Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΕΔΩΣΕ..."ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ"! ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μιλάμε για πολιτικούς εγκληματίες κατά του έθνους, κατά της Πατρίδας. Προκειμένου να φανούν αρεστοί στους εχθρούς της χώρας, στους...

δανειστές, οι πολιτκοί αλήτες βάζουν τον ένα φόρο πάνω στον άλλο και ισοπεδώνουν τα πάντα. Έτσι αυξάνουν τον λογαριασμό των επιπλέον φόρων,ο οποίος θα φθάσει το 2018 στο 1 δισ. ευρώ, καθώς και στις περικοπές δαπανών, περιλαμβανομένων αυτών
για ασφάλιση, περίθαλψη και κοινωνική προστασία! Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση των πολιτικών εγκληματιών και απατεώνων καταθέτει τον προϋπολογισμό του 2018,  σύμφωνα με τις εντολές των τοκογλύφων, για να δώσει πρωτογενές πλεόνασμα που θα ξεπερνά το 3,5% και θα προσεγγίζει το 4%!!! Κατά τα άλλα δίνει κοινωνικό μέρισμα ο πολιτικός αλήτης Τσίπρας! Τα παίρνει από παντού για να κάνει μετά διαγγέλματα υπέρ των πολιτών! 

1 σχόλιο:

  1. Δεν ειναι φασιστες ειναι κομμουνιστες.... μη πεφτετε σε αυτη τη στημενη πσγιδα. Ο κομμουνισμος εχει δολοφονησει εκστομμυρια ανθρωπους και μαλιστα σε καιρο ειρηνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή