Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ! ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ!!

Τα διεθνή ΜΜΕ μετέδωσαν εικόνες σοκ από τη νέα βαρβαρότητα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Χαλιφάτου κατά αιχμαλώτων.
​Οι Τούρκοι στρατιώτες φαίνεται να είναι αλυσοδεμένοι μέσα σε κλουβί, με τους εκτελεστές να τους αποκαλούν «σκυλιά» και να τους υποχρεώνουν να κατευθυνθούν στον τόπο της εκτέλεσης
Αυτήν τη φορά οι εξτρεμιστές καίνε ζωντανούς δύο Τούρκους στρατιώτες ως αντίποινα για τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στην πόλη αλ-Μπαμπ της Συρίας. Οι στρατιώτες είχαν πιαστεί αιχμάλωτοι στις 26 Νοεμβρίου. Όπως μετέδωσε το RussiaToday, τα φριχτά γεγονότα εκτυλίχθηκαν κοντά στο Χαλέπι. Το video έχει τίτλο «Η σφραγίδα του Σταυρού» και σύμφωνα με τους τζιχαντιστές ο θάνατος των αιχμαλώτων αποτελεί εκδίκηση για την ανάμειξη της Τουρκίας «στον πόλεμο εναντίον των μουσουλμάνων».

Οι Τούρκοι στρατιώτες φαίνεται να είναι αλυσοδεμένοι μέσα σε κλουβί, με τους εκτελεστές να τους αποκαλούν «σκυλιά» και να τους....υποχρεώνουν να κατευθυνθούν στον τόπο της εκτέλεσης κινούμενοι στα τέσσερα. Προηγουμένως και οι δύο είχαν παραδεχθεί ότι ανήκουν σε μονάδα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής.

Το βίντεο είναι γυρισμένο με μηχανή HD και αποτυπώνει το μακάβριο θέαμα από πολλές οπτικές γωνίες, φέρνοντας στο νου τις εικόνες φρίκης από ανάλογο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο είχε δοθεί στη δημοσιότητα το 2015 και έδειχνε τον θάνατο ενός Ιορδανού πιλότου μαχητικού που είχε καταρριφθεί από δυνάμεις του Χαλιφάτου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Σεφτέρ Τας, 21 ετών, κουρδικής καταγωγής από το Ιγκντίρ
Σεφτέρ Τας, 21 ετών, κουρδικής καταγωγής από το Ιγκντίρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου