Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!! Ο ΜΑΚΡΟΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ...ΝΕΡΑΚΙ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο πολιτικός εγκληματίας που όμοιός του δεν έχει υπάρξει επί γης, ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ που λέγεται Τσίπρας ξεπουλάει και το νερό, ξεπουλαει την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ (πακέτο) στους δανειστές! 
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας στα μέσα του Σεπτέμβρη  σε όλη την...

Ελλάδα θα γίνει ενιαία τιμολόγηση του νερού και με τον ερχομό του Μακρόν στη χώρα μας (επισημοποιήθηκε προ 5 ημερών η επίσκεψή του για τις 7 και 8 Σεπτεμβρίου), ο Τσίπρας θα παραδώσει "πακέτο" ΕΥΑΘ - ΕΥΔΑΠ στην πολυεθνική SUEZ και παει και το νερό!!!! Το νερό θα δοθεί εξ ολοκλήρου στους τοκογλύφους και θα πούμε το νερό-νεράκι! 
Αυτός ο πολιτικός εγκληματίας-αλήτης δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο! Θα δώσει όλα στους ξένους και δεν θα μείνει ούτε οδοντογλυφίδα για τους Έλληνες! 
Δείτε τι έλεγε ο απατεώνας για το νερό που δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί: 
Τόσο για την ΕΥΔΑΠ:

Όσο και για την ΕΥΑΘ:

3 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΙΝΟΥΜΑΙ ΝΕΡΑΚΙ ΣΕ ΝΕΡΟΛΑΛΟΥΒΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ????????ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑΦΙ !!!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΧΙΝΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ,ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ !!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπαμε, την δουλειά δουλίτσα, είπαμε το ψωμί ψωμάκι, γιατί δηλαδή να μην πούμε και το νερό νεράκι;
    Ψώρα θα βγάλουμε, θα εκτυλίσσονται οικογενειακές τραγωδίες για ένα..."ντουζάκι" στην μπανιέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντι να τον διωξετε τον αλητη... κλαιτε...
    μπαλες, υδρογειες σφαιρες, πετρες δεν υπαρχουν στο ελλαντα?
    στρατο ντεν εχετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή