Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ....

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
Σήμερα στο Δήμο μας εκτελούνται....


σημαντικά έργα τα οποία θα βελτιώσουν τη ζωή των κατοίκων σε μεγάλο βαθμό.
Εμείς οι υπογράφοντας το κείμενο αυτό ζητάμε από τη Δημοτική Αρχή και τη Τεχνική Υπηρεσία την εκτέλεση των παρακάτω έργων στην περιοχή μας.
1. Επί της οδού Σερίφου (από 17 Νοεμβρίου έως Θεμιστοκλέους) υπάρχουν 3 κολώνες της ΔΕΗ επί του 100 οδοστρώματος οι οποίες δυσχεραίνουν την ομαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων με πολλά ατυχήματα στο παρελθόν. Ζητάμε να μεγαλώσει το πεζοδρόμιο με ανάπλαση.
2. Επί των οδών Σερίφου-Θεμιστοκλέους ο υποσταθμός της ΔΕΗ μας δημιουργεί τεράστια προβλήματα και ταυτόχρονα κρύβει την ορατότητα με, αποτέλεσμα να έχουμε πολλά ατυχήματα. Ζητάμε να μπει καθρέπτης.
3. Στη σημαντικού κυκλοφοριακού φόρτου οδό Εθνικής Αναστάσεως ζητάμε να γίνει ανάπλαση πεζοδρομίων (από Σωκράτους έως 17 Νοεμβρίου)για την ασφαλέστερη κίνηση των πεζών.
4. Στο τρίγωνο των οδών Τήνου-Θεμιστοκλέους-Σωκράτους υπάρχει |μεγάλο πρόβλημα με τα πολλά σκουπίδια. Ζητάμε να γίνει υπογειοποίηση της συλλογής ΤΟΥΣ, (όπως στη Φανερωμένης και Κεραμεικού).
5. Στο ίδιο τρίγωνο  η μεγάλη διέλευση οχημάτων (διασταύρωση Τήνου-Θεμιστοκλέους-Σωκράτους-Εθνικής Αντιστάσεως) αλλά και η κακότεχνη κατασκευή πεζοδρομίων και οδοστρώματος δημιουργεί τεράστιους κινδύνους για τους γονείς και τα μικρά παιδιά τους μαθητές του 4°" Δημοτικού Σχολείου.


Επιτροπή κατοίκων
Σερίφου- Θεμιστοκλέους-Σωκράτους-Τήνου-Εθνικής Αντιστάσεως
(ακολουθούν πάνω από 10ο υπογραφές)

9 σχόλια:

  1. 104 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ . ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει επιτέλους να αρχίσουν να γίνουν κάποια έργα . Η ιστορία με τον υποσταθμό της ΔΕΗ ξεκινάει από την δεκαετία του 90 . Εκεί έχουν γίνει και πολλά ατυχήματα . Καλή Ανάσταση ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να φύγει ο υποσταθμός της ΔΕΗ από την οδό Σερίφου και Θεμιστοκλέους . Η ανηψιά μου Λίζα πριν μερικά χρόνια είχε τυφλωθεί 24ωρες περίπου από τον κεραυνό που είχε τραβήξει ο υποσταθμός . Ο κύριος Δήμαρχος πρέπει να ζητήσει από την ΔΕΗ την απομάκρυνση του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπογραφές έχουμε μαζέψει και άλλες φορές αλλά κανείς δεν μας δίνει σημασία . Τώρα τι κάνουμε με τον υποσταθμό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να γίνουν έργα που θα δώσουν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα της πόλης μας . Ο υποσταθμός της ΔΕΗ (Σερίφου και Θεμιστοκλέους) κρύβει την ορατότητα για όσα οχήματα έρχονται από την Σερίφου . Ο κάδος σκουπιδιών επιδινώνει την κατασταση και το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΠΛΑ στον υποσταθμό είναι ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ για πεζούς και οχήματα . ΠΡΩΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΔΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ . Μόνο έτσι θα ελευθερωθεί ο χώρος σημαντικά από τα αυτοκίνητα και θα αποφύγουμε θανατηφόρα άσχημα περιστατικά . Ο υπογειος κάδος σκουπιδιών δίπλα στον υποσταθμό θα εμποδίσει να παρκάρουν παράνομα αυτοκίνητα και στο σημείο εκείνο θα υπάρξει ορατότης . Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου γνωρίζει το πρόβλημα αλλά δεν κάνει τίποτα γιατί υπάρχει μεγάλη κόντρα με τους κατοίκους . Εάν γίνει θανατηφόρο ατύχημα οι ευθύνες της θα είναι ΜΕΓΑΛΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 25 χρόνια τα ίδια και τα ίδια . Οι κάτοικοι φωνάζουν για τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής τους και η αρμόδια Δημοτική Αρχή κάνει πως δεν ακούει . Είναι η πρώτη μεγάλη οργανωμένη προσπάθεια πολιτών και θα έχει συνέχεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΗΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εύχομαι το Άγιο φως να τους φωτίσει και να δώσουν λύση στην Σερίφου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή