσει την ομιλία του προκειμένου να τη δημοσιεύσουμε για να μάθουν όσοι δεν την άκουσαν, όσα προσβλητικά εκφώνησε κατά τον πανηγυρικό της 28ης Οκτωβρίου. 

3 σχόλια:

  1. Ξευτυλισμενος ανθελληνας κι αυτος.Και φανταστειτε τι διδασκει τα παιδια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ελληνικά ο ανθέλληνας καλύτερα τα μιλάει από σενα πάντως.. ξεφτιλισμένε!

      Διαγραφή
  2. Eχουμε γεμισει απο ανθελληνικα αποβρασματα και προδοτες η πατριδα. Οι ξενοι σεβονται πιο πολυ την ιστορια και το εθνος μας απο αυτα τα σκουληκια. Αλλωστε και ο Εφιαλτης Ελληνας ητανε. Οποιος λοιπον δεν γουσταρει να ειναι Ελληνας και δεν αγαπαει την πατριδα του μπορει να παρει τον πουλο και να παει καπου αλλου.Δεν τους εχουμε αναγκη και δυστυχως κατι τετοιοι διδασκουν στα παιδια μας οπως ευστοχα ειπε ο κυριος Δημητρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή