Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΡΕ ΒΥΡΩΝΑ, ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΑΘΕΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ "ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ" ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ GAY ΓΟΝΕΙΣ; ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ!

"Δεν είναι δυνατόν, δεν το πιστεύω", λένε πολλοί Χολαργιώτες-Παπαγιώτες "ότι ο Πολύωρας που κατήγγειλε την προηγούμενη...
κυβέρνηση Σαμαρά επειδή με τον ΕΝΦΙΑ δήμευε την περιουσία των Ελλήνων, σήμερα θεωρεί τιμητική την πρόταση του Μαξίμου και αποδέχεται να γίνει πρόεδρος του ΕΣΡ"
Αποδέχεται να συνεργαστεί με την κυβέρνηση που αύξησε τον ΕΝΦΙΑ για να ρημάξει περισσότερες ελληνικές οικογένειες και όχι μόνον: αποδέχεται να συνεργαστεί με τους άθεους μαρξιστές, με αυτούς που διαλύουν την Παιδεία μας καταργώντας τα αρχαία Ελληνικά, την Ιστορία και τα Θρησκευτικά! Αποδέχεται να συνεργαστεί με την κυβέρνηση η οποία βάζει βόμβα στα θεμέλια της Ορθοδοξίας μας. Αποδέχεται να συνεργαστεί με αυτούς που ισλαμοποιούν τη χώρα και φτιάχνουν τέμενος κάτω από την Ακρόπολη και δίπλα στη αρχαία Ιερά Οδό! Ο Βύρων Πολύδωρας αποδέχεται να συνεργαστεί με την κυβέρνηση που θέλει να καταργήσει την έννοια "πατέρας και μητέρα", επιβάλλοντας μέσω του συμφώνου συμβίωσης τους gay γονείς και έτσι τη θέση του "πατέρα-μητέρα" θα πάρουν οι ονομασίες "Γονέας Α" και "Γονέας Β"!

Αντί από την πρώτη στιγμή ο Βύρων Πολύδωρας να στείλει στο διάολο την κυβέρνηση Τσίπρα, κατήγγειλε τον Μητσοτάκη ότι παίζει κομματικά παιχνίδια και στοχεύει να ανατρέψει την κυβέρνηση Τσίπρα! Και ο Πολύδωρας δεν κάνει το χατίρι στον Μητσοτάκη, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση των αθέων-μαρξιστών! 
Δυστυχώς, όλα αυτά είναι αλήθεια και ο Βύρων Πολύδωρας έχει...ρίξει από τον ουρανό όσους τον πίστευαν και τον είχαν κατατάξει στους αντιστεκόμενους πατριώτες. Κρίμα Βύρωνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου