Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ: "ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ. ΕΙΧΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ"!!!

"Λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη. Είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους Εβραίους συμπατριώτες μου", λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ήταν Μάιος του 2006, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης διαφήμιζε το βιβλίο...

του Κωνσταντίνου Πλεύρη, "Οι Εβραίοι", στον τηλεοπτικό σταθμό "Τηλεάστυ", ιδιοκτησίας Γιώργου Καρατζαφέρη. Τότε ήταν εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ΛΑΟΣ και υποψήφιος νομάρχης Αθηνών στις εκλογές του Οκτωβρίου 2006.


Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα ο κ. Γεωργιάδης είναι βουλευτής του κόμματος της ΝΔ υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έντεκα χρόνια μετά την τότε διαφήμιση του βιβλίου του Κ. Πλεύρη, ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητά "συγγνώμη" για την προώθηση του, αλλά και συγγνώμη επειδή, όπως λέει, στο παρελθόν είχε συνυπάρξει "και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους Εβραίους συμπατριώτες μου".
Ο κ. Γεωργιάδης στο μήνυμά του προσθέτει, μεταξύ άλλων: "Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας".
Συγκεκριμένα, έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος:
"Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού.
Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.
Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη.
Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας.
Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών".
Θυμίζουμε ότι στις 10 Ιουνίου του 2013 ο Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε βέβαια πως οι μετανάστες είναι "ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα" και πως "πρέπει να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη για να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να έρχονται εδώ". Και τον Απρίλιο του 2015, έλεγε από την εκπομπή του: "Θα τους φέρεις στο δικό μου σπίτι που είμαι δεξιός και ήθελα κλειστά σύνορα και δεν θα τους πάρεις εσύ που ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; Οχι κύριε, ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; Μπόνους ένας λαθρομετανάστης σπίτι σου. Να τελειώνει η πλάκα".
Ενώ τον Ιανουάριο του 2016, τόνιζε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του: "Ο πόλεμος στη Συρία ξεκίνησε το 2011, το 2014 στην Ελλάδα μπήκαν 75 χιλιάδες, το 2015 μπήκαν 800 χιλιάδες. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη Συρία μεταξύ ’14 και ’15, το μόνο που άλλαξε ήταν η κ. Χριστοδουλοπούλου που άνοιξε τα σύνορα".
Να δούμε αν θα δώσει περαιτέρω επεξηγήσεις και για τα παραπάνω, μιας και προβαίνει πλέον, σε χρήσιμες επανορθώσεις.

3 σχόλια:

  1. Τι να πει κάποιος για αυτόν τον άνθρωπο, που για να παραμείνει στην θεσούλα του στη ΝουΔου, υποκύπτει στους εκβιασμούς των εβραίων και μας κάνει και "μάθημα" ιστορίας για το πόσο "αδικημένος" είναι ο εβραϊκός λαός. Ο λαός αυτός, που ανέχεται τους "ηγέτες του" να κατασφάζουν τους Παλαιστινίους και να απειλούν τους γειτονικούς λαούς επί μονίμου βάσεως.
    Μιλά και ανασκευάζει τα λεγόμενά του, για αυτούς που μισούν τον Άνθρωπο, που Σταύρωσαν τον Ιησού Χριστό, που μισούν θανάσιμα τον Έλληνα!!!
    Και την ελάχιστη εκτίμηση που σου είχα, για κάποια πράγματα που είχες πει και ενδεχομένως είχες δίκιο, την έχασες και αυτήν με αυτήν σου την..."ομολογία"!!!

    Είσαι κατάπτυστος πλέον και ανεκδιήγητος και κατακτάς "επάξια" την θέση σου στο "πάνθεο των Ρεμαλιών"!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλές ανασκευές βλέπω.
    Θυμάστε τι έλεγε για τη ΝΔ προτού μεταπηδήσει στη ΝΔ ;;
    Θυμάστε τι έλεγε για το τζαμί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΡΑΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;; ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή