Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ; ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΤΩΝ 24 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΟΝTΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ....

Η Ελλάδα οδηγείται μεθοδευμένα στην ολοκληρωτική καταστροφή και ...

στην εξόντωση του έθνους της! Αυτό είναι το σχέδιο. Και η λαθρομετανάστευση είναι ο προσφορότερος τρόπος για τους εχθρούς της να σύρουν σε εξολόθρευση το ελληνικό γένος, θεωρώντας δεδομένο ότι καμία ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να αντιδράσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα, οι δε ΑΝΕΛ είναι πρόθυμοι συνεργάτες του για το ξεπούλημα της χώρας, αρκεί να τους δώσεις καρέκλα εξουσίας! Ο Μητσοτάκης, σιγά μην αντιδράσει! 
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, πληροφορούμαστε ότι ετοιμάζονται νέα καραβάνια λαθρομεταναστών, αυτή τη φορά από την Υεμένη των 24 εκατομμυρίων κατοίκων! Εκεί όπου εδώ και δυόμισι χρόνια μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος! Και μάλιστα, το...υλικό για τη συγκίνηση ολόκληρου του ελληνικού λαού είναι έτοιμο, μια και τα περισσότερα παιδιά υποσιτίζονται. Δείτε εικόνα και θα καταλάβετε. 
Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος και σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, 370.000 παιδιά κινδυνεύουν από υποσιτισμό και δύο εκατομμύρια παιδιά δεν πάνε σχολείο εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου.

Ο λιμός και η φτώχεια στην Υεμένη, εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου που άρχισε το 2015, έχουν αναγκάσει πολλούς απελπισμένους ανθρώπους να αναζητούν φαγητό στα σκουπίδια. Ένας 45χρονος πατέρας, που προσπαθεί να βρει τρόφιμα για την δεκαμελή οικογένειά του και ένας 12χρονος ζητιάνος, που στηρίζει τα τέσσερα αδέλφια του, μίλησαν στο ειδησεογραφικό δίκτυο al-Jazeera και δήλωσαν ότι ψάχνουν για φαγητό στις χωματερές προκειμένου να επιβιώσουν.

Τα Ηνωμένα Έθνη υπολογίζουν ότι 370.000 παιδιά βρίσκονται αντιμέτωπα με τον λιμό και δύο εκατομμύρια δεν πηγαίνουν σχολείο εξαιτίας του πολέμου. Από το 2015, που ξεκίνησε ο εμφύλιος πόλεμος στην χώρα της Αραβικής Χερσονήσου μεταξύ των ανταρτών Χούτι και των υποστηρικτών του προέδρου Αμπντ Ραμπ Μανσούρ Χαντί, έχουν σκοτωθεί μέχρι σήμερα 10.000 άνθρωποι μεταξύ των οποίων και 4.000 άμαχοι.
Ο Mahdi Abdulla από μια γειτονιά της Σαναά γυρίζει κάθε μέρα στην πόλη και ψάχνει στα σκουπίδια να βρει τρόφιμα για την δεκαμελή οικογένειά του. Ο ίδιος, δηλώνει στο al-Jazeera: «Για αρκετούς μήνες είμαι χωρίς δουλειά, δεν έχω κερδίσει ούτε ένα ριάλ. Αυτό με έχει αναγκάσει να θέλω να εξασφαλίσω την οικογένειά μου με κάθε τρόπο, ακόμα και να ψάχνω για φαγητό στις χωματερές ή να ζητάω βοήθεια από τους ανθρώπους».

Ο 12χρονος Bashar, θύμα της επισιτιστικής κρίσης στην χώρα, ζητιανεύει και ψάχνει και αυτός για φαγητό στα σκουπίδια. Ο ανήλικος ζητιάνος δήλωσε: «Βγαίνω κάθε μέρα στο δρόμο και ζητάω βοήθεια από τους ανθρώπους, άλλοι μου δίνουν χρήματα και άλλοι όχι. Έχω τέσσερα αδέλφια και ο πατέρας μου πέθανε πριν μερικούς μήνες».

Ο οικονομολόγος Ahmed Shamakh αναφέρει: «Η ανάπτυξη σταμάτησε στη χώρα. Οι επιχειρήσεις έχουν κλείσει. Αυτό συνέβαλε στην αύξηση της επιδείνωσης της επισιτιστικής κατάστασης στην Υεμένη σε μεγάλο βαθμό. Επιπλέον, εξαιτίας των συγκρούσεων πολλοί έχουν χάσει τις δουλειές τους».

Τέτοια ρεπορτάζ με συγκλονιστικές εικόνες από την Υεμένη προβάλλονται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Το σκηνικό είναι πρόσφορο, έχει ήδη ετοιμαστεί για να δεχτεί η Ελλάδα, αθόρυβα και καρτερικά ένα ακόμη κύμα λαθρομεταναστών! 

1 σχόλιο:

  1. Εβδομήντα επτά φυλές έχουν εισέλθει στην Ελλάδα παράνομα, λαθραία, με το "έτσι θέλω". Πόσοι ακόμα θα μας φορτωθούν;
    Πόσους αντέχουμε;
    Θα ζήσουν αυτοί στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου,
    θα εξαφανιστεί η Φυλή μας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ
    (Και όποιος θέλει ας με αποκαλέσει και "Ρατσιστή")

    ΑπάντησηΔιαγραφή