Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙΓΚΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπου 53

                       30 Οκτωβρίου 2016                                                                                                                 

Αμαύρωσε την Επέτειο
Ο ομιλητής κ. Κούγιας στο Χολαργό
Γιατί τον ορίσατε κ. Δήμαρχε;
           Είναι πολλές, πάρα πολλές οι φωνές των ενοχλημένων ...

συμπολιτών μας που βρέθηκαν στον καθεδρικό ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στο Χολαργό στις 28 Οκτ. 2016, όπου ο επιλεγμένος από τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο καθηγητής Κοινωνιολογίας κ. Κούγιας μίλησε μόνο για οτιδήποτε είναι αντεθνικό.
Λησμόνησε φαίνεται ο κ. Κούγιας για ποιο λόγο και σε ποια επέτειο ορίσθηκε να μιλήσει. Είπε λοιπόν ότι:
· Η Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η Γερμανία του Χίτλερ ήταν ιμπεριαλιστικές αυτοκρατορίες, φόβητρα των γειτονικών λαών.
· Η θρησκεία είναι όργανο του παγκόσμιου κεφάλαιου.
· Για τους λαθρομετανάστες που πρέπει να τους βάλουμε στα σπίτια μας.
  Τον καλούμε λοιπόν να ανασκευάσει άμεσα με δημόσια δήλωσή του αυτά τα απαράδεκτα που είπε και αμαύρωσε την Εθνική μας Επέτειο. Τίποτε από τα παραπάνω αλλά και όσα παρεμφερή είπε ΔΕΝ είναι αλήθεια.
 Ακόμη ΔΕΝ του δίνουμε καμιά εξουσιοδότηση να θίξει την τιμή και την ιστορική μνήμη των υπέρ πατρίδος πεσόντων προγόνων μας. Για τον εαυτό του ας πιστεύει ότι θέλει. Μας αφήνει παγερά αδιάφορους.
          Κύριε Δήμαρχε,
σεις φέρετε αποκλειστικά την ευθύνη για τον ορισμό του καθηγητή κ. Κούγια ως επίσημου ομιλητή στο Χολαργό. Απορούμε ενώ υπάρχουν τόσοι και τόσοι εξαίρετοι εκπαιδευτικοί, σεις διαλέξατε και ορίσατε των ακραίων τοποθετήσεων καθηγητή και περιμένατε να μιλήσει εθνικά;
Μην σπεύσετε να δικαιολογηθείτε λέγοντας ότι τα κείμενα των ομιλητών δεν λογοκρίνονται. Οι ομιλητές δεν λογοκρίνονται, όμως είναι απόλυτα αναγκαίο να επιλέγονται. Εσείς δεν το κάνατε και έχετε ακέραιη την ευθύνη.
Εάν δεν μπορείτε να επιλέξετε κατάλληλο ομιλητή τότε φέρτε τις προτάσεις σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Να είσαστε βέβαιος ότι η επιλογή του θα είναι καλλίτερη.
Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης και τα στελέχη της παράταξης αναμένουμε:
·                     Από τον κ. Κούγια να ανασκευάσει άμεσα αυτά τα απαράδεκτα που είπε και αμαύρωσε την Εθνική μας Επέτειο.
·                     Από σας κ. Δήμαρχε να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη για το λάθος σας και να είσαστε πιο προσεκτικός στο μέλλον.

 Για όλα αυτά ζητάμε οπωσδήποτε να γίνει συζήτηση και να δοθούν εξηγήσεις στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου