Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!

Δημοσιεύουμε την παρακάτω καταγγελία της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗ:
Προς:
Τον κ. Πρωθυπουργό
Τον κ. υπουργό και Αν. Υπουργό Υγείας
Τα πολιτικά κόμματα
Την Διοίκηση του Αιγινήτειου Νοσοκομείου

Σήμερα, από συγγενείς ασθενών, που νοσηλεύονται στο ειδικό κέντρο....

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ από το αλκοόλ του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, πληροφορήθηκα ότι η εν λόγω μονάδα ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ  ΓΙΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ, με προφανή σκοπό να δώσει άδεια διακοπών, σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ!... Τι ντροπή!....

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένα νοσοκομείο, και μάλιστα πανεπιστημιακό, προέβη σε μια τέτοια απάνθρωπη και αντιεπιστημονική ενέργεια, η οποία ευθέως στέφεται κατά της υγείας αυτών των βασανισμένων άρρωστων ανθρώπων, παραβιάζοντας ολοφάνερα δικαιώματά τους.

Διερωτώμαι πώς είναι δυνατόν να διακόπτεται η θεραπεία μιας τόσο επικίνδυνης εξάρτησης για να δοθεί άδεια στο προσωπικό της εν λόγω ομάδας, όχι απλώς για τις ημέρες των αργιών, αλλά για όλο το εορταστικό 15θήμερο, το οποίο αναγορεύεται σε περίοδο διακοπών! Είναι αυτό νόμιμο; Είναι δυνατόν να σταματάει η κειτουργία ολόκληρου κέντρου αποτοξίνωσης και να εκδιώκονται από νοσοκομείο ασθενείς, οι οποίοι δεν έχουν αποθεραπευθεί απλώς για να πάρουν άδεια οι ΟΛΟΙ οι απασχολούμενοι; Ευθυγραμμίζεται αυτό με την ευθύνη και το ήθος που πρέπει, πριν από όλα να διακρίνει, την ιατρική αποστολή και τα νοσηλευτικά καθήκοντα ενός νοσοκομείου που χρηματοδοτείται από τον μόχθο τον δικό μας δηλ. του ελληνικού λαού ; Με ποιο δικαίωμα δίνεται στο προσωπικό μια τέτοια άδεια; Είναι αυτή η άδεια με αποδοχές; Και είναι νόμιμο κάτι τα τέτοιο ; Και από πού αντλεί η διοίκηση του Αιγινήτειου ένα τέτοιο δικαίωμα;

Δίνω το γράμμα αυτό στην δημοσιότητα για να πληροφορηθεί η ελληνική κοινωνία σε ποιο αλήθεια κράτος ζούμε και σας παρακαλώ να πάρετε άμεσα όλα τα νόμιμα και αναγκαία μέτρα για να αποκατασταθεί η νομιμότητα όπου αυτή καταπατάται και κυρίως να αποκατασταθούν όλα τα δικαιώματα των αλκοολικών που δίνουν την μάχη της απεξέρτασης.

Είμαι βέβαιη ότι το κλείσιμο της μονάδας, για την οποία γίνεται ο λόγος είναι πράξη παράνομη και πρωτοφανής  και σε περίπτωση που το γράμμα λανθάνει θα ήθελα ως κυβέρνηση και ως υπεύθυνη ηγεσία της Υγείας να τοποθετηθείτε δημόσια πάνω σε αυτό το ζήτημα.

                Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου