Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ EUROPALEAGUE ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΜΠΑ (ΛΟΓΩ ΤΙΜΩΡΙΑΣ) ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ!

Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε χθες βράδυ και αποκλείστηκε στη Σουηδία από μια ομάδα παντελώς άγνωστη (Έστερνσουτ λέγεται ή κάπως έτσι) και η ευκολότερη που μπορούσε να του τύχει! Έχασε 2-0 με κάτω τα χέρια και...

τα πόδια, παρά το ότι είχε κερδίσει στην Τούμπα με 3-1! Ούτε αυτό το αποτέλεσμα μπορούσε να υπερασπιστεί ο ΠΑΟΚ! Ο δε Σαββίδης θα δει την ομάδα του να καταποντίζεται οικονομικά, μια και δεν θα έχει έσοδα από πουθενά, αφού ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί και η Τούμπα θα είναι χωρίς θεατές μέχρι τον Γενάρη! 
Ο Σαββίδης, ως κοινός βλαξ το μόνο που έκανε ήταν να αλλάξει προπονοτητή τον ίβιτς και τώρα να φέρνει τον ένα άσχετο προπονητή μετά τον άλλο! 
Άσχετοι άπαντες στον ΠΑΟΚ! Περαστικά!  

2 σχόλια:

  1. Όλοι στον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλα παλτά, άμπαλοι του κερατά και το κυριότερο είναι ένας αφελληνικός λαθροΠΑΟΚ όπως είναι όλες οι λαθροομάδες της σούπερ λίγδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δείτε τι τεράτια και μακριά αγγόυρια με σήμα το λιοντάρι θα πάρει ο Ολυμπιακός με Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο CHL. Τσιμπούκια ο τίγρης με σήμα το λιοντάρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή