Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΥΓΗ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 30%!

ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ!...ΚΡΙΜΑ!

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ! 

Αναστάτωση επικρατεί στην Αυγή όπου πληρώθηκε με μια ημέρα καθυστέρηση το Δώρο Χριστουγέννων ενώ την ίδια στιγμή εκκρεμούν πληρωμές μισθών που φτάνουν και ενάμιση έτος από το παρελθόν.
Όπως αναφέρει ο Νίκος Καρούτζος, στο bankingnews, παρά τις υποσχέσεις της διοίκησης της....
εφημερίδας ΑΥΓΗ ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί σύντομα κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα επίκεινται απολύσεις στελεχών της εφημερίδας και παράλληλα νέα μείωση των αποδοχών των εργαζομένων που θα φτάσει το 30% ενώ έχει προηγηθεί μείωση της τάξεως του 20%
Κατά τις ίδιες πληροφορίες στελέχη της εφημερίδας έχουν κληθεί … αρμοδίως όπου τους έχει συσταθεί η μείωση των μισθών που λαμβάνουν έως και 30% και σε περίπτωση που δεν αποδεχτούν την πρόταση αυτή θα δουν το δρόμο της εξόδου δηλαδή της απόλυσης.
Η κατάσταση στην εφημερίδα στην οποία μεγαλύτερος μέτοχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έκρυθμη και οι κινήσεις που γίνονται θυμίζουν τα γεγονότα στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ όπου προ τριετίας εκδηλώθηκε πογκρόμ απολύσεων και μάλιστα με την σιωπή των συνδικαλιστικών στελεχών που πρόσκεινται στο ΚΚΕ και τα οποία επιχείρησαν να εξαφανίσουν από τα φώτα της δημοσιότητας τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η διοίκηση της Αυγής επιλέγει να ασχολείται με τα προβλήματα που έχουν προκύψει σε άλλα ΜΜΕ όταν την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα τυγχάνουν ανάλογης αντιμετώπισης με καθυστερήσεις στις πληρωμές τους...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ... Ο Τύπος, πλήν μερικών εξαιρέσεων ...δεινοπαθούσε οικονομικά..Κι αυτοί που δήθεν ...ευημερούσαν ..( ΔΟΛ.-ΜEGA. κ.λ.π που το έπαιζαν ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ...αποδεικνύονται τελικά ΦΟΥΣΚΕΣ με περικεφαλαία. 
Ως προς την ΑΥΓΗ που έχει μια ιστορική διαδρομή -ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣ... ένας θεος  ξέρει πως κρατιέται έως σήμερα ...εν ζωή!..ΕΜ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ  οι κομματικές εφημερίδες...

ΠΗΓΈΣ: http://www.fimes.gr/2016/12/avgi-perikopes-apoluseis/#ixzz4TjUVHzy3
http://hellasnews-agency.blogspot.gr/2016/12/blog-post_68.html#more

4 σχόλια:

 1. Σιγά-σιγά να φεύγουν από την αγορά τα ρυπαρά προπαγανδιστικά έντυπα...που σκοπό τους έχουν να διαδίδουν την κομμουνιστική ιδεολογία. Άντε και στα "δικά σου" Ριζοσπάστη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στα τσακίδια ρε καθάρματα κομμουνιστές να ξεβρωμίσει ο τόπος .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η προπαγάνδα 40 ετών και πλέον (μεταχουντική περίοδος) έκανε μεγάλο κακό στην πλειονότητα του λαού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να κλείσει η συγκεκριμένη εφημερίδα γιατί πολέμα τους Έλληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή