Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ! ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ...

Χολαργός, 26 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Φανερωμένης λόγω έργων

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει τους κατοίκους του ότι κατά...

το χρονικό διάστημα από 29/5/2017 έως 18/6/2017 θα πραγματοποιούνται έργα στην πλατεία Φανερωμένης στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού, στο πλαίσιο του έργου ««Διαμόρφωση και ανάπλαση ευρύτερης περιοχής πλατείας Φανερωμένης».
Κατόπιν αυτού θα πρέπει να τροποποιηθεί η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 418 και να ακολουθήσει τη διαδρομή που ακολουθεί όταν η Λαϊκή Αγορά είναι σε αυτή τη θέση. Δηλαδή 25ης Μαρτίου, αριστερά Λ. Περικλέους, δεξιά Λ. Μεσογείων, δεξιά Φανερωμένης, πλατεία Φανερωμένης, δεξιά Ουρανίας, συνέχεια κανονικά. 
Επίσης το ρεύμα της ανόδου στην οδό Φανερωμένης θα λειτουργεί κανονικά, ενώ η κάθοδος έως την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου και τα οχήματα αναγκαστικά θα στρίβουν δεξιά. 
Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρακαλούμε για την κατανόηση των κατοίκων για ένα τόσο σημαντικό έργο, το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών μας και θα ομορφύνει την πόλη μας.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

8 σχόλια:

  1. Πριν αρκετά χρόνια το 1998 επί Δημαρχίας Σκούρτη οι κάτοικοι της οδού Βουτσινά ,της πλατείας Μεταξά και της Φανερωμένης ίδρυσαν την πρώτη Επιτροπή Κατοίκων με σκοπό την Ανάπλαση της Βουτσινάς , της πλατείας Μεταξά και του χώρου γύρω από τον Ιερό Ναό Αγ. Φανερωμένη . Μετά από λίγο καιρό οι κάτοικοι της οδού Σερίφου έφτιαξαν την πιο Δυναμική οργάνωση που πέρασε από την πόλή μάς . Έγιναν μεγάλες συγκρούσεις με τους κομμουνιστές διότι οι λακέδες του κκε δεν ήθελαν Επιτροπές Κατοίκων . Αργότερα έφτιαξαν την Επιτροπή Κατοίκων στην οδό Αρκαδίου και μετά την τέταρτη Επιτροπή στον Άνω Χολαργό . Οι Επιτροπές Κατοίκων κατέβαζανε σε κάθε Συνεδρίαση του ΔΣ τουλάχιστον 500 ανθρώπους που ήσαν ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν αρκετά χρόνια το 1998 επί Δημαρχίας Σκούρτη οι κάτοικοι της οδού Βουτσινά ,της πλατείας Μεταξά και της Φανερωμένης ίδρυσαν την πρώτη Επιτροπή Κατοίκων με σκοπό την Ανάπλαση της Βουτσινάς , της πλατείας Μεταξά και του χώρου γύρω από τον Ιερό Ναό Αγ. Φανερωμένη . Μετά από λίγο καιρό οι κάτοικοι της οδού Σερίφου έφτιαξαν την πιο Δυναμική οργάνωση που πέρασε από την πόλή μάς . Έγιναν μεγάλες συγκρούσεις με τους κομμουνιστές διότι οι λακέδες του κκε δεν ήθελαν Επιτροπές Κατοίκων . Αργότερα έφτιαξαν την Επιτροπή Κατοίκων στην οδό Αρκαδίου και μετά την τέταρτη Επιτροπή στον Άνω Χολαργό . Οι Επιτροπές Κατοίκων κατέβαζανε σε κάθε Συνεδρίαση του ΔΣ τουλάχιστον 500 ανθρώπους που ήσαν ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . Οι Επιτροπές Κατοίκων έκαναν τον Νικολάου Δήμαρχο και ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας κάνουν κάτι,λοιπόν,αυτές οι επιτροπές.

      Διαγραφή
  3. Στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε ξανά Ισχυρές Επιτροπές Κατοίκων . Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη . Ν.Κ Πλατεία Μεταξά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Επιτροπές Κατοίκων έγραψαν ιστορία στον Χολαργό . Η ξεφτιλισμένη αριστερά δεν τολμούσε να βγει στους δρόμους . Οι κάτοικοι ήταν ενωμένοι σαν γροθιά . Επικεφαλής ήταν γνωστός παλιός Χολαργιώτης και αντικομμουνιστής από την οδό Σερίφου . Όλος ο Πατριωτικός κόσμος είχε ενωθεί γύρω τους . Τα κομμούνια τους έτρεμαν . Ν.Κ Πλατεία Μεταξά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθάρματα και λεχρίτες τα φασισταριά του ΚΚΕ Εξωτετικού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν λες το όνομά του;
    Ναι, είναι γνωστός Χολαργιώτης ο Παν.Αλεξόπουλος. Και οι ενέργειές του είναι αυτές που τον κάνουν περήφανο και άξιο δημότη. Εν αντιθέσει με "κάποιους άλλους", που δεν έπρεπε να έχουν "μούτρα" να κυκλοφορούν στην γειτονιά, αλλά παρ'όλα αυτά...κυκλοφορούν!
    Και όχι μόνο "κυκλοφορούν" αλλά...λοιδορούν και τους αρίστους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή