Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Η ΚΥΠΡΟΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΤΟ 82% ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 18%! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΒΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ! Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ...ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!

Μία νέα, η μεγαλύτερη εθνική προδοσία βρίσκεται προ των πυλών! Η Κύπρος παραδίδεται στον Ερντογάν ο οποίος μπαίνει από την πίσω πόρτα ...


στην Ευρώπη. Το δόλιο σχέδιο που εκτυλίσσεται στις συνομιλίες για τον Κυπριακό δείχνει τη μεγάλη προδοσία σε βάρος του ελληνο-κυπριακού λαού. Θέλουν να αδειάσουν την Κύπρο από τους Έλληνες, παραδίδοντας στους Τούρκους τον απόλυτο έλεγχο του νησιού. Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο για το τι συντελείται ερήμην-ουσιαστικά της Ελλάδος-και πώς η Κύπρος προβλέπεται να διαλυθεί. Από την ώρα που εξισώνουν το 82% του Κυπριακού λαού με το 18% της μειοψηφίας των Τούρκων οι οποίοι θα βάζουν βέτο σε όλα τα θέμα και πρακτικά θα αποφασίζουν αυτοί για το τι θα γίνεται στο νησί, η Κύπρος ουσιαστικά παύει να υφίσταται ως κράτος και μετατρέπεται σε προτεκτοράτο. 
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει απόψε:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι Εκδόσεις Ινφογνώμων
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του
δημοσιογράφου και συγγραφέα
Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Η Κύπρος στο Στόχαστρο
Γιατί θέλουν μια Κύπρο χωρίς Έλληνες
την Παρασκευή, 30 Ιουνίου και ώρα 19:30
στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (Αρσάκη 4, Αθήνα)
Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα θα μιλήσουν οι κ.κ.:
Θέμος Στοφορόπουλος, Πρέσβης ε.τ.
William Mallinson, Καθηγητής Πολιτικών Ιδεών και Θεσμών, πρώην Βρετανός διπλωμάτης.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος
Σπύρος Γκουτζάνης
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου