Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ (Νο1. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ)! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!

φωτό από το βιβλίο "Ο Λαός Ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά" (εκδόσεις ΗΛΕΚΤΡΟΝ, διενεμήθη πρόσφατα από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
μας, κατηγορώντας μας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είμαστε...πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, μια και-όπως ισχυρίζονταν- όσα αναφέρθηκαν στο άρθρο- προέρχονταν από μυστικές υπηρεσίες και από κρυφοναζιστές της ΕΕ που θέλουν να ξαναγράψουν την Ιστορία! Ότι δεν υπήρξαν εγκλήματα του κομμουνισμού και του ΚΚΕ και ότι πρόκειται για ψευδή στοιχεία που παράγονται από αυτούς που μας επιβάλλουν τα Μνημόνια και ότι εμείς, με όσα αν αναπαράγουμε, φαινόμαστε ως υπηρέτες των εχθρών της χώρας. Και εν τέλει δεν είμαστε δημοσιογράφοι, αλλά ισχυριζόμαστε ότι είμαστε δημοσιογράφοι! 
Αρχίζουμε λοιπόν από σήμερα, επειδή προκληθήκαμε και συκοφαντηθήκαμε, να αποκαλύπτουμε τις πηγές μας. Μία προς μία, για να δείξουμε ότι δεν είναι από μυστικές υπηρεσίες, αλλά τα περισσότερα στοιχεία προέρχονται από...κομμουνιστές! 
Αρχίζουμε λοιπόν! 
ΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ! Ποιος είναι; 
Πιο πιστός και φανατικός κομμουνιστής από τον Τάκη Λαζαρίδη δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Καταδικασθείς εις θάνατο μαζί με τον Μπελογιάννη, ήταν δε έγκλειστος στο ίδιο κελί με τον Μπελογιάννη και τον Μπατση οι οποίοι εκτελέσθηκαν! Ο λόγος που δεν εκτέλεσαν τον Λαζαρίδη ήταν και το νεαρό της ηλικίας και το ότι ο πατέρας του εκτελέσθηκε από τους Γερμανούς και για την αντιστασιακή δράση της μητέρας του. Όπως αναφέρει η "Καθημερινή" "ο πατέρας του Τάκη Λαζαρίδη, ήταν ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ και εκτελέσθηκε από τους Γερμανούς, μαζί με τους 200 κομμουνιστές την 1η Μαΐου 1944, στην Καισαριανή. Τη συντήρηση και την ανατροφή του Τάκη και της αδελφής του, μετά τον θάνατο του πατέρα τους, ουσιαστικά την ανέλαβε το ΚΚΕ. Μεγάλωσε και ανατράφηκε με οικογένεια το ΚΚΕ και θα υπέθετε κανείς ότι στους κόλπους του θα σταδιοδρομούσε...

Ο Τάκης όμως πήρε άλλο δρόμο. Μετά το δραματικό πρωινό στις Φυλακές Καλλιθέας, ο Τάκης μεταφέρθηκε στις φυλακές Κεφαλονιάς, όπου έγκλειστος έζησε τον τρόμο των σεισμών και αργότερα στις Φυλακές Κέρκυρας, για να εκτίσει την ποινή των ισοβίων δεσμών. Ηταν σκληρός και ανυποχώρητος κομμουνιστής, στην ανάκριση, στο Στρατοδικείο και μετά στη φυλακή, όπου έμεινε συνολικά 14 και κάτι χρόνια. Πολύ ευγενής και μελετηρός...αυτός ο σκληρός και ανυποχώρητος κομμουνιστής, στις απέραντες νύχτες του εγκλεισμού ξανασκέφθηκε τη ζωή του, τη ζωή των άλλων και τη ρημαγμένη οικογένειά του και έθεσε στον εαυτό του ριζικά και καταλυτικά ερωτήματα".
Ιδού λοιπόν τι αναφέρει στον επίλογο του βιβλίου του για το ΚΚΕ και γενικότερα για την Αριστερά:
Ιδού ποια εγκλήματα εννοεί ο κομμουνιστής Τάκης Λαζαρίδης και για και ποιες αδελφοκτόνες συγκρούσεις, για τις οποίες θεωρεί την Αριστερά ως τον μεγάλο ένοχο!
"Οι ηγέτες της Αριστεράς είναι οι μεγάλοι ένοχοι για τις αδελφοκτόνες συγκρούσεις που καταμάτωσαν την πατρίδα μας πριν από μισό και πλέον αιώνα, δεν τόλμησαν ποτέ να μιλήσουν τη γλώσσα της αλήθειας..."
Γράμμα προς τον Μίκη Θεοδωράκη από τον Τάκη Λαζαρίδη.





36 σχόλια:

  1. Τα στοιχεία που καταθέτει ο Λαζαρίδης είναι συγκλονηστικά . Ποιος θα τον διαψέυσει ; Μιλάει για την αδικοχαμένη Μάνα Γκαζογιάννη που έσφαξαν οι κομμουνιστές κσι Τιμάει τους Έλληνες Αξιωματικούς και Στρατιώτες που έπεσαν από προδοτικά χέρια κομμουνιστών στον Γράμμο και Βίτσι για να κρατηθεί η Ελλάδα Ελεύθερη και Δημοκρατική όπως λέει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως και ο Λαζαρίδης το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΚΑΤΟ ΚΚΕ σύντροφοι ήταν Φασίστας και πράκτορας μυστικών υπηρεσιών ;

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Μάκη Βραχιολίδη για τα άρθρα σου με τα εγκλήματα του ΚΚΕ . Άνοιξες τα μάτια σε πολλούς ειδικά μέσα στο ΚΚΕ και αυτό τους πονάει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς όλοι οι Έλληνες δεν ξεχνάμε πότε τι σημαίνει Αριστερά που είναι φασιστερά γιατί οι Αριστεροί του ΚΚΕ σκότωσαν όλους τους απόγονούς μας Έλληνες. Μην ξεχνάτε ότι οι Αριστεροί δεν είναι Έλληνες αλλά μούλοι που ήρθαν από τα βάθη της εβραιομογγολοχατζαρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το φασιστικό μόρφωμα το τρισάθλιο ΚΚΕ που έφτιαξαν οι εχθροί της Ελλάδας είναι η αιτία πολλών καταστροφών και συμφορών για τον τόπο μας . Τέτοιο μίσος είναι πρωτοφανές . Σκότωναν από ευχαρίστηση όποιον να είναι . Τέτοια κτήνη δεν θα ξαναβγάλει η Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τόσο μίσος σύντροφε ; Γιατί ; Άξιζε τον κόπο άραγε ; Για ποιον , για τον Στάλιν ; Αυτόν τον καταδίκασαν εκατομμύρια κομμουνιστές σε όλο τον κόσμο για τα εγκλήματα του . Αυτά που γράφει ο Τάκης Λαζαρίδης είναι όλα αλήθεια . Στην Βουδαπέστη , Στην Πράγα και στο Βερολίνο οι Σοβιετικοί έσφαξαν αμέτρητους . Κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει . Ο Πούτιν ζήτησε συγνώμη για την σφαγή 20.000 Πολωνών Στρατιωτών στο Δάσος Κατύν στην Πολωνίας από τους κομμουνιστές . Αλήθεια είναι δεν είναι ψέματα . Το ίδιο έγινε και στην Ούλεν με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς . Και οι περισσότεροι ήταν γυναικόπαιδα .Με το να κρύβεις τα εγκλήματα της παράταξης σου με αστείες δικαιολογίες είναι σαν να λες ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ . Δεν είναι πράκτορας μυστικών υπηρεσιών ο Λαζαρίδης ούτε ο Γιάννης Ρίτσος που έγραψε για τον Γαλάζιο Ουρανό και την Γαλάζια θάλασσα της Ελλάδας . Έγραψε και για τα εκκλησάκια του Αιγαίου που εσείς οι κομμουνιστές αγνοείτε . Είναι φρικτό να σκοτώνεις μικρά παιδιά , γυναίκες και γέροντες με τσεκούρια και να τους ρίχνεις σε δεκάδες πηγάδες σε όλη την Ελλάδα . Το μίσος σου δεν σε αφήνει να δεις τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα σε Πανάρχαιες Αξίες του Ελληνισμού και σε αποτρόπαιες πράξεις υπανθρώπων που μισούν κάθε Ηθική Αξία . Όλοι μια μέρα θα φύγουμε από αυτόν τον Βρόμικο και Σκοτεινό Κόσμο . Υπάρχει μέσα από τις Παραδόσεις της Φυλής μας εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια μια Διαχρονική Δύναμις Η ΝΕΜΕΣΙΣ που παραμένει Παρούσα έως και σήμερα . Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ . ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ . ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.......... ΦΟΝΙΑΔΕΣ ....... ΦΑΣΙΣΤΕΣ ....... ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ........ ΑΛΗΤΕΣ ......... ΜΙΑΣΜΑΤΑ ........ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ....... ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ........ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ....... ΕΦΙΑΛΤΕΣ ....... ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ....... ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ .......

      Διαγραφή
  6. Γιατί τόσο μίσος σύντροφε ; Γιατί ; Άξιζε τον κόπο άραγε ; Για ποιον , για τον Στάλιν ; Αυτόν τον καταδίκασαν εκατομμύρια κομμουνιστές σε όλο τον κόσμο για τα εγκλήματα του . Αυτά που γράφει ο Τάκης Λαζαρίδης είναι όλα αλήθεια . Στην Βουδαπέστη , Στην Πράγα και στο Βερολίνο οι Σοβιετικοί έσφαξαν αμέτρητους . Κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει . Ο Πούτιν ζήτησε συγνώμη για την σφαγή 20.000 Πολωνών Στρατιωτών στο Δάσος Κατύν στην Πολωνίας από τους κομμουνιστές . Αλήθεια είναι δεν είναι ψέματα . Το ίδιο έγινε και στην Ούλεν με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς . Και οι περισσότεροι ήταν γυναικόπαιδα .Με το να κρύβεις τα εγκλήματα της παράταξης σου με αστείες δικαιολογίες είναι σαν να λες ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ . Δεν είναι πράκτορας μυστικών υπηρεσιών ο Λαζαρίδης ούτε ο Γιάννης Ρίτσος που έγραψε για τον Γαλάζιο Ουρανό και την Γαλάζια θάλασσα της Ελλάδας . Έγραψε και για τα εκκλησάκια του Αιγαίου που εσείς οι κομμουνιστές αγνοείτε . Είναι φρικτό να σκοτώνεις μικρά παιδιά , γυναίκες και γέροντες με τσεκούρια και να τους ρίχνεις σε δεκάδες πηγάδες σε όλη την Ελλάδα . Το μίσος σου δεν σε αφήνει να δεις τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα σε Πανάρχαιες Αξίες του Ελληνισμού και σε αποτρόπαιες πράξεις υπανθρώπων που μισούν κάθε Ηθική Αξία . Όλοι μια μέρα θα φύγουμε από αυτόν τον Βρόμικο και Σκοτεινό Κόσμο . Υπάρχει μέσα από τις Παραδόσεις της Φυλής μας εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια μια Διαχρονική Δύναμις Η ΝΕΜΕΣΙΣ που παραμένει Παρούσα έως και σήμερα . Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ . ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ . ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον Μπελογιάννη, τον "άνθρωπο με το γαρύφαλλο" τον "ανιδιοτελή και εξιδανικευμένο κομμουνιστή", που όμως ήταν και ο ενορχηστρωτής της σφαγής του Μελιγαλά και πρωταγωνιστής πολλών εκτελέσεων αθώων ανθρώπων σε όλη την Πελοπόννησο, που δεν αποδέχονταν την κομμουνιστική ιδεολογία. Που το "αμάρτημά τους" ήταν, ότι ήθελαν να ζήσουν ελεύθεροι!!!
    Ο "ήρωας του κκε" Μπελογιάννης, που διενεργούσε κατασκοπία εις βάρος της πατρίδας του, για λογαριασμό εχθρικής χώρας...!
    Ο Μπελογιάννης, που όταν ερωτήθηκε από σύντροφό του, γιατί πρέπει να σκοτώνουν και αθώα ανήλικα πεντάχρονα παιδιά, απάντησε κυνικά ``...γιατί όταν μεγαλώσουν και μάθουν για την άδικη θανάτωση των γονιών τους θα μας εκδικηθούν.΄΄
    Έτσι απλά, κυνικά και αφοπλιστικά οι κομμουνιστές δικαιολογούσαν τα τρομερά εγκλήματα που διέπραξαν.
    Η προπαγάνδα του κκε δεν έχει τέλος και έτσι μας "παρουσίασαν" ακόμη και αυτόν τον δολοφόνο παιδιών ως..."πατριώτη".
    Τον εν αγόρευσαν σε..."λαϊκό ήρωα" του προλετάριου...

    Αυτά "συνειδητοποίησε" και ο Τ.Λαζαρίδης και σιχάθηκε τους "συντρόφους" και τον "λαόφιλο σκοπό τους...!"

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ΑΑνδρόνικε εκπληκτικά και συγκλονιστικά τα στοιχεία σου για τον Μπελογιάννη και την εγκληματική του δράση στην Πελοπόννησο . όΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ . Ήθελαν να κάψουν την Πελοπόννησο για να μην θυμίζει σε τίποτα την Γη των Ηρώων . Του Λεωνίδα , του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και του Γέρου του Μωριά . Οι μεγαλύτεροι προδότες στην ιστορία του Ελληνικού Γένους είναι οι κομμουνιστές . Ανθέλληνες και Γιουσουφάκια του Ιμπραχήμ Πασά .

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς φίλε μου.
      Μόνο που και ο Ιμπραήμ πασάς, στην ίδια γη δεν κατάφερε τόσα εγκλήματα όσα οι κομμουνιστές.

      Διαγραφή
    3. Με την προπαγάνδα τους οι κκεδες να κάνουν Ήρωα τον Δολοφόνο Μπελογιάννη . Στηρίχτηκαν με σχέδιο στην ανοχή των κομμάτων Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ και την ανοχή του κόσμου ο οποίος ξεχνάει τι σημαίνει αριστερά . Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα Γκούλανγκ ήταν Κολαστήρια ανθρώπινων ψυχών στην κομμουνιστική Ρωσία .

      Διαγραφή
    4. Κι στην Μικρά Ασία τα ίδια έκανε το ΚΚΕ . Ίντριγκες , συνωμοσίες , προδοσίες και εγκλήματα για να διαλύσει τον Ελληνικό Στρατό . Οι εδώ κομμουνιστές με εντολή Λένιν πολέμησαν μαζί με τον Κεμάλ Πασά εναντίον της Ελλάδας .

      Διαγραφή
  8. Η αριστερά δεν διαφέρει από την δεξιά, ασκούν την ίδια πολιτική.
    Ανοιχτά σύνορα, τζαμιά, πολυπολιτισμικές κοινωνίες, μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας + άνδρας) κ.λ.π.

    Μην ξεχνάτε ότι Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ συγκυβέρνησαν το 1989 !!!
    Αυτό τι σημαίνει; Ότι ασκούν διαφορετική πολιτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου 4:02μ.μ.
      Και ποιος είπε ότι τα κόμματα της βουλής σήμερα, αντιπροσωπεύουν τον ελληνικό λαό στο σύνολό του;
      Ποιος είπε ότι οι Έλληνες Πατριώτες, οι γνήσιοι πατριώτες που πιστεύουν στην Ελλάδα, στα Ιερά και Όσια, στην συνέχεια της Φυλής, ακολουθούν τα προδοτικά κόμματα που μας βυθίζουν ολοένα και περισσότερο στην άβυσσο;;

      Και κάτι για την Ιστορία, δεν συγκυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ το 1989-90, αλλά η ΝΔ & κκε. Και ο "καημός" του σ. Φλωράκη ήταν να "αφαιρεθεί" ο όρος "συμμοριτοπόλεμος" και να αντικατασταθεί με τον πλέον στρογγυλεμένο όρο "εμφύλιος" στα βιβλία της ιστορίας.
      Έτσι πίστευαν οι κουκουέδες, πώς θα κάλυπταν τις τεράστιες ευθύνες για το άδικο αίμα που χύθηκε από τους ΕΑΜοΒούλγαρους και τα εγκλήματα που διέπραξαν.
      Η προδοσία όμως, δεν κρύβεται..."κάτω από το χαλί"!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. πολύ σωστά Ανδρόνικε, οι προδοσίες του ΚΚΕ είναι πολύ μεγάλες για να χωρέσουν "κάτω από το χαλί"

      Διαγραφή
    3. Εσύ που έγραψες το σχόλιο 4.02 κάνεις μεγάλο λάθος . Η Ν.Δ το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα είναι πράγματι ελεγχόμενα από τους τοκογλύφους και χωρίς αγάπη για την Πατρίδα . Τα εγκλήματα του ΚΚΕ δεν τα έκανε κανείς . Διάβασε τον κομμουνιστή Λαζαρίδη να δεις τι λέει και θα φρίξεις . Εάν διαβάσεις το Βιβλίο του πρώην Γ.Γ του κκε και βουλευτή του Ελευθέριου Σταυρίδη θα σου σηκωθεί η τρίχα . Στην 5η Σελίδα γράφει....... ΚΚΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ .................. Οι σιχαμεροί κομμουνιστές είναι καθάρματα δεν παίζονται . Κανένα άλλοθι στους δολοφόνους του ΚΚΕ .

      Διαγραφή
  9. Ναι όλα τα κόμματα έχουν τεράστιες ευθύνες για το κατάντημα της χώρας . ΣΑΝ το ανθελληνικό κκε δεν θα υπάρξει άλλο τόσο αισχρό και σιχαμερό δημιούργημα σατανιστών . Αυτό που γράφει ο κομμουνιστής Λαζαρίδης στο βιβλίο του για την Ούλεν είναι ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ . Κανένα άλλο κόμμα δεν έσφαζε αθώους πολίτες με τσεκούρια και μπαλντάδες και να τους πετάνε μέσα σε πηγάδια ζωντανούς , γυναίκες και παιδιά , χωρίς κανένα έλεος . Οι κομμουνιστές είναι ΚΤΗΝΗ . ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...τι σου φταίνε τα αθώα ζώα; Και τι εγκλήματα μπορούν να κάνουν τα ζώα; Οι κομμουνιστές είναι ανθρωποειδή, τέρατα, εγκληματίες του Κοινού Ποινικού Δικαίου.
      Αυτό είναι!

      Διαγραφή
  10. Ύστερα από διαπραγματεύσεις με την Γερμανική Διοίκηση καταλήξαμε μαζί σε συμφωνίες που πρέπει να εφαρμόσουμε πιστά γιατί αυτό επιβάλλουν τα κομματικά μας συμφέροντα . Σύμφωνα με αυτές κάθε σαμποτάζ η οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον του Γερμανικού Στρατού κατοχής αναβάλετε . Δώστε εντολή στις αχτίδες να πάψουν κάθε ξεκάρφωτη ενέργεια . Ο οπλισμός μας εξασφαλίστηκε από την Γκεστάπο και είναι βαρύς και αρκετός . Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση για την ασφαλή αποχώρηση των Γερμανικών στρατευμάτων από την Ελλάδα . Σαν υπεύθυνο για την δουλειά αυτή η Γερμανική Διοίκηση ώρισε τον Ταγματάρχη Όττο . Κανένας δεν πρέπει να ενοχλεί . ΑΘΗΝΑ 13-08-1944 Γεώργιος Σιάντος Πολιτικό Γραφείο Αριθ. 53 .......... ΈΚΔΟΣΙΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΘΕΝΤΩΝ εκ του Παραπετάσματος [Βιβλιοθήκη ΔΙΣ Βίβλος Εθνοπροδοσίας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αιώνια Τιμή και Δόξα στα Ελληνόπουλα που έπεσαν στον Γράμμο και Βίτσι για την Ελευθερία της Ελλάδος . Κατάρα στους σιχαμερούς προδότες του Ξενόφερτου κκε που πούλησε την Ελλάδα στις ορδές των Σταλινικών αποβρασμάτων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σκατόψυχος ο Στάλιν σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες Ποντιακής καταγωγής και το ΚΚΕ τον χειροκροτούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι μεγαλύτεροι αντικομμουνιστές είναι οι πρώην κομμουνιστές γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τι παλιοτόμαρα είναι οι κομμουνιστές και ειδικά το φασιστο κκε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτή η χώρα είναι Διαλυμένη . Ποιος θα την σώσει άραγε ; Οι περισσότεροι σκοτώνουν την ώρα τους στις καφετέριες αδιαφορώντας για τα πάντα . Οι κομμουνιστές σκάβουν μέρα νύχτα τα θεμέλια της Πατρίδος μας μέχρι να την ισοπεδώσουν . Δεν υπάρχουν Έλληνες σήμερα . Μονάχα λίγοι πιστοί κρατούν στα χέρια τους τα Λάβαρα Ελλήνων μιας Παλιάς Ένδοξης Εποχής . Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς . Μονάχα Ραγιάδες έχεις σκυφτούς για το χαράτσι . Γέμισε ο τόπος Δειλούς , ριψάσπιδες και κομμουνιστές που σαν τις ύαινες και τα τσακάλια θα κατασπαράξουν και θα λεηλατήσουν αυτόν τον τόπο . Τίποτα δεν θυμίζει την Πατρίδα των Πατεράδων μας . Όλοι ζουν χωρίς ιδανικά και αξίες . Η τύχη αυτής της χώρας δεν ενδιαφέρει κανέναν παρά μόνον ελάχιστους . Αυτούς που έχουν μέσα τους τον Ιχώρα ......... ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΡΘΙΑ .......... ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ......... Και όταν θα έρθει η ώρα οι Προδότες και οι Εφιάλτες θα πληρώσουν βαρύ τίμημα . Αυτή η Γη Καθάρματα κομμουνιστές έβγαλε Ήρωες και Αθανάτους και θα τους ξαναβγάλει . Εδώ είναι θαμμένοι οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας . Εσείς προσβάλλεται την Μνήμη τους και βρωμίζεται τον Ιερό αυτόν τόπο . Ξένο σώμα είσαστε και σαν τους παρείσακτους συνωμοτείτε για νέα εκατόμβη αθώων ψυχών . Τα εγκλήματα σας έχουν συγκλονίσει τα Ουράνια και μέσα από την διεστραμμένη μίζερη παρουσία σας κατακρεουργήσατε τον Ελληνισμό . Άγραφοι Νόμοι , Θεία Δικαιοσύνη και οι αδικοχαμένες ψυχές των Ελλήνων θα χαράξουν πάνω στα άθλια και σάπια από τα εγκλήματα κορμιά σας την κραυγή των Μαρτύρων του Έθνους των Ελλήνων . Αυτή η Γη θα Μείνει Ελεύθερη και Ελληνική . ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι Ντροπή σε αυτή την χώρα να υπάρχουν τρισάθλιοι κομμουνιστές .

      Διαγραφή
    2. Οι κομμουνιστές είναι χειρότεροι εγκληματίες από τους Ναζιστές . Στον Γράμμο και στο βίτσι τους τσακίσαμε και για αυτό έχουν λυσσάξει . Τους Ιταλούς φασίστες τους πνίξαμε σαν τα ποντίκια στην Αδριατική . Τους Γερμανούς Ναζιστές φίλους του Στάλιν τους ΘΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ . Οι Έλληνες δεν θέλουν ούτε φασίστες ούτε βρομο κομμουνιστές του παραπετάσματος .

      Διαγραφή
  15. Αυτή η χώρα είναι Διαλυμένη . Ποιος θα την σώσει άραγε ; Οι περισσότεροι σκοτώνουν την ώρα τους στις καφετέριες αδιαφορώντας για τα πάντα . Οι κομμουνιστές σκάβουν μέρα νύχτα τα θεμέλια της Πατρίδος μας μέχρι να την ισοπεδώσουν . Δεν υπάρχουν Έλληνες σήμερα . Μονάχα λίγοι πιστοί κρατούν στα χέρια τους τα Λάβαρα Ελλήνων μιας Παλιάς Ένδοξης Εποχής . Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς . Μονάχα Ραγιάδες έχεις σκυφτούς για το χαράτσι . Γέμισε ο τόπος Δειλούς , ριψάσπιδες και κομμουνιστές που σαν τις ύαινες και τα τσακάλια θα κατασπαράξουν και θα λεηλατήσουν αυτόν τον τόπο . Τίποτα δεν θυμίζει την Πατρίδα των Πατεράδων μας . Όλοι ζουν χωρίς ιδανικά και αξίες . Η τύχη αυτής της χώρας δεν ενδιαφέρει κανέναν παρά μόνον ελάχιστους . Αυτούς που έχουν μέσα τους τον Ιχώρα ......... ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΡΘΙΑ .......... ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ......... Και όταν θα έρθει η ώρα οι Προδότες και οι Εφιάλτες θα πληρώσουν βαρύ τίμημα . Αυτή η Γη Καθάρματα κομμουνιστές έβγαλε Ήρωες και Αθανάτους και θα τους ξαναβγάλει . Εδώ είναι θαμμένοι οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας . Εσείς προσβάλλεται την Μνήμη τους και βρωμίζεται τον Ιερό αυτόν τόπο . Ξένο σώμα είσαστε και σαν τους παρείσακτους συνωμοτείτε για νέα εκατόμβη αθώων ψυχών . Τα εγκλήματα σας έχουν συγκλονίσει τα Ουράνια και μέσα από την διεστραμμένη μίζερη παρουσία σας κατακρεουργήσατε τον Ελληνισμό . Άγραφοι Νόμοι , Θεία Δικαιοσύνη και οι αδικοχαμένες ψυχές των Ελλήνων θα χαράξουν πάνω στα άθλια και σάπια από τα εγκλήματα κορμιά σας την κραυγή των Μαρτύρων του Έθνους των Ελλήνων . Αυτή η Γη θα Μείνει Ελεύθερη και Ελληνική . ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι συγκλονιστικός ο λόγος σου ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ Πλοηγέ(NAVIGATOR)
      Ανέκαθεν, στην μακραίωνη ιστορία της Πατρίδος, το βάρος της ΣΩΤΗΡΙΑΣ έπεφτε στους ώμους των ολίγων φλογερών πατριωτών.
      Δεν έχει σημασία που είμαστε ελάχιστοι, η δύναμη είναι στο φρόνημα.
      Και ο Λεωνίδας ηγήθηκε ελαχίστων, αλλά η ιστορία έγραψε για τους τριακοσίους και τον τόπο θυσίας τους, τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ και όχι για τις μυριάδες του Ξέρξη...!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  16. Εκεί στου Μακρυγιάννη τον Δεκέμβριο του 1944 σας τσακίσουμε και αναπνέουμε σήμερα ελεύθερα τον καθαρό αέρα της Πατρίδος μας . Εκείνο τον Δεκέμβριο η Ιερή Φρουρά των ΑΘΗΝΏΝ , το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη , κράτησε την Ελλάδα ΟΡΘΙΑ από την ξένη κομμουνιστική εισβολή γράφοντας Σελίδες Δόξας και Τιμής τσακίζοντας τους Συμμορίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγκλονίζουν τα γραφόμενα του Τάκη Λαζαρίδη . Οι κομμουνιστές δεν έχουν μετανοήσει ποτέ για τις δολοφονίες εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων . Και πόσα άλλα ακόμη θα δούμε ; Τι να γράφει άραγε στο βιβλίο του ο Ελευθέριος Σταυρίδης ; Για να φτάσουν στο σημείο σημαντικά στελέχη του ΚΚΕ να βγάλουν στον αέρα όλα αυτά τα αίσχη πάει να πει ότι έχουν γίνει ακόμη πιο φρικιαστικά εγκλήματα . Όσο υπάρχει ΚΚΕ δεν υπάρχει μέλλον σε αυτή την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού πρέπει να μοιράσει δωρεάν το Βιβλίο αυτό σε όλα τα σχολεία για να καταλάβουν τα παιδιά τι φίδια είναι οι κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το εκπληκτικό είναι ότι τελειώνει την επιστολή του στον Μίκη με την φράση ΜΕ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ . Σκεφτείτε τι άλλο γνωρίζει για τον Βίο και την Πολιτεία του κκε και δεν έχει μιλήσει ακόμη . Είναι συγκλονιστικό ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι ξένες μυστικές υπηρεσίες και ειδικά Ο Καπιταλιστής Σόρος ελέγχουν και χρηματοδοτούν ΚΚΕ ΣΦΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡCIA . Είναι κοινό μυστικό ότι το Αντιλαϊκό ΚΚΕ ουδέποτε πήρε πάνω από 4% . Το ποσοστό που έχει σήμερα είναι δώρο από τους Παγκόσμιους Δυνάστες γιατί με την πολιτική του το ανθελληνικό ΚΚΕ , Διαίρει και Βασίλευε , εξυπηρετεί τα σχέδια τους . Το Σλαυο ΚΚΕ είναι κατασκεύασμα Σκοτεινών Δυνάμεων που θέλουν τον Διαμελισμό της Ελλάδος . Το ίδιο ισχύει και σήμερα . Με μεγάλες απεργίες και πρόσχημα τα προβλήματα των εργαζομένων έκλεισαν όλα τα εργοστάσια και διέλυσαν την οικονομία της Ελλάδος . Την ίδια ώρα στις επιχειρήσεις του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας επικρατούν συνθήκες Γαλέρας με μισθούς πείνας . Αυτό το φασιστικό μόρφωμα σλαυο μαρξιστών δεν ξέχασε την ανθελληνική πολιτική του στην Μακεδονία και ζητάει ακόμη και σήμερα Ανεξαρτησία σε Θράκη Μακεδονία . Μόνο εδώ στην Ελλάδα , στην Κύπρο και στην Βόρεια Κορέα υπάρχουν κομμουνιστικά κόμματα . Το ΚΚΕ έχει αρπάξει σε επιδοτήσεις από τα Δημόσια Ταμεία και την Ευρωπαϊκή Ένωση [και την βρίζουν] πάνω από 500 εκατ. Ευρώ τα καθάρματα , την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές Οικογένειες ανεβαίνουν την Ανηφόρα του Γολγοθά . Ερπετά , ύαινες , τσακάλια , φίδια , αρουραίοι των υπονόμων , ποντίκια του Περισσού και σκουπίδια πάσης φύσεως απαρτίζουν το Τουρκο ΚΚΕ . Χωρίς το Ελεεινό Κατασκεύασμα Αποβρασμάτων του Υποκόσμου και Αλητομαρξιστών η Ελλάδα θα ήταν Υπερδύναμης στην Μεσόγειο . Στηρίζουν τους ισλαμιστές που εισβάλουν στην Ελλάδα όχι από συμπόνοια , αλλά γιατί γνωρίζουν ότι μια μέρα θα την κάψουν . Πριν από αρκετά χρόνια στο Αφγανιστάν όταν ο Σοβιετικός Στρατός εξόντωσε εκατ. Αφγανούς οι εδώ κομμουνιστές αποκαλούσαν τους πρόσφυγες ισλαμοφασίστες και αντεπαναστάτες . Αυτή η χώρα σύντομα θα αποβάλει τους Παρείσακτους από τα σπλάχνα της . Ούτε ο Σόρος δεν σας σώζει καθάρματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΚΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ............. ΚΑΥΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΚΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ............... ΚΛΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ................... ΑΠΑΤΕΩΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ................. ΠΡΟΔΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΛΑΜ ΚΚΕ ................

      Διαγραφή
  21. Τελικά το συμπέρασμα είναι ένα . Όπου να τους πιάσεις αυτούς τους απατεώνες κκεδες λερώνεσαι . Ρε τι βρομιά είναι αυτή και τι δυσοσμία ???????????? Ουστ Ρε . Ουστ Ρε κατσαπλιάδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μόνο οι ισλαμοφασίστες [Όρος που χρησιμοποίησε το ξενόφερτο ΚΚΕ για τους Αφγανούς πρόσφυγες όταν τους έσφαζε ο κόκκινος Στρατός στην δεκαετία του 80 και τους αποκαλούσε Λαθρομετανάστες και ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΆΤΕΣ] κόβουν κεφάλια , χέρια και πόδια με τέτοια αγριότητα . Τα ίδια και χειρότερα έκαναν οι δολοφόνοι της ΟΠΛΑ / ΚΚΕ έξω από την ΟΥΛΕΝ την δεκαετία του 40 όπου με τα κτηνώδη ένστικτα τους κατακρεούργησαν κάθε πανανθρώπινη αξία . Ανθρωπόμορφα ΚΤΗΝΗ του αιματοβαμμένου ΜΕ ΑΊΜΑ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΚΕ , ο Ελληνικός Λαός δεν θα ξεχάσει ΠΟΤΕ τι ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή