Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΑΛΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ! ΟΙ "ΕΚΠΤΩΤΟΙ"! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ...

ΤίτλοςΈκπτωτοι
ΣυγγραφέαςΒάλια Καραμάνου
ISBN978-618-5147-87-7

Κυκλοφόρησε το νέο ηλεκτρονικό βιβλίο της Χολαργιώτισσας Βάλιας Καραμάνου από τις εκδόσεις Σαΐτα. Προσέξτε μια λεπτομέρεια: το εξώφυλλο φιλοτεχνήθηκε από την κόρη της συγγραφέος η οποία σπουδάζει ζωγραφική! Δείτε τους συνεργάτες και την περίληψη του έργου. Πιο κάτω μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο.
Συνεργάτες
Πίνακας εξωφύλλου: Αθανασία-Μαρία Ζιώγκου
Σχεδιασμός εξωφύλλου, σελιδοποίηση: Ηρακλής Λαμπαδαρίου 

Σύντομη περίληψη
"Η Χριστίνα, μετά την εμπλοκή της σε ένα θανατηφόρο τροχαίο, αποσύρεται στο απομονωμένο εξοχικό ενός φίλου της στην καταπράσινη...
Μαψό προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τους προσωπικούς της δαίμονες. Εκεί έρχεται σ’ επαφή με τους κατοίκους μιας μυστικής «αποικίας» στην καρδιά του δάσους, οι οποίοι ζουν φαινομενικά ειρηνικά- σύμφωνα  με έναν ιδιόμορφο τρόπο ζωής αφιερωμένο σε μια αλλόκοτη θρησκεία. Κι ενώ η επαφή της γίνεται διαρκώς στενότερη με τους «αποίκους» του «Παραδείσου», στην πορεία τρομερά μυστικά αναδύονται ενσαρκώνοντας τους μεγαλύτερους φόβους της. Αναπόδραστα, η ανάμειξη της Χριστίνας στα άδυτα της «αποικίας» θα αποβεί μοιραία…"

Το συγκεκριμένο βιβλίο πετάει ελεύθερα στο Διαδίκτυο από τον Νοέμβριο του 2016.Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή .pdf (μέγεθος αρχείου: 2,03 MΒ)

Διαβάστε το σε μορφή εικονικού βιβλίου, χωρίς να κατεβάσετε το αρχείο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου