Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 270.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ. ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑ@ΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ!

Η ΚΥΡΑ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑ ...ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ), ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ..

ΣΧΕΔΟΝ 2 &1/2 ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;;;; ΕΛΕΟΣ!
Ε Λ Ε Ο Σ!

(ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ...ΛΕΦΤΑ! ΕΝ ΕΤΕΙ 2017! ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...)
Πρόκειται για την διευθύνουσα σύμβουλο του Υπερταμείου Ουρανία Αικατερινάρη, κόρη της άλλοτε βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, από την οποία έφυγε το 2015 στηρίζοντας ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ, Ασημίνας Ξηροτύρη – Αικατερινάρη. 
Η ίδια η Ουρανία Αικατερινάρη αποκάλυψε, μάλιστα, έπειτα από επίμονες ερωτήσεις των βουλευτών, πως οι ετήσιες απολαβές της ανέρχονται σε ...270.000 ευρώ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ράνια αικατεριναρη

Για το εν λόγω θέμα, δηλαδή το μισθό της διευθύνουσας συμβούλου του ΤΧΣ, σημειώθηκε σφοδρή κόντρα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σταϊκούρας κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών, ότι ενώ ως αντιπολίτευση κατηγορούσε την ΝΔ πως δίνει υπέρογκους μισθούς στα μέλη του ΤΧΣ, τώρα αύξησε τις ετήσιες απολαβές στα 270.000 ευρώ, όταν επί ΝΔ οι απολαβές ήταν 215.000 ευρώ, αύξηση δηλαδή 55.000 ευρώ!!!

«Λέτε συνειδητά ψέμματα, ότι οι μισθοί βγαίνουν με απόφαση του υπουργού Οικονομικών», απάντησε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε: «Είσαι απαράδεκτος. Εάν δεν έχεις καλούς συμβούλους, να μου πεις να σου στείλω τους δικούς μου να σε ενημερώσουν».

«Έχετε κατοχυρώσει τον όρο ψέμματα», ήταν η ανταπάντηση Σταϊκούρα. 
«Τολμάτε εσείς και μιλάτε για ψέμματα που έχετε πει ψέμματα στα πάντα; Οι απολαβές του ΤΧΣ είναι 55.000 περισσότερες από το 2015»!

Ειδικότερα, η κα Αικατερινάρη είπε, ότι το επόμενο διάστημα θα συσταθεί η Εταιρεία Δημόσιων Συμμετοχών (ΕΔΗΣ) και σε αυτήν θα περάσουν:

– Το 34% της ΔΕΗ
– Ποσοστά από την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ
– Αττικό Μετρό
– Κτιριακές Υποδομές
– ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ
– ΟΣΕ
– ΟΑΚΑ
– ΕΛΒΟ
– ΕΛΤΑ
– Διώρυγα Κορίνθου
– 25% του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος
– Ελληνικές Αλυκές
– ΕΤΒΑ
– Κεντρικές αγορές Αθήνας και Θεσσαλονίκης
– ΔΕΘ
– ΚΑΕ

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Υπερταμείου, Γιώργος Διαμαντόπουλος, απαντώντας στο αν θα υπάρξουν ιδιωτικοποιήσεις, είπε: «Δεν ξεκινάμε από ιδιωτικοποιήσεις, μην μας μπερδεύετε με το ΤΑΙΠΕΔ. 
Όμως, αν μια εταιρεία δεν μπορεί να ανασάνει, δεν φέρνει έσοδα και δημιουργεί χρέη και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, θα σκεφτούμε την ιδιωτικοποίηση». 
Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι οι δικές του ετήσιες απολαβές, ανέρχονται σε ...75.000 ευρώ.
Πηγή ➤ [Πηγή: 'ίχνος']/odysseiatv.blogspot.gr (τίτλος: παραλλαγμένος)

1 σχόλιο:

  1. ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝ.ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή