Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!

Ο άνθρωπος εξιστορεί την αλήθεια.

Φοβερές αποκαλύψεις από τον Λυκούργο Μαρκούδη για το λαθρομεταναστευτικό: 
«Αυτά που δείχνουν τα κανάλια είναι ψέματα και το λέω μετά πάσης βεβαιότητος....ΒΙΝΤΕΟ>> Αυτά που μας λένε για τα δήθεν θύματα που ...

πνίγονται για τα δήθεν παιδιά και τις γυναίκες είναι ψέματα! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν. Έρχονται κατά χιλιάδες νέοι άνθρωποι κάτω των 30. Δεν είναι Σύριοι, ξεκινάμε από εκεί. Τα σκίζαν τα διαβατήρια μπροστά μας. Σας τα λέω γιατί τα έζησα 10 μέρες στο σημείο που έβγαιναν οι βάρκες η μία μετά την άλλη. Δίπλα μου. Χωρίς να έρχεται ποτέ λιμενικό, στρατός, αστυνομία να ελέγξει. Κι όταν είπα θα πάω στον εισαγγελέα Μυτιλήνης να καταθέσω μήνυση για παραβίαση εθνικών συνόρων γελάγαν. Μα έχουμε παραβίαση εθνικών συνόρων και μου είπαν δεν έχουμε γιατί ο πρωθυπουργός είπε να μπουν ελεύθερα και μας έχει δέσει τα χέρια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τότε ποιος είναι ο λόγος να υπάρχει στρατός, αστυνομία, λιμενικό…να με προστατεύσουν από τι!... αν δεν μπορούν να προστατεύσουν τα σύνορα της πατρίδας μου...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου