Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ! ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ: ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Πρίν από λίγα λεπτά στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, η ...


δικηγόρος κ. Νούκα έκανε μία αποκάλυψη, την οποία εμείς εδώ σας την έχουμε κάνει από τις 17/1! Όσοι χρωστούν μεγάλα ποσά ασφαλιστικών εισφορών θα τους κατάσχουν το σπίτι τους!  Τα χρέη των ασφαλιστικών εισφορών θα συνδέονται με την εφορία και το σύστημα θα τα περνά ως χρέη όπου,  όπως τόνισε η κ. Νούκα θα υπάρχουν χρέη ασφαλιστικών εισφορών, ταμείου και εφορίας! "Θα σου παίρνουν το σπίτι για να σου δώσουν σύνταξη μετά από 20 χρόνια", τόνισε με έμφαση η κ. Νούκα και προκάλεσε σοκ στο πάνελ!
Έτσι εξηγείται και το γιατί ο πολιτικός αλήτης Κατρούγκαλος διπλασίασε και τριπλασίασε τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών: έτσι ώστε να μην μπορεί να πληρώσει κανείς επαγγελματίας τις ασφαλιστικές τους εισφορές, να συσσωρευθούν τα χρέη, με συνέπεια να χάσουν τα σπίτια τους τα οποία θα κατάσχονται για ψίχουλα! Και με δεδομένο ότι οι δανειστές απαιτούν άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας ώστε να γίνονται κατασχέσεις ακόμη και στην πρώτη κατοικία, καταλαβαίνετε τι έγκλημα γίξνεται σε βάρος του λαού από την κυβέρνηση Τσίπρα και τους εγκληματίες δανειστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου