Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΚΟΛΑΣΗ!!! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ"! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ!

Χολαργός, 7 Ιουλίου 2017

Απάντηση στους συκοφάντες της παράταξης “Συνεργασία για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ”
Η Αλήθεια για το πώς η πόλη μας έμεινε καθαρή κατά τη διάρκεια της απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σε απάντηση της συκοφαντικής ανακοίνωσης της παράταξης....

“Συνεργασία για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ” σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου μας κατά την περίοδο των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ,  ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού για την αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνει το σύνολο των πολιτών για τα κάτωθι:
1.      O Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε κλίμα εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας με τους εργαζόμενους, κατάφερε να διατηρήσει το επίπεδο καθαριότητας της πόλης σε ικανοποιητικό βαθμό.
2.      Κατά τη διάρκεια της απεργίας, ο Δήμος μας προχώρησε σε αναδιοργάνωση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων, μείωσε τις ημέρες αποκομιδής (δεν πραγματοποιούνταν καθημερινή αποκομιδή) και προσάρμοσε  γενικά το πρόγραμμα συλλογής στο διαθέσιμο – λόγω της απεργίας – προσωπικό.
3.      Επιπλέον, σε συνεννόηση με το προσωπικό ασφαλείας στην εγκατάσταση της Φυλής, διασφαλίσαμε μία ομαλή ροή δρομολογίων για την απόθεση των απορριμμάτων στην εγκατάσταση, ροή η οποία συνδυάστηκε με τον προγραμματισμό των δρομολογίων συλλογής. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε, αλλά ούτε και στο μέλλον θα υπάρξει απόθεση απορριμμάτων στο χώρο του ΣΜΑ, πόσο μάλλον σε βουνά και χαράδρες όπως διατείνεται στην ανακοίνωσή της η παράταξη “Συνεργασία για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ”.   
4.      Όλα τα παραπάνω μπορούν να ελεγχθούν ανά πάσα στιγμή από τις καταγραφές του συστήματος τηλεματικής διαχείρισης των οχημάτων του Δήμου μας, στο οποίο φαίνονται όλες οι κινήσεις των οχημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας.
5.   Επιπλέον, στη διάθεση του οποιουδήποτε είναι και τα παραστατικά, καθώς και τα ζυγολόγια του ΕΔΣΝΑ από την εγκατάσταση της Φυλής, τον τελικό δηλαδή χώρο διάθεσης των απορριμμάτων.


Με βάση τα παραπάνω στοιχεία (δρομολόγια συλλογής και απόθεσης στη Φυλή, ζυγολόγια ΕΣΔΝΑ) ο μύθος της παράταξης “Συνεργασία για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ” καταρρίπτεται εύκολα. 
Καλούμε την παράταξη “Συνεργασία για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ” να ανακαλέσει. Δυστυχώς γι’ αυτούς, ο Δήμος μας παρέμεινε καθαρός και κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Παραδίδουμε τους συκοφάντες στην κρίση των πολιτών και συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο για την πόλη μας και τους πολίτες μας.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων



10 σχόλια:

  1. ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ . ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ είμαι Βλάχος και είμαι από χωριό . Ακούω πρώτη φορά αριστερά και θολώνει το μυαλό μου . Σκέψου τι θα γίνει εάν έχουμε και δεύτερη φορά αριστερά . Γι αυτό τους πηδάμε τώρα για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή . Φλώροι και πρεζόνια είναι όλοι τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού είναι ένας ιστορικός Δήμος . Δεν πρέπει ποτέ να γίνει χαβούζα σαν την Ομόνοια και το κέντρο της Αθήνας , εκεί που λαθρο ισλαμιστές σκοτώνουν για 20 ευρώ και απλώνουν την μπουγάδα τους μέσα στα Πανεπιστήμια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τι θα γίνει η χώρα χωρίς λαθρο και Πακιστανούς επενδυτές ρε παιδιά :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια Ελληνίδα Μάνα 37 ετών με τρία παιδιά αυτοκτόνησε σήμερα και κανείς ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δεν δίνει σημασία για το κατάντημα εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών που είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας . Τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ οι αριστεροί ρήμαξαν την χώρα και την λεηλάτησαν σε όλη την Επικράτεια . Φτώχεια , πείνα , εξαθλίωση , διαφθορά και διεστραμμένοι κομμουνιστές κατέστρεψαν την ζωή μας . ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ . Ως πότε θα τους ανεχόμαστε τους ανθέλληνες ; Φωτιά και Τσεκούρι να τους ξεσκίσουμε όπως μας ξεσκίζουν με τα ληστρικά τους χαράτσια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι εγκληματικές πράξεις της ανθελληνικής αριστεράς εις βάρος της χώρας μας είναι χιλιάδες . Πριν λίγα χρόνια οι συμμορίες του ΣΥΡΙΖΑ έκαψαν ζωντανούς μέσα στην τράπεζα ΜΑΡΦΙΝ αθώους ανθρώπους και μια έγκυο γυναίκα . Λεηλάτησαν και έβαλαν φωτιά σε 3.5 χιλιάδες επιχειρήσεις στην Αθήνα . Οι ΑΛΗΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν εκατοντάδες νεκρούς και να κάψουν την Ακρόπολη . Τέτοια καθάρματα και Δοσίλογους δεν έχει βγάλει ξανά ο τόπος . Δυστυχώς ο Λαός ξεχνάει τι σημαίνει αριστερά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν γεμίσει όλη την Ελλάδα με ηρωίνη οι συριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με αντιπολίτευση τον Κουμγιουτζόπουλο και τον Τίγκα ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος θα κάνει περίπατο στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές . Η ανάπλαση των πεζοδρομίων γύρω από τον Ιερό Ναό Φανερωμένης δείχνει να είναι καλό έργο . Πρέπει να συνδυαστεί με την ανάπλαση της Βουτσινάς που είναι κεντρικός δρόμος σε αθλία κατάσταση . Ν.Κ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή