Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΕΣΒΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΝ, ΑΛΛΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΕΣΒΗ;
Στοχοποιείται ο Φετουλάχ Γκιουλέν και οι Κούρδοι
Ο Τσίπρας διχοτόμησε το Αιγαίο

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Προ ημερών ήταν προγραμματισμένη τριμερής συνάντηση στη Μόσχα, των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της Ρωσίας, της Τουρκίας και του Ιράν. Το ζήτημα της διάσκεψης που θα συζητούσαν ήταν για το μέλλον...

της Συρίας, μετά την υπεροπλία που έχει αποκτήσει η ρωσική πλευρά στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και ειδικότερα στο πολύπαθο Χαλέπι, όπου κατά 90% οι Συριακές δυνάμεις του Άσαντ έχουν επιβάλει το δικό τους νόμο. Όπου, – σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες μας – στο Χαλέπι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν συλληφθεί Νατοϊκοί αξιωματούχοι που φέρονται να ήταν σύμβουλοι του ISIS.
Το αξιοσημείωτο και αξιοπερίεργο είναι ότι – σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές μας – την ώρα που εκδηλωνόταν η δολοφονική επίθεση κατά του Ρώσου Πρέσβη, ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου βρισκόταν σε αεροπορική πτήση, με προορισμό τη ρωσική πρωτεύουσα. Μετά την εκδήλωση της δολοφονικής ενέργειας, του δόθηκε εντολή να επιστρέψει στην Τουρκία.
Τελικά, σύμφωνα και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, αυτή η τριμερής συνάντηση θα διεξαχθεί σήμερα.   

Τα ίδια χαρακτηριστικά διακρίνονται και στην περίπτωση Πριμακόφ.

Ο Γεβγκένι Πριμακόφ, ήταν διευθυντής των ρωσικών πληροφοριών εξωτερικού (1991-1996) και θεωρείτο ως ένα πολυμήχανο “γεράκι” της εξωτερικής πολιτικής της αχανούς χώρας. Διετέλεσε ΥΠΕΞ της Ρωσίας και ακολούθως Πρωθυπουργός της από τον Σεπτέμβριο του 1998 έως τον Μάιο του 1999. 
Λίγο πριν από την έναρξη των βομβαρδισμών της Σερβίας από την Νατοϊκή αεροπορία (24 Μαρτίου 1999), επειδή η Σερβία αρνιόταν να υπογράψει τη συμφωνία για την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου, ο Γεβγκένι Πριμακόφ βρισκόταν στον αέρα προς την Ουάσιγκτον, προκειμένου να συζητήσει με την Αμερικανική ηγεσία, προσκομίζοντας σε αυτήν σχέδιο για την επίλυση του δημιουργηθέντος σερβικού προβλήματος.
Ωστόσο, ευρισκόμενος επάνω από τον Ατλαντικό, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ξεκίνησαν τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς οι οποίοι διήρκησαν τρεις μήνες. Ακολούθως, ακολούθησε η χερσαία εισβολή (πρώτη του ΝΑΤΟ κατά ενός κυρίαρχου κράτους) που δημιούργησε εκατόμβη νεκρών.     
Έτσι, ο Γεβγκένι Πριμακόφ επέστρεψε στη Μόσχα και ουδέποτε προσγειώθηκε στην Ουάσιγκτον.
Αυτή ήταν μια προαποφασισμένη απόφαση των ΗΠΑ – δηλαδή, οι βομβαρδισμοί της Σερβίας – και το σχέδιο του Ρώσου Πρωθυπουργού δεν εξυπηρετούσε ουδόλως τα συμφέροντά τους. 

Προβοκάτσια των ΗΠΑ η δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη;

Οι πρώτες ουσιαστικές μας πληροφορίες, κάνουν λόγο, ότι η δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη στην Άγκυρα Αντρέι Καρλόφ, ήταν μια καλοστημένη προβοκάτσια των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών, προκειμένου να δυναμιτίσουν την τριμερή συνάντηση της Ρωσίας, της Τουρκίας και του Ιράν στη Μόσχα για το συριακό ζήτημα, αλλά ταυτόχρονα να βάλουν βόμβα στα θεμέλια της προσέγγισης των σχέσεων Πούτιν και Ερντογάν, που ομαλοποιήθηκαν μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου κατά του Τούρκου Σουλτάνου.
Άλλωστε, ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε για προβοκάτσια που είχε ως στόχο την ειρήνη στη Συρία.

Οι Τούρκοι στοχοποιούν τον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Μια άλλη εκδοχή που συζητιέται έντονα και αναλύεται δεόντως, από τη στιγμή που υποστηρίζεται από το τούρκικο καθεστώς, είναι η περίπτωση ότι υποκινήθηκε η δολοφονία από τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον ορκισμένο εχθρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ. 
Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε την επίσημη θέση της Τουρκίας στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 κατά του Τούρκου Σουλτάνου, με τον ισχυρισμό πως αυτό υποκινήθηκε από τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Γι΄ αυτό και συνεχίζεται να ζητείται επιμόνως από τουρκικής πλευράς η έκδοσή του στην Τουρκία, από τις ΗΠΑ και την οποία έκδοση οι ΗΠΑ δεν επιτρέπουν μέχρι αυτή τη στιγμή.
Αυτοί οι ισχυρισμοί, ότι δηλαδή η δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη είναι έργο του Γκιουλέν, ενισχύονται από την πλευρά του Ερντογάν, λόγω του γεγονότος, ότι ο δολοφόνος ήταν πρώην αστυνομικός, μέλος των ειδικών δυνάμεων ΤΕΜ της τουρκικής αστυνομίας.
Πάντως, το ερώτημα σε αυτήν την περίπτωση είναι, γιατί ο δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος από τη στιγμή που έχουν ήδη συλληφθεί χιλιάδες αντιφρονούντες αστυνομικοί και στρατιωτικοί, θεωρούμενοι ότι συμμετείχαν στο πραξικόπημα, από το τούρκικο καθεστώς;     
Ωστόσο, οι Τούρκοι δεν θα σταματήσουν να ενισχύουν αυτήν την εκδοχή, γιατί έτσι πιστεύουν ότι ο Πούτιν θα ασκήσει πίεση προς τις ΗΠΑ για την έκδοση στην Τουρκία του Φετουλάχ Γκιουλέν.      

Θα εξυπηρετούσε τις ΗΠΑ να κρύβονται οι Κούρδοι πίσω από τη δολοφονία;

Άλλη μια εκδοχή που καλλιεργείται από τους Αμερικανούς, είναι πως τη δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη την προκάλεσαν οι Κούρδοι. Πολύ δε μάλλον εάν αποδειχτεί ότι ο δολοφόνος ήταν κουρδικής καταγωγής. Έτσι, οι ΗΠΑ θα στρέψουν τη Ρωσία εναντίον των Κούρδων, προκειμένου να αδυνατίσουν τη δυναμική της επιρροής της στο υπό δημιουργία κουρδικό κράτος.
Αυτό το ενδεχόμενο εξυπηρετεί και τον Ερντογάν, αφού δεν μπορεί να μην αποδεχθεί τη de facto δημιουργία του κουρδικού κράτους.    
Όλα τα παραπάνω σενάρια πιθανότατα να αποσαφηνιστούν τις επόμενες ημέρες, όμως θα παραμένει μέγα ζητούμενο το γεγονός της ελλιπέστατης ασφάλειας του Ρώσου Πρέσβη. Που δεν είναι το πλέον τυχαίο πρόσωπο. Ήταν ο εκπρόσωπος μιας Παγκόσμιας δύναμης σε μια διαταραγμένη περιοχή. Ήταν το πρόσωπο εκείνο που είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομαλοποίηση των σχέσεων Ρωσίας – Τουρκίας μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τους Τούρκους. Όπως επίσης, ήταν ελλιπέστατα τα μέτρα ασφαλείας από την τουρκική πλευρά. Σημαντικότατα ερωτήματα που θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες ή και εβδομάδες.

Μακελειό στο Βερολίνο.

Την ίδια ημέρα στο Βερολίνο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – προς το παρόν – μια νταλίκα έσπειρε το θάνατο σε ανυποψίαστους πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν σε μια χριστουγεννιάτικη υπαίθρια αγορά.
Η δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη και του Μακελειού στο Βερολίνο δεν πρέπει να συνδέονται μεταξύ τους.
Ωστόσο, πιθανώς να έχουν τα ίδια πονηρά πολιτικά κίνητρα.
Γιατί, αξιόπιστη πηγή μας, μας εκμυστηρεύτηκε πως ενδεχομένως το χτύπημα του Βερολίνου να αφορά στραπατσάρισμα του προφίλ της Μέρκελ, στις επικείμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου 2017 στη Γερμανία. Μας εξέφρασε δε την πεποίθηση πως μέσα στο 2017 θα γίνουν και άλλες τέτοιες δολοφονικές τυφλές επιθέσεις στη Γερμανία. Δηλαδή, ένας ακήρυχτος πόλεμος που φεύγει από τη Γαλλία και μεταφέρεται στη Γερμανία.  
Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα διά μέσω αυτού του τυφλού χτυπήματος του Βερολίνου, η Μέρκελ να αναγκαστεί να ενεργοποιήσει πάλι το “Δουβλίνο ΙΙ” στέλνοντας από τη Γερμανία χιλιάδες λαθρομετανάστες, κυρίως στην Ελλάδα.
Ας σημειώσουμε, ότι ήδη τα ΜΜΕ της Γερμανίας αναφέρουν ότι ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας “πέρασε” από την Ελλάδα.

Ο Τσίπρας “διχοτομεί” το Αιγαίο.

Ενώ λοιπόν όλα αυτά συμβαίνουν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και ενώ η Μέρκελ “άδειασε” τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο προ λίγων ημερών ταξίδι του στο Βερολίνο, η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ “διχοτόμησε” το Αιγαίο.
Πιο συγκεκριμένα:
Με το Νόμο 2859, τα είδη που αποστέλλονταν στα νησιά του Αιγαίου και τα οποία φορολογούνταν με 23%, φορολογούνται με 16%. Από τα νησιά μας εξαιρούνταν η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Νάξος και η Σκιάθος.    
Επίσης, με τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση, μέχρι το τέλος του 2017 θα ισχύουν συντελεστές ΦΠΑ μειωμένοι κατά 30% γι τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο και για τα Δωδεκάνησα πλην της Ρόδου και της Καρπάθου.  
Αυτές οι υπεραπλουστεύσεις της φορολογικής πολιτικής, αυτής της επικίνδυνης κυβερνήσεως, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Γιατί, ή οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού εξυπηρετούν αντεθνικά συμφέροντα ή ο Πρωθυπουργός είναι όργανο ξένων και σκοτεινών συμφερόντων. Δεν μπορεί Έλληνας Πρωθυπουργός να “διχοτομεί” το Αιγαίο μας, χωρίζοντάς το σε πατρικίους και πληβείους…
Μετά ταύτα, επανέρχομαι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου