Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!

ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΟΤΑΜ

ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ Ο ΥΕΘΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!

 Αυστηρή προειδοποίηση των ρωσικών δυνάμεων στην Τουρκία να μην...

πλησιάσει τα ρωσικά σκάφη μεταξύ των οποίων και το αεροπλανοφόρο Κουζνέτσοφ τα οποία θα επιχειρήσουν στην περιοχή!  Η κίνηση αυτή φορά κι εσύ τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή την οποία αμφισβητούν με κάθε τρόπο οι τούρκοι. Εξαιρετικής σημασίας είναι ότι η Τουρκία είχε επιχειρήσει να εκδώσει νόταμ για την έλλογο περιοχή η οποία βέβαια έγινε κουρελόχαρτο.

Η συγκεκριμένη περιοχή ΝΔ του Καστελοριζου, εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας αμφισβητείται από την Τουρκία. Η Ρωσία μέσω αυτής της κίνησης ισχύος παραδέχεται ότι όλα  είναι ελληνικά και ζήτησε άδεια από την Αθήνα για να εκτελέσει την άσκηση.

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας ΥΕΘΑ είχε ήδη δώσει άδεια αγκυροβόλησης για το σύνολο του ρωσικού στόλου σε τρία διαφορετικά σημεία από την Κρήτη εώς το Αν. Αιγαίο τα οποία και χρησιμοποιήθηκαν.

 Η Ελλάδα λοιπόν για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία καταφέρνει να συνδυάσει Καίτη νατοϊκή στήριξη απέναντι στην Τουρκία και την έμπρακτη ρωσική στήριξη στο Αιγαίο. Αυτό είναι μία μεγάλη εθνική επιτυχία. Και δείχνει πως όταν το πολιτικό προσωπικό εξυπηρετεί  Τα συμφέροντα του έθνους και όχι της τσέπης του, πετυχαίνει θαύματα.

olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΟΝΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή