Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΟΧΙ; ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ; Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τον μεγάλο θόρυβο που ξεκίνησε από την μη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Ευρωμπάσκετ λόγω τραυματισμού του και τα σε...

βάρος του σχόλια, όπως ότι το κάνει επίτηδες κλ.π. , ανάμεσα στα άλλα, κάποιοι άρχισαν να προβάλουν το θέμα της ελληνικότητας του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ότι δεν είναι Έλληνας και να μην ξαναπαίξει στην εθνική Ελλάδος. Η περίπτωση θυμίζει αυτή  του Σχορτσιανίτη, την ελληνικότητα του οποίου αμφισβήτησε πολύς κόσμος, μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Παναγιώταρος. Δείτε τι μας είχε πει το 2012 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, τα οποία ισχύουν και στην περίπτωση του Αντετοκούνμπο. Ο Ηλίας Παναγιώταρος απαντά και στο κατά πόσον είναι ο Σαμαράς ή ο Τσίπρας περισσότερο Έλληνες από τον Σχορτσιανίτη (Αντετοκούνμπο). 
Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στον Μάκη Βραχιολίδη ο Ηλίας Παναγιώταρος:

5 σχόλια:

  1. Δεν είναι Έλληνες ο Αντετοκούμπο, ο Σχορτσιανίτης, ο Τσίπρας και ούτε όλοι αυτοί οι λάθρο που ελληνοποιήθηκαν παράνομα που ήρθαν πάρανομα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης δεν είναι Έλληνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στα μνημονιακά κόμματα ΝΔ, ΔΥΣΥ, ΚΚΕ, Το Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΒΕΡΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ !!!!!!!!!!! Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο GIANNIS ΔΕΝ ΕΔΙΚΑΙΟΥΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΥΠΗΚΟΥΟΤΗΤΑ ΚΟΓΩ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!! ΑΥΤΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ!!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΘΗΚΑΙ !!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΩΠΗ ΔΕΛΤΑ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΩΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΙ !!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ANTETOKOYMΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΣΕΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή