Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΚΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ-"ΒΟΜΒΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΘΑΨΕΙ" ΤΟ ΘΕΜΑ!

Μπράβο στον Νότη Μαριά. Είναι ο μόνος πολιτικός ο οποίος αγωνίζεται υπέρ των δικαίων των αρνητών του ΑΜΚΑ! Για λόγους θρησκευτικής συνείδησης αρνούνται να παραλάβουν τον ΑΜΚΑ επειδή τον θεωρούν "αριθμό-χάραγμα του διαβόλου" και το κράτος τους κόβει συντάξεις και τους απαγορεύει κάθε πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη! Κτηνωδία σε βάρος συνανθρώπων μας. Πολίτες οι οποίοι έχουν ευδοκίμως συνταξιοδοτηθεί έχοντας πληρώσει όλες τις ασφαλιστικές...

τους εισφορές, το κράτος αποφάσισε να τους κόψει τη σύνταξη με έναν νόμο-άθλιο της Πετραλιά επειδή αρνούνται να παραλάβουν τον ΑΜΚΑ! Λες και το κράτος είχε κάνει ποτέ συμφωνία μαζί τους ότι η σύνταξή τους θα εξαρτάται από τον ΑΜΚΑ! Δολιτότητα-εγκληματικότητα-κτηνωδία, όλα μαζί! 
Είναι δυνατόν να μην πιστέψεις ότι αύριο-μεθαύριο η κυβέρνηση θα θεσπίσει νόμο ότι όσοι δεν βάλουν τσιπάκι δεν θα έχουν πρόσβαση πουθενά; 
Ιδού τι κατήγγειλε ο γενναίος Νότης Μαριάς στην ΕΕ (πιο κάτω το σχετικό βίντεο):
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ
Ο Νότης Μαριάς καταγγέλλει στην Ευρωβουλή την παραβίαση των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών που αρνούνται να λάβουν τον ΑΜΚΑ
Τη συστηματική παραβίαση των κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών που αρνούνται για λόγους θρησκευτικής συνείδησης να λάβουν τον ΑΜΚΑ  κατήγγειλε μιλώντας στις 25/10/2016 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο  Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς με αφορμή τη συζήτηση για το μηχανισμό της Ε.Ε. για τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και τα θεμελιώδη δικαιώματα.
Απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Τίμερμανς ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής του είπε: «Κύριε Τίμερμανς όπως και εσείς γνωρίζετε η δημοκρατία, το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι άμεσα συνυφασμένα με την οικονομία και υπονομεύονται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην Ελλάδα όπου τρόικα και μνημόνιο έχουν οδηγήσει 3.885.000 Έλληνες να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, ενώ οι στρατιές των ανέργων αποτελούν ντροπή για το αποκαλούμενο ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο».
Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Επιπλέον κύριε Τίμερμανς στην Ελλάδα πρέπει να σταματήσει η συστηματική παραβίαση των κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών που αρνούνται για λόγους θρησκευτικής συνείδησης να λάβουν τον ΑΜΚΑ, τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, αρνούνται δηλαδή την αριθμοποίηση του προσώπου τους και τον προσδιορισμό τους βάσει ενός μοναδιαίου αριθμού. Η άρνηση τους αυτή τιμωρείται από το Ελληνικό κράτος και πάνω από 100.000 Έλληνες πολίτες στερούνται πλέον ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης καθώς και καταβολής συντάξεων και άλλων επιδομάτων».
Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Πρέπει το θέμα αυτό να σταματήσει κύριε Τίμερμανς και θα σας στείλω σχετική επιστολή για το ζήτημα αυτό».

Tο σχετικό βίντεο με την τοποθέτηση του Νότη Μαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου