Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ! ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΑΪΠΕΔ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΩΣ...ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Η ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: ΕΝΩ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΥΤΗ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! BINTEO.

Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής αεροπορίας κ. Αλεβιζόπουλο, ενώ εξηγεί στην Πόπη Τσαπανίδου για ποιο λόγο δεν δέχτηκε τα μέλη του ΤΑΪΠΕΔ, μιας "συμμορίας που εξυπηρετεί τους γκάνγκστερ", όπως το ονομάζει, και το οποίο ελέγχεται από τους δανειστές για το ξεπούλημα έναντι πινακίου φακής....

όλης της δημόσιας περιουσίας, ενώ της λέει ότι δεν πρόκειται για Δημόσιο το ΤΑΪΠΕΔ, αλλά για ιδιωτική εταιρεία, η Πόπη Τσαπανίδου κάνει πως δεν καταλαβαίνει κι επανέρχεται στο ίδιο θέμα. Προσέξτε το ύφος της και την επιμονή που την διακρίνει στις ερωτήσεις, πάθος κατά του συνεντευξιαζόμενου Αλεβιζόπουλου, για ένα θέμα που έχει ξεκαθαρίσει παντελώς με όσα επισημαίνει ο Αλεβιζόπουλος. Κι όμως, ενώ ο δημοσιογράφος οφείλει να είναι ουδέτερος και αμερόληπτος, η κ. Τσαπανίδου, φαίνεται ότι πασχίζει να δείξει τον ρόλο της στρατευμένης δημοσιογράφου. Δημοσιογραφεί εμφανιζόμενη να κάνει τον...λούστρο της κατοχικής κυβέρνησης και των δανειστών. Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου