Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΦΟΔΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ! ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ. ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ, ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ!

Από την ερχόμενη εβδομάδα, όταν περάσει το κύμα του καύσωνα, η θερμοκρασία θα πέσει επειδή θα φυσήξουν έντονοι βόρειοι άνεμοι οι οποίοι θα φτάσουν τα 7-8 μποφώρ. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος ...

Τάσος Αρνειακός αυτό θα σημάνει μεγάλο κίνδυνο για πυρκαγιές στα δάση μας. 
Κάνουμε έκκληση στους δήμους Χολαγού-Παπάγου και Αγίας Παρασκευής να απαγορεύσουν την πρ΄ποσβαση στον Υμηττό σε πεζούς και οδηγούς οχημάτων. ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΑΣ!

6 σχόλια:

  1. Πληροφορηθήκαμε ότι ο δήμαρχος ετοιμάζεται να αγοράσει κτίριο για να στεγαστούν οι τεχνικές υπηρεσίες του Παπάγου και οι Διοικητικές. Το δημοτικό κτίριο του Παπάγου είναι σχεδόν άδειο. Επειδή μυρίζει άσχημα η ιστορία τον καλούμε να μη προχωρήσει. Υπάρχουν οικογένειες που πεινάνε και θέλει να ξοδέψει 300.000 για αγορά κτιρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΑΝ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΑΝ ΟΧΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ !!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Λοιπόν, μάγκα κόφτο. Δεν μπορεί κάτω από κάθε ανάρτηση να βάζεις το ίδιο μήνυμα. Μια φορά φτάνει. Γκε γκε; Διαφορετικά θα με κάνεις να κάνω φραγή στα σχόλια. Αμάν πια! Κάτω από κάθε άσχετη ανάρτηση εσύ βάζεις το ίδιο και το ίδιο μήνυμα. Φτάνει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωπα !!! Λογοκρισία ; Βρίζω κάποιον ; Ενημερώνω τους δημότες για ένα ατόπημα του δημάρχου. Αντί να το κάνεις πρώτο θέμα μου τη λες κι από πάνω ; Μπράβο ρε Μάκη. Διάλεξα την σελίδα σου για να ενημερώσω τους δημότες. Δεν το θέλεις ; Ζητώ συγνώμη. Σβήσε και αυτή που έμεινε. Υπάρχουν ευτυχώς και άλλα μπλογκς που θα με φιλοξενήσουν. Λυπάμαι πολύ. Να εισαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το είδαμε το σχόλιό σου και θα το αναδείξουμε. Δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις σε κάθε ανάρτηση που κάνουμε. Το κατάλαβες; Αυτό είναι το ενοχλητικό. "Χτύπησες" μια φορά την πόρτα. Όταν χτυπάς κάθε λίγο και λιγάκι την πόρτα, ε, καταντάει εκνευριστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΣ ΠΡΩΤΑ. ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΜΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή