Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙΓΚΑ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ! ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ: "ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ..."!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-"ΒΟΜΒΑ"

Οι εκλογές πλησιάζουν και πλέον επικρατεί πολιτικός καύσωνας στον Χολαργό-Παπάγου. Διαβάστε την ανακοίνωση-"βόμβα" που εξέδωσε ο Κώστας Τίγκας και η παράταξή του "Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού"...



Δελτίο Τύπου 32

                                                                                                19 Ιουλ. 2017

 Αν διαθέτετε Θάρρος και Ανδρισμό

κ. Δήμαρχε

Εξηγήστε στους Δημότες γιατί  τρέχετε για την αγορά του ακινήτου
Σπαταλώντας 300.000 Ευρώ.
Τι και Ποιον εξυπηρετείτε;

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν»

Πριν λίγες μέρες διαβάσαμε με μεγάλη προσοχή την απάντησή σας για την επείγουσα αγορά που θέλετε να κάνετε με το ακίνητο που είναι δίπλα στο πρώην Δημαρχείο Παπάγου. Σπεύσατε μάλιστα να χαρακτηρίσετε τον επικεφαλής της παράταξής μας «ότι δεν έχει καν το θάρρος και τον ανδρισμό να……».

Ας δούμε λοιπόν κ. Δήμαρχε με στοιχεία αντικειμενικά σε ποια Σημεία λέτε ΨΕΜΑΤΑ και σε ποια Σημεία ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ. Πάντως:

 «ΣΕΙΣ δεν έχετε ούτε το θάρρος ούτε τον ανδρισμό». Έχετε όμως μια μοναδική ικανότητα
 «Γελάτε αθώα….δήθεν, αλλά ΣΥΝΕΧΩΣ λέτε ΨΕΜΑΤΑ και ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ στους δημότες».

ΕΔΩ λέτε ΨΕΜΑΤΑ

1ο Σημείο: Λέτε ότι λόγω εγγύτητας του ακινήτου με το πρώην Δημαρχείο Παπάγου, η αγορά του θα ήταν προς όφελος του Δήμου μας. (Εδώ λέτε ΨΕΜΑΤΑ). Επειδή γνωρίζουμε και άλλα 10 ακίνητα εγγύς μήπως θα θέλατε να τα αγοράσουμε;

2ο Σημείο: Λέτε ότι λόγω της θέσης του σε Κεντρική οδό, η αγορά του θα ήταν προς όφελος του Δήμου μας. (Εδώ λέτε ΨΕΜΑΤΑ). Επειδή γνωρίζουμε και άλλα ακίνητα σε Κεντρικές οδούς μήπως θα θέλατε να τα αγοράσουμε;

3ο Σημείο: Λέτε ότι λόγω της θέσης του στα σύνορα των δύο Κοινοτήτων, η αγορά του θα ήταν προς όφελος του Δήμου μας. (Εδώ λέτε ΨΕΜΑΤΑ). Επειδή γνωρίζουμε και άλλα ακίνητα στα σύνορα των δύο κοινοτήτων μήπως θα θέλατε να τα αγοράσουμε;

4ο Σημείο: Λέτε ότι κατά τη συζήτηση με άλλα μέλη της Διοίκησης  καταλήξατε, ότι η αγορά θα ήταν προς όφελος του Δήμου. (Εδώ λέτε ΨΕΜΑΤΑ). Γιατί η πρόταση ήταν δική σας και ΜΟΝΟ δική σας και οι άλλοι απλά συμφώνησαν με αυτό που ήθελε ο Αρχηγός Φοβηθήκατε μήπως χάσετε το ακίνητο;

5ο Σημείο: Λέτε ότι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου κατόπιν του ενδιαφέροντος που επιδείξατε, σας ενημέρωσε ότι προτίθεται να πωλήσει το ακίνητο στο Δήμο κατά προτεραιότητα. Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εισπράξει τις 300000 Ευρώ από το Δήμο κατά προτεραιότητα, αγνοώντας κάποιους άλλους επίδοξους αγοραστές που μπορεί και από αυτούς να έπαιρνε τις 300000 Ευρώ(;;;). (Εδώ λέτε ΨΕΜΑΤΑ).


        6ο Σημείο: Λέτε ότι κάνατε συνεχείς συζητήσεις στο δημοτικό συμβούλιο για αγορά ακινήτων και συγκροτήσατε επιτροπή για την εξεύρεση ακινήτων. (Εδώ λέτε ΨΕΜΑΤΑ). Ουδέποτε κάνατε συζητήσεις. Απλά συγκροτήσατε για το «ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ» επιτροπή τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν αυθαίρετα και παράνομα(παράνομα γιατί με απόφαση Δημάρχου καταργήσατε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου) για αγορά οικοπέδου για κατασκευή του 3ο Νηπιαγωγείου Παπάγου. Την επιτροπή κάνατε για να δείξετε το ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σας, αφού τορπιλίσατε μια ακόμη απόφαση της Διοίκησης Ξύδη που με πολύ μεγάλη προσπάθεια και σωφροσύνη είχε ληφθεί.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ

7ο Σημείο: Ενώ έχουμε τέσσερα τουλάχιστον κληροδοτήματα μη αξιοποιημένα (Κηρυνείας 34, Εθνικής Αμύνης 84 και Λεμεσού 7 στον Παπάγου και Βουτσινά 51 στο Χολαργό), τι χρειαζόμαστε την αγορά του ακινήτου, δίδοντας 300000 Ευρώ; (ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ) Γιατί;

8ο Σημείο: Ποια είναι η σκοπιμότητα της αγοράς του ακινήτου, όταν ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ενημερώσατε στο  παρελθόν το Δημοτικό Συμβούλιο ότι επιθυμείτε να αναπτύξετε τις δραστηριότητες των Τεχνικών, Διοικητικών και Λοιπών Υπηρεσιών σας; (ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ) Γιατί;

9ο Σημείο: Τι χρειαζόμαστε την αγορά του ακινήτου, όταν διαθέτουμε τόσους ανεκμετάλλευτους χώρους, αφού το:
·                     Δημαρχείο του πρώην Δήμου Παπάγου εμβαδού 450 τ.μ. περίπου χρησιμοποιείται μετά βίας από 20 άτομα.
·                     Κτήριο στην είσοδο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, εγγύς του χώρου των απορριμματοφόρων, εμβαδού 300 τ.μ. περίπου χρησιμοποιείται μετά βίας από 4 άτομα. (ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ) Γιατί;

         10ο Σημείο: Σας προκαλέσαμε αν τολμάτε να βγείτε στην κοινωνία και να δικαιολογήσετε την αγορά του ακινήτου που τόσο διακαώς θέλετε να κάνετε. (ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ) Γιατί; Απλά φοβάστε.


Κύριε Δήμαρχε,


η αγορά που επιμένετε να θέλετε να κάνετε είναι μία από τις πολλές ΣΠΑΤΑΛΕΣ και η πιο ΜΕΓΑΛΗ αφού εγγίζει τις 300.000 Ευρώ. Θέλουμε να μάθουμε αν θα εξυπηρετήσουμε κάποιον; ΠΟΙΟΝ και ΓΙΑΤΙ;


Κύριε Δήμαρχε,


Σήμερα που:

·                     Η ανεργία είναι στο 21,7%
·                     Η ανεργία των νέων(κάτω 25 ετών) είναι στο  48%
·                     Ο κάθε μισθωτός έχασε τα τελευταία χρόνια δύο μισθούς.
·                     Ο κάθε συνταξιούχος έχασε τα τελευταία χρόνια τέσσερις συντάξεις.
·                     Στο Δήμο μας οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν ζήτημα επιβίωσης ανέρχονται στις 260 και σεις τις αγνοείτε.


Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης σας προειδοποιούν, ότι δεν θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε τον καταστροφικό δρόμο της ΣΠΑΤΑΛΗΣ.           ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ.


Κύριε Δήμαρχε,

 Μην ξεχνάτε «Κρείττον του λαλείν το σιγάν». Δηλαδή  «Η σιωπή είναι προτιμότερη από τα λόγια».



               



14 σχόλια:

  1. Δεν βαρέθηκες να ασχολείσαι κε Τίγκα ακόμη. Ηλίου φαεινότςρο ότι πάνε για χοντρή μάσα. Πλέον το κάνουν απροκάλυπτα αφού ξέρουν οτι δεν ξαναπαίρνουν εκλογές με τίποτα. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει σιωπηλά. Την επόμενη των εκλογών θα τρίβουν τα μάτια τους. Ότι θα πάθει ο Τσίπρας το ίδιο θα πάθει και ο Λιάκις. Η αλαζονεία θα τους καταπιεί και τους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είχαμε επισημάνει πολλές φορές στον Βραχιολίδη αλλά αντί να το αναδείξει ως πολύ σοβαρό θέμα προτίμησε να μας κράξει επειδή το αναρτούσαμε συνέχεια. Αλλά πως θα γλύφει τον δήμαρχο αν αναδεικνύει όλα τα στραβά. Τη μάσα κανείς δεν μίσησε. Κρίμα ρε Μάκη σε εκτιμούσε πολύς κόσμος αλλά τον απογοήτευσες. Για αυτό κανείς πλέον δεν ασχολείται με το μπλογκ σου και παραπονιέσαι οτι έπεσε η επισκεψιμότητα. Κάποτε είχες 50 σχόλια στην κάθε ανάρτηση και τώρα 3 η 4 το πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τι μάζεψε ο Ξύδης το τρώνε ο Λιάκος και η παρέα του.Κάτι σαν τον άσωτο κληρονόμο.Ας προσέξουν οι παπαγιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά περί μάσας είναι ασυναρτησίες και λόγια της καφετέριας . Με τον Κώστα Τσοχαλή στο Δημαρχείο δεν πρόκειται ΚΑΝΕΙΣ να μασήσει ΟΥΤΕ 1 ευρώ . Ο Ξύδης δεν τον είχε τυχαία δίπλα του και επικεφαλής στο Δημαρχείο . Ο Τσοχαλής μάζεψε τα οικονομικά του Δήμου και τα νοικοκύρεψε . Αυτό το γνωρίζουν ΟΛΟΙ εκτός τους αφελείς . Ο σημερινός Δήμαρχος τα γνωρίζει όλα αυτά και για να έχει το κεφάλι του ήσυχο τον έχει και αυτός κοντά του . Ο Κώστας Τσοχαλής ελέγχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ . Ούτε ένα ευρώ δεν πρόκειται να χαθεί όσο ο Κώστας Τσοχαλής [δεν υπάρχει πιο ΕΝΤΙΜΟΣ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση] είναι στο Δημαρχείο . Όποιος έχει στοιχεία ότι γίνετε διαπλοκή στο Δημαρχείο τα καταθέτει . Το ψέμα και η συκοφαντία δεν βοηθούν κανένα . Υπάρχει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΑΓΚΑΘΙ στον Δήμο όπου ο Δήμαρχος πρέπει να δώσει λύση . Η εποχή Στογιάννη στην Δασοπροστασία πέρασε και θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του . Υπάρχουν προσωπικότητες που θα μπορέσουν να ανεβάσουν τους κατοίκους στο Υμηττό ΞΑΝΑ . Επί Νικολάου με Αντιδήμαρχο τον Πολύδωρα η ομάδα Δασοπροστασίας [ήμουν μέλος] του Δήμου Χολαργού ήταν η πιο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ σε όλη την Αττική . ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ με δεκάδες νέα παιδιά και είχε επικεφαλής τον Γιώργο Εμμανουήλ. Ο συριζαίος Στογιάννης τελείωσε . Η ανάπλαση των πεζοδρομίων γύρω από τον Ιερό Φανερωμένης είναι στον σωστό δρόμο . Είναι καλό έργο και θα πρέπει να γίνει το ίδιο και με την οδό Βουτσινά . Πριν 25 χρόνια οι Επιτροπές Κατοίκων [ξεσήκωναν ανά πάσα στιγμή 2.000 κατοίκους] είχαν πρώτο στόχο την ανάπλαση της Φανερωμένης . Βουτσινάς και Πλατείας Μεταξά . Άραγε ........ γιατί τότε κάναμε συγκεντρώσεις με 500 , 1.οοο και 2.000 άτομα για όλα τα θέματα που αφορούσαν την πόλη μας και σήμερα δεν μπορούμε να μαζευτούμε 50 ; Τότε η αριστερά ήταν ανύπαρκτη και η αλληλεγγύη μεταξύ των κατοίκων ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 7:51πμ μπορεί να τέλειωσε ο Μπόλεκ, τελείωσε;
      Εχει όμως τον Λόλεκ τώρα, και τα πράγματα από χειρότερα γίναν τρισχειρότερα.

      Διαγραφή
  5. Καλά...είσαι βαθειά νυχτωμένος. Εδώ βουίζει ο τόπος και συ ασχολείσαι με τον Τσοχαλή. Και βέβαια είναι ο πιο έντιμος και ακέραιος άνθρωπος αλλά ποιος τον λογαριάζει. Υπάρχει άλλοα που κλείνει προμήθειες φιλαράκι. Ο εισαγγελέας έρχεται οσονούπω. Και για τα όργανα και για τις αναθέσεις και για τη Φανερωμένη και για τα πάντα θα λογοδοτήσει ο δημαρχούκος. Είμαστε πολλοί και δεν θα το αφήσουμε έτσι. Τα μαζεύουμε όλα τα στοιχεία και σε λίγο θα σκάσει. Ευρυχώς υπάρχουν ακόμη παλιοί μέσα στο δήμο και μας προμηθεύουν τα πάντα. Η αλαζονεία της εξουσίας έχει και κόστος καποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό διάβασες μόνο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό το σχόλιο με την Πλατεία Μεταξά γι αυτό και αγρίεψε ο συριζαίος [10.07] . Όλοι οι αριστεροί είναι άτομα χωρίς αξιοπρέπεια . Ν.Κ Πλατεία Μεταξά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι είμαι πιο δεξιός κι από τον Παπαδόπουλο οπότε μη γράφεις ότι σου κατεβάσει η γκλάβα σου. Ποια πλατεία Μεταξά. Χολαργιώτης είμαι και δεν υπάρχει πλατεία Μεταξά στον Χολαργό. Για την ανάπλαση της Φανερωμένης γραφω που γίνεται το μεγάλο φαγοπότι. Αλλά μάλλον ψήφισες Λιάκουρα για αυτό εκνευρίστηκες. Να τον χαίρεσαι τον βλαχοδήμαρχό σου και αν ξαναπάρει εκλογές γράψε μου.

      Διαγραφή
    2. Μεγάλο το λάθος σου . Ο Εθνικός Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας Ηγέτης από το 1821 έως και σήμερα . Υπάρχει μια Πλατεία που οι αριστερο κουλτουριάρηδες την λένε Πλατεία Δημοκρατίας και σήμερα την λένε Πλατεία Αλβανίας γιατί εκεί μαζεύονται όλοι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Αυτή την Πλατεία εμείς οι Έλληνες κάτοικοι Χολαργού την λέμε Πλατεία Μεταξά γιατί αυτό είναι το πραγματικό της όνομα . Ρώτησε τους παλιότερους και υα σου πουν . ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ .

      Διαγραφή
  9. Εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική σε όλους και να γίνει ανάπλασης της Οδού Βουτσινάς από την αρχή μέχρι το τέλος και όχι μπαλώματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρέος του κάθε Δημάρχου είναι να φροντίζει την πόλη του και να σέβεται όλους τους κατοίκους χωρίς διακρίσεις . Εάν κάποιος αρμόδιος διαβάσει αυτά τα σχόλια θα πρέπει να καταλάβει ότι δρόμοι σαν την Βουτσινά και την Αρκαδίου είναι ντροπή για την πόλη μας . Θέλουν άμεση ανακατασκευή και οι δύο γιατί είναι σε αθλία κατάσταση και ειδικά τα πεζοδρόμια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πριν μερικά χρόνια είχε ξεσηκωθεί όλος ο Χολαργός για να διώξουμε την ΕΥΔΑΠ από τον Υμηττό . Σήμερα ελάχιστοι θυμούνται το έγκλημα της ΕΥΔΑΠ και μαζεύουν υπογραφές ξανά . Η αδιαφορία τσακίζει κόκαλα . Πρόβατα όλοι σας μόνο κριτική ξέρετε να κάνετε από τον καναπέ . Εάν το Κορακοβούνι γίνει Εθνικό Πάρκο και αναδειχθούν οι πηγές που υπάρχουν εκεί από αρχαιοτάτων χρόνων ο Χολαργός θα αλλάξει τελείως και θα διασφαλίσουμε τον Υμηττό από τα αρπακτικά . ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή